Mačije dlake

ranjeni Zoro

Elita
Poruka
21.566
Da li je bila tema o ovome? Ne vidim je..možda jeste, nema veze

Odmah da kažem da nisam gadljiv čovek.
Apsolutno se ničega ne gadim (pa ni dlaka mačijih)

Ali me čisto zanima da li ste našli neki uspešan način kako da vam kuća, nameštaj, odela, usta..ne budu prepuni mačijih dlaka?

Ja ih čini mi se vidim svuda..

Od kada imam mače , stekao sam neku fiksaciju da mi je u grlu puno dlaka koje nikako da progutam (tu i tamo ljubnem mače, ali je ono dugodlako, tako da..)

Možda treba da i ja pojedem mačiju travu?

ma šalio se malo gica bjeee:)
pa nenam, ja mislim da ti je to sve uobrazilja
al ako stvarno imaš dlake u ustima, preporučujem da ih ispljuneš ili izvadiš prstima.

i naravno, svedi lizanje mačke na razumnu meru :)

nema uspesnog nacina. moja drugarica ima macku vec par godina...uvek kada idem kod nje gledam da ne obucem nesto crno i nesto na sta se lepe dlake. i ona se izvestila da kupuje stvari na koje se dlake ne lepe ili ne u velikoj meri. moze da ti pomogne i selotejp pre izlaska iz kuce da sa njim odlepis visak dlaka. :lol:

a za to gutanje ne znam sta da ti kazem...ja sam imala pse, njihove dlake su lakse uocljive, barem su moji psi imali takav tip dlake. i kod ove drugarice kada pijem kafu desi se da izvadim neku dlaku iz solje, pre nego sto srknem gutalj. al' na sve se ziv covek navikne. a imam jednu koja ima psa -mopsa...dlake od mopsa su ko iglic svuda se zabiju. pa i nije neka velika razlika zimedju mopsa i macke, al' opet dlake mopsa su lakse uocljive u tanjiru, solji...:lol: nemoj da mislis o tome. :mrgreen:

Možda treba da i ja pojedem mačiju travu?
:rotf::rotf:

od kad znam za sebe drzim macke u kuci...i naslusala sam se strasnih prica sta se desava kad progutamo macje dlake.ja sam ih sigurno ko zna koliko pojela.ubih se usisavajuci kucu,cetkam macku redovno...ali dlaka ima gde god ona legne.
ima i neka hrana za mace da se kupi koja joj pomaze da izbaci dlake koje proguta `umivajuci` se...
jedino mi je resenje da i mi pocnemo da koristimo tu hranu

od kad znam za sebe drzim macke u kuci...i naslusala sam se strasnih prica sta se desava kad progutamo macje dlake.ja sam ih sigurno ko zna koliko pojela.ubih se usisavajuci kucu,cetkam macku redovno...ali dlaka ima gde god ona legne.
ima i neka hrana za mace da se kupi koja joj pomaze da izbaci dlake koje proguta `umivajuci` se...

ovo moje mače ima 6 meseci i već ima teranje.

pa bre ja sa šes meseci nisam znao ni gde su mi uši

Kažem ja tetki kako imam mače a ona ko iz topa "jaooo...ne volim mačju dlaaakuuuu u kućiii.."

misim se, crkni bre

ma to jedino ako ti je macka zarazena nekim parazitom, pa se stvori zoobezoar. :zper:

ovo moje mače ima 6 meseci i već ima teranje.

pa bre ja sa šes meseci nisam znao ni gde su mi uši

Kažem ja tetki kako imam mače a ona ko iz topa "jaooo...ne volim mačju dlaaakuuuu u kućiii.."

misim se, crkni bre
Te price o opasnim macjim dlakama su mi se vec popele na macka . Razboli se neka rodjakinja i dodje na lijecenje u BG .
Cijelo to vrijeme je bila kod moje tetke . Pitam ja jednom tetku od cega je ova bolesna a tetka kaze da je progutala macju dlaku .
Pitam je dal oni njeni drze macke u kuci a ona kaze da ne drze . E jbg ! Ustvari , rodjakinja je oboljela od raka al se to krilo .
Mi smo zaheban narod . Kad oboli neko drugi onda im je to bozja kazna a zna se da bog kaznjava do sedmog koljena a kad
oboli neko od nasih onda su progutali macju dlaku .

ovom mom mačetu za vreme teranja, pa i posle, po čitavi pramenovi ispadaju

I opet je svo rundavo..mada vidim da joj se ispod vrata pojavila jedna mala ćelavost,

pitah veta jel normalno da za vreme teranja..a on me prekide u pola rečenice i reče "sve je za vreme teranja normalno"..

o kej

- - - - - - - - - -

Gradske mačke se linjaju , zato pre nego što si odlučio da se vezes za to mače kao da je čovek , trebao si otići negde na selo i naći pravo mače.xxaxa

pa ne odlučuješ da se vežeš

to ne bira pamet nego srdce

a drugo, ovo moje mače je i došlo direkt sa sela, što je dakako i dapače ne čini manje damom

Back