smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Jel smem ovo da koristim,koza mi je normalna.dobila sam 50 ml
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad mogu novorodjenčad možeš i ti. A to je inače mleko za telo. Imala sam nije da sam nešto pala na dupe.
A šta radite u medjuvremenu? Ja ne bih išla na more kad bih sa plaže išla u 11hbi vracala se u 17h, života mi..Исто.
На плажи сам до 11 пре подне јер ујутру и јесте најлепше, када нема гужве и када је море као огледало а сунце прија. И после 17 часова па некад и до поноћи и дуже, обожавам ноћно купање.
Мажем се искључиво уљима из домаће радиности. За сунце маслиново са шаргарепом и оним младим, зеленим орасима, а увече, након туширања маслиново са кантарионом. Оба прави моја тетка.
Jel smem ovo da koristim,koza mi je normalna.dobila sam 50 ml
rucamo, spavamo, odemo na kavu...ja isto citav zivot idem takoA šta radite u medjuvremenu? Ja ne bih išla na more kad bih sa plaže išla u 11hbi vracala se u 17h, života mi..

Zato sto sam dobilaZasto bi to koristila ako nemas problem sa izrazitim svrabom, iritacijom i suvom kozom koja naginje ka atopicnoj?
Zato sto sam dobila
Koliko kapiram,nece mi skoditi.a ne znam nikoga ko ima tako problematicnu kozuProsledi dalje...
...nekome kome moze biti od koristi..
Што Врагана каже...A šta radite u medjuvremenu? Ja ne bih išla na more kad bih sa plaže išla u 11hbi vracala se u 17h, života mi..
Моје дете је цело лето на мору па није жељан. И он се врати као што је отишао, потпуно бео. Пошто је плав, тек по који светлији прамен има, то је све.Mi smo suicidalni jer tih 10 dana je premalo pa smo željni. Sedimo u hladu pa se povremeno brčnemo debelo načvakani, ali sile nema da bi me neko oterao sa plaže. Na plaži i jedemo i pijemo, sve u jedan, pored mora obavezno.![]()
Šta? Msm ako si meni replicirala?to bi trebalo zimi da ti bude skroz u redu
Ja na plažu idem oko 10-11h i ostajem do 19h. Nisam na suncu sve vreme naravno ali ne odlazim nigde... tu rucam, pijem kafu, malo se sklonim u neki bar pa opet na sunce i tako.rucamo, spavamo, odemo na kavu...ja isto citav zivot idem tako
max do 10 -11 da samo doma
onda popodne od 4 - 5 pa nekad i do 20 ostanemo, zavisi sta se radi i kakvo je drustvo
u podne na plazi samo suicidalni, iz moje perspektive![]()

I mi, tj.ja. Mene ne drži mesto. Ostali se prilagođavaju.100 људи...
Ја морам и да мењам плаже. Ми стално зујимо и ретко смо на истом месту.
И мене лечи. За море ми чак ни друштво није неопходно, могу и сама отићи. Као Никола Којо у Анђелима на лечењеJa se ne sunčam uopšte jer mi ne prija prženje. Samo to koliko me uhvati u vodi, doduše pre podne i predveče budem po sat ili dva u vodi, tad najviše uhvatim boje. Između samo kratko provodim u vodi po nekoliko puta jer mi koža gori na suncu.
Ali ja sam fanatik za more. Na moru sam samo na plaži. Sile nema da provedem dan u nekim obilascima. Jedino u potrazi za drugom plažom.
I u Egipat sam išla na posebno putovanje u januaru u Kairo, Luksor i Aleksandriju, a posebno na letovanje u Hurgadu. To su za mene odvojene aktivnosti. Moru se posvećujem 100%. Ono me leči, pa makar samo sedela na obali i čitala knjigu. Ali svaki čas bacam pogled i upijam plavetnilo.![]()
И на мору ми нису потребни забава, изласци, лудовања... То имам и овде.
Meni je za onu kremu za teloŠta? Msm ako si meni replicirala?
ma okej je to ko voli, al ja bi se smorila na plazi citav danJa na plažu idem oko 10-11h i ostajem do 19h. Nisam na suncu sve vreme naravno ali ne odlazim nigde... tu rucam, pijem kafu, malo se sklonim u neki bar pa opet na sunce i tako.
Moje telo traži sunce i grejanje kostiju.