Mackanje

Da li moze neko da mi preporuci puder koji je lagan, za suvu kozu? Ne znam zasto ali u poslednje dve godine izbegavam da se sminkam jer mi svaki puder oksidira na licu, tacnije ja osecam taj miris kog se grrrrrozim, kao na neki metal, ne umem drugacije da objasnim i imam utisak da se svaki puder na mom licu uglibavi da sedi na kozi nekako cudno, jos kad ostane na ramu naocara zgadi mi se zivot :(
Nemoj uopste da koristis puder
Ni puder ni te kreme sa bojama, nikakvi avoni cuda...
Cuvaj svoje lice.

Jedino ako bas moras, moja preporuka je clinique.
Uzela sam neku njihovu kremu za lice i kremu za predeo oko ociju, fantasticne su. Elem, uz to su mi ubacili milion onih uzoraka, i ja otvorim taj korektor(kako li se vec zove), i probam i ok je. Inace ne koristim pudere, samo korektor natapkam na bubuljicu kad je imam i to samo kad idem na posao.

Za ng sam isla na sminkanje, majko moja, 20 tufera da ono sa lica skinem, pa nesto oko ociju kao katran nece da se skine, ni micelarnom ... uzas... sve sam probala... na kraju, setim se da sam u Solunu uz tu kremu za predeo oko ociju, dobila i neku za skidanje sminke, bas kremica, stavim to i jedva nekako skinem...
meni zao zena koje se moraju svaki dan sminkati... ja bih tacno poludela...

Lepo je biti negovan ali sminka ne.
Iskreno, ja imam osecaj da se bore vise vide sa tim puderima i sminkom nego bez.
Cak mi je i muz rekao, lepsa si mi bez sminke... prirodnije je uvek lepse

Cuvaj svoje lice.

Uzela sam neku njihovu kremu za lice i kremu za predeo oko ociju, fantasticne su. Elem, uz to su mi ubacili milion onih uzoraka, i ja otvorim taj korektor(kako li se vec zove), i probam i ok je. Inace ne koristim pudere, samo korektor natapkam na bubuljicu kad je imam i to samo kad idem na posao.

Za ng sam isla na sminkanje, majko moja, 20 tufera da ono sa lica skinem, pa nesto oko ociju kao katran nece da se skine, ni micelarnom ... uzas... sve sam probala... na kraju, setim se da sam u Solunu uz tu kremu za predeo oko ociju, dobila i neku za skidanje sminke, bas kremica, stavim to i jedva nekako skinem...

Iskreno, ja imam osecaj da se bore vise vide sa tim puderima i sminkom nego bez.
E tacno se tako osecam kad stavim puder, ranije mi nije smetalo a stvarno sam volela da se sminkam a sad..uh ..jeza me uhvati kad stavim puder, stvarno imam utisak da se to uvuklo svuda i da nekako pocne da se uljigavi na licu bljuf

E tacno se tako osecam kad stavim puder, ranije mi nije smetalo a stvarno sam volela da se sminkam a sad..uh ..jeza me uhvati kad stavim puder, stvarno imam utisak da se to uvuklo svuda i da nekako pocne da se uljigavi na licu bljuf
Pa nemoj stavljati.
Samo dobra krema za lice. I pusti kozu da dise.
Umesto para za pudere i kreme te s bojom, jednom mesecno na masazu lica, ili neka dobra maska.
Ja razumem kad neko ima bas problematicno lice pa mora ali ako ti je ok lice, cemu puder?

Moram da pohvalim tu neku moisture surge 72-hours itd... rozu... kako je lepa krema... hidrira... dok je mazes tako je nekako razmaziva nezna, lice bude barsunasto, nekako bas nezno i lepo kad namazes... al taj osecaj dok mazes je bas dobar...
Ja mm namazala jedno vece i posle nedelju dana vidim nema pola kreme... a uzela kad sam bila u bg na seminaru... rekla sam mu Kupi svoju! :lol:
Sad sam uzela trecu za manje od dva meseca. :eek:

Da, Bourjois je najbolji od te klase, glasam i ja za njega.
Od skupljih Chanel vitalumiere aqua. On je super, super lagan i lepo pokriva. Najbolji puder
I Nars sheer glow je dobar
Meni zao sto nisam uzela chanel, nego izabrala dior forever.
Chanel bas svako ko je probao hvali.
Meni se dopadaju mazivi puderi, ovaj dior je suv, ocigledno nije predvidjen da se malo stavi I dooobro razmaze I utapka jer se osusi skoro momentalno.
Al zato se ne mrda cijelo vece.

Moram da pohvalim tu neku moisture surge 72-hours itd... rozu... kako je lepa krema... hidrira... dok je mazes tako je nekako razmaziva nezna, lice bude barsunasto, nekako bas nezno i lepo kad namazes... al taj osecaj dok mazes je bas dobar...
Ja mm namazala jedno vece i posle nedelju dana vidim nema pola kreme... a uzela kad sam bila u bg na seminaru... rekla sam mu Kupi svoju! :lol:
Sad sam uzela trecu za manje od dva meseca. :eek:
Presla si prvo nivo u igrici. Sad probaj Elemis za sledeci

Meni zao sto nisam uzela chanel, nego izabrala dior forever.
Chanel bas svako ko je probao hvali.
Meni se dopadaju mazivi puderi, ovaj dior je suv, ocigledno nije predvidjen da se malo stavi I dooobro razmaze I utapka jer se osusi skoro momentalno.
Al zato se ne mrda cijelo vece.
Da, i ja ne volim te suve. Taj cuvaj za izlazak i posebne prilike kad sminka treba da stoji.
Ja cekam kad budem na aerodromu opet da uzmem vitalumiere

E ne znam verovatno ima, izguglaj ko prodaje
NEma po parfimerijama
Iskocio mi samo neki sajt za on line kupovinu.
Kreme nemaju. Prodate... ali vidim neki set, nije ni skup, sadrzi nesto za ciscenje lica(pranje), toner(sta je toner? Krema?) i neke serum kapsule(sta je to?)

Koja je razlika izmedju tonera, kreme i seruma?
Meni je to sve isto.

Ja mazem posle umivanja kremu i to je to. Ponekad uvece.
Kad se sve to ostalo maze? Ili se maze umesto kreme?

Cuvaj svoje lice.

meni clinique uopce ne odgovare, kao ni vichy
ok mi je bio neki diorov tecni forever mislim,
od ovih pristupacnijih pupu sam godinama koristila neki dvokomponentni sa spuzvicom
maybelline neki tecni je isto bio ok, al mislim da ga vise ne prave
zasu mi je bio recimo rimmel
deborah grozota i max factor koji je apsolutni uzas na mojoj kozi

s godinama sam batalila sve kompliciranije procedure sminkanja
sve sto traje duze od 3 min mi je problem
a nesto moram koristiti upravo da bih zastitila lice
+ imam permanentno crvenilo po obrazima
tako da mi je korektna bb ili cc krema najbolji izbor
trenutno koristim erborian i vrlo sam zadovoljna

meni clinique uopce ne odgovare, kao ni vichy
ok mi je bio neki diorov tecni forever mislim,
od ovih pristupacnijih pupu sam godinama koristila neki dvokomponentni sa spuzvicom
maybelline neki tecni je isto bio ok, al mislim da ga vise ne prave
zasu mi je bio recimo rimmel
deborah grozota i max factor koji je apsolutni uzas na mojoj kozi

s godinama sam batalila sve kompliciranije procedure sminkanja
sve sto traje duze od 3 min mi je problem
a nesto moram koristiti upravo da bih zastitila lice
+ imam permanentno crvenilo po obrazima
tako da mi je korektna bb ili cc krema najbolji izbor
trenutno koristim erborian i vrlo sam zadovoljna
Jel pricas o puderima ili kremama?
Ja sam od krema probala la roche, tj.koristila ga godinama, dok nisam sad uzela ovo da probam i odusevila se.
Puder nisam nikad.
Jedino collistarov korektor, za bubuljice.

Back