Macak Cvrle trazi topli dom

lovecats

Početnik
Poruka
2
Ja sam macak Cvrle. Nadjen sam na ulici pocetkom zime, bas kada je napadao prvi sneg, promrzao, gladan, uplasen i tuzan. Spasili su me ljudi koji obozavaju mace ali ne mogu da me zadrze.

Pored toga sto sam umiljat, jos sam i lepo vaspitan. Naviknut sam na pesak (posip), ne grebem namestaj i ne cepam zavese, tako da me mozete drzati i u stanu. Volim da se igram sa svojom sundjerastom lopticom, i to najviše kada me neko gleda. Cim ostanem sam, igra mi vise nije zanimljiva pa se onda izlezavam pored radijatora.

Ne znam koliko sam star, ali mislim da nemam vise od 5 meseci. Kao sto se moze videti na slikama, crn sam, ali ne potpuno. Na suncu izgledam kao da sam boje cokolade.

Molim dobre ljude koji imaju uslova, a voljni su da mi pruze malo topline i paznje, da me prime u svoj dom. Obecavam da ce pored mene svakoga dana imati razloga za osmeh!


84fd5ba06f5029674b4c12aa78b4d49a-1.gif


A evo i par mojih slicica:
Ako zelite da me udomite, posaljite e-mail ili privatnu poruku sa kontakt telefonom mojoj na zalost privremenoj vlasnici Mileni, pa ce Vam se ona javiti. Unapred hvala!
 
Moj predivni macak Cvrle je sinoc otisao u novi dom, kod jedne divne devojke Maje koja ce ga voleti i paziti onako kako svaka maca na svetu zasluzuje. Tuzna sam sto sam morala da se odvojim od njega, ali i srecna jer ce u novom domu imati bolje uslove za dug i srecan macji zivot. Zahvaljujem svima koji su pogledali moj i njegov apel za pomoc, i koji su se barem jednom osmehnuli gledajuci njegove slicice.

Veeeliki pozdrav!
 

Back
Top