Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Nemoj uopste da koristis puderDa li moze neko da mi preporuci puder koji je lagan, za suvu kozu? Ne znam zasto ali u poslednje dve godine izbegavam da se sminkam jer mi svaki puder oksidira na licu, tacnije ja osecam taj miris kog se grrrrrozim, kao na neki metal, ne umem drugacije da objasnim i imam utisak da se svaki puder na mom licu uglibavi da sedi na kozi nekako cudno, jos kad ostane na ramu naocara zgadi mi se zivot![]()
Ni puder ni te kreme sa bojama, nikakvi avoni cuda...
Cuvaj svoje lice.
Jedino ako bas moras, moja preporuka je clinique.
Uzela sam neku njihovu kremu za lice i kremu za predeo oko ociju, fantasticne su. Elem, uz to su mi ubacili milion onih uzoraka, i ja otvorim taj korektor(kako li se vec zove), i probam i ok je. Inace ne koristim pudere, samo korektor natapkam na bubuljicu kad je imam i to samo kad idem na posao.
Za ng sam isla na sminkanje, majko moja, 20 tufera da ono sa lica skinem, pa nesto oko ociju kao katran nece da se skine, ni micelarnom ... uzas... sve sam probala... na kraju, setim se da sam u Solunu uz tu kremu za predeo oko ociju, dobila i neku za skidanje sminke, bas kremica, stavim to i jedva nekako skinem...
meni zao zena koje se moraju svaki dan sminkati... ja bih tacno poludela...
Lepo je biti negovan ali sminka ne.
Iskreno, ja imam osecaj da se bore vise vide sa tim puderima i sminkom nego bez.
Cak mi je i muz rekao, lepsa si mi bez sminke... prirodnije je uvek lepse