Mackanje

IMG_20200108_160357.jpg

Jel smem ovo da koristim,koza mi je normalna.dobila sam 50 ml

Исто.
На плажи сам до 11 пре подне јер ујутру и јесте најлепше, када нема гужве и када је море као огледало а сунце прија. И после 17 часова па некад и до поноћи и дуже, обожавам ноћно купање.
Мажем се искључиво уљима из домаће радиности. За сунце маслиново са шаргарепом и оним младим, зеленим орасима, а увече, након туширања маслиново са кантарионом. Оба прави моја тетка.
A šta radite u medjuvremenu? Ja ne bih išla na more kad bih sa plaže išla u 11hbi vracala se u 17h, života mi..

A šta radite u medjuvremenu? Ja ne bih išla na more kad bih sa plaže išla u 11hbi vracala se u 17h, života mi..
rucamo, spavamo, odemo na kavu...ja isto citav zivot idem tako
max do 10 -11 da samo doma
onda popodne od 4 - 5 pa nekad i do 20 ostanemo, zavisi sta se radi i kakvo je drustvo
u podne na plazi samo suicidalni, iz moje perspektive :lol:

Mi smo suicidalni jer tih 10 dana je premalo pa smo željni. Sedimo u hladu pa se povremeno brčnemo debelo načvakani, ali sile nema da bi me neko oterao sa plaže. Na plaži i jedemo i pijemo, sve u jedan, pored mora obavezno. :D

Што Врагана каже...
Спавамо и надокнадимо рано устајање и касно легање, мазимо се, прошетамо по граду и седнемо у хлад на пиће или клопу, обиђемо ако има шта од културне понуде да се обиђе,... Мени је море уживање а не чварење. Разумем и друге потребе, нисмо сви исти.

Mi smo suicidalni jer tih 10 dana je premalo pa smo željni. Sedimo u hladu pa se povremeno brčnemo debelo načvakani, ali sile nema da bi me neko oterao sa plaže. Na plaži i jedemo i pijemo, sve u jedan, pored mora obavezno. :D
Моје дете је цело лето на мору па није жељан. И он се врати као што је отишао, потпуно бео. Пошто је плав, тек по који светлији прамен има, то је све.
Ово лето је положио за бродић, до 12 метара, па је тада био и по сунцу, иначе никад.
Гледа филм, чита,... по највећој врућини. Ни њему пржење не представља ужитак.
Али ко оде на кратко, разумем да граби што више. И то је нормално.

rucamo, spavamo, odemo na kavu...ja isto citav zivot idem tako
max do 10 -11 da samo doma
onda popodne od 4 - 5 pa nekad i do 20 ostanemo, zavisi sta se radi i kakvo je drustvo
u podne na plazi samo suicidalni, iz moje perspektive :lol:
Ja na plažu idem oko 10-11h i ostajem do 19h. Nisam na suncu sve vreme naravno ali ne odlazim nigde... tu rucam, pijem kafu, malo se sklonim u neki bar pa opet na sunce i tako.
Moje telo traži sunce i grejanje kostiju.

Ja se ne sunčam uopšte jer mi ne prija prženje. Samo to koliko me uhvati u vodi, doduše pre podne i predveče budem po sat ili dva u vodi, tad najviše uhvatim boje. Između samo kratko provodim u vodi po nekoliko puta jer mi koža gori na suncu.
Ali ja sam fanatik za more. Na moru sam samo na plaži. Sile nema da provedem dan u nekim obilascima. Jedino u potrazi za drugom plažom.
I u Egipat sam išla na posebno putovanje u januaru u Kairo, Luksor i Aleksandriju, a posebno na letovanje u Hurgadu. To su za mene odvojene aktivnosti. Moru se posvećujem 100%. Ono me leči, pa makar samo sedela na obali i čitala knjigu. Ali svaki čas bacam pogled i upijam plavetnilo. :zaljubljena:

Ja se ne sunčam uopšte jer mi ne prija prženje. Samo to koliko me uhvati u vodi, doduše pre podne i predveče budem po sat ili dva u vodi, tad najviše uhvatim boje. Između samo kratko provodim u vodi po nekoliko puta jer mi koža gori na suncu.
Ali ja sam fanatik za more. Na moru sam samo na plaži. Sile nema da provedem dan u nekim obilascima. Jedino u potrazi za drugom plažom.
I u Egipat sam išla na posebno putovanje u januaru u Kairo, Luksor i Aleksandriju, a posebno na letovanje u Hurgadu. To su za mene odvojene aktivnosti. Moru se posvećujem 100%. Ono me leči, pa makar samo sedela na obali i čitala knjigu. Ali svaki čas bacam pogled i upijam plavetnilo. :zaljubljena:
И мене лечи. За море ми чак ни друштво није неопходно, могу и сама отићи. Као Никола Којо у Анђелима на лечење :lol: И на мору ми нису потребни забава, изласци, лудовања... То имам и овде.
A то упијање погледа, мириса и звука ми највише прија рано ујутру и предвече. Ако бих могла да бирам, бирала бих тако да умрем :lol:

To sto pisete kod mene nema,petrovac je kao najlon subotom.graja,buka,milion ljudi.nema tu uzivanja.mi smo jedne godine isli u buljarice na sam kraj u divljinu,al kad se vratimo,nemas vise gde da stavis kola.

Ja na plažu idem oko 10-11h i ostajem do 19h. Nisam na suncu sve vreme naravno ali ne odlazim nigde... tu rucam, pijem kafu, malo se sklonim u neki bar pa opet na sunce i tako.
Moje telo traži sunce i grejanje kostiju.
ma okej je to ko voli, al ja bi se smorila na plazi citav dan
+ ja udjem u more, ostavim malu babi i didi
i nema me par sati
vratim se, isporucim ulov ako sta ima
malo se osusim onda opet odem s djetetom u more jer je gospodjica naucila plivat i ronit
onda zajedno idemo uz more i gledamo ko sve tu stanuje ;)

Back