Lyoness! Zarađujte dok trošite novac!?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo je bilo besplatno učlanjenje, pa kada sve to lepo objasne onda ti nude razne pakete gde normalno imaš veću zaradu. E sada je uvedeno da za svakog novog člana platiš 10 eura. To je već pljačka i klasična navalkuša. Ja sam već kontaktirao sa njima, hteo da udjem u tu priču, ali sam shvatio da od toga nema ništa.
 
Small_explosion.gif


Novi MLM. Zaradite ubacujući ovakve stvari prevarantima u kuće i poslovne objekte. Što više ubacite u MLM veća vam je zarada. Još ako angažujete svoje rođake i prijatelje da i oni ubacuju,vaša provizija će biti još veća.

Napomena: oglas postavila STO svi zainteresovani da se jave meni
 
Pa jel lepo piše u niku da sam Zen terorista. Ako oćeš da bidneš bombaš samoubica, plaćam 100 000,00 $ po bombi (naravno NAKON obavljenog posla).z:plez::sanke:

Ti si bas bogat covek...........z:kiss:
Ako placas toliko individui..........
A sta ako ima puno aktivista?Kako onda?:mafijas::orkestar:
Znas sta ja mislim............Kad su ozbiljni aktivisti u pitanju,oni ce to fundamentalisticki................Za DZ:vatromet:z:dm4:
 
Pozdrav svima!
Dok se Vi bavite ogovaranjem ljudi i raznih tema, neki rade korisnije stvari...
Naravno Lyoness u Srbiji samo napreduje. Već je učlanjeno oko 400 prodavnica, i broj se i dalje stalno povećava.
Što se tiče ranijih komentara evo i dokaza za Austriju, za Muller, čiji navodno menadžeri nisu čuli za Lyoness!

http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=48904&stc=1&d=1232906571

http://forum.krstarica.com/images/attach/jpg.gif

Kao što vidite iz priloženog, Muller je u partnerstvu sa Lyoness-om i dao je rabat u Austriji 8%. Prikazani su i originalni vaučeri preko kojih se ostvaruje popust, i prikaz u ofisu...
Nadam se javnom izvinjenju osobe koja je pričala da je sve izmišljeno...
 

Prilozi

  • Müller1.jpg
    Müller1.jpg
    33,6 KB · Pregleda: 21
  • Muller2.jpg
    Muller2.jpg
    44,1 KB · Pregleda: 10
Imam sjajnu ideju za ovaj Lyoness.......Kako bi uštedeli vreme......Besplatno se učlanimo,ništa ne radimo,a ono što zaradimo vi nama pošaljete u proizvodima koje smo naručili u katalogu....Može tako?
Svi ćemo da se učlanimo,pošaljite nam neke kataloge od tih prodavnica,mi naručimo proizvode,donesete nam besplatno,a mi vas za uzvrat hvalimo......Može tako? :)
 
Imam sjajnu ideju za ovaj Lyoness.......Kako bi uštedeli vreme......Besplatno se učlanimo,ništa ne radimo,a ono što zaradimo vi nama pošaljete u proizvodima koje smo naručili u katalogu....Može tako?
Svi ćemo da se učlanimo,pošaljite nam neke kataloge od tih prodavnica,mi naručimo proizvode,donesete nam besplatno,a mi vas za uzvrat hvalimo......Može tako? :)

Svaka čast na zaključcima. Već si uštedeo vreme i dobio sve to što želiš!
Smatraj se besplatno učlanjenim...
Ništa nemoj da radiš, kao i do sada...
Zarada prema uloženom radu naravno...
Zarada se šalje i u proizvodima ako želiš...
Svi ovakvi istomišljenici, učlanite se isto tako...
Svi ćete dobiti on-line kataloge, naravno besplatno...
Naručite slobodno po katalogu neke od partnerskih firmi koje podržavaju on-line plaćanje...
Naravno isporuka proizvoda je besplatna, ali proizvodi nisu...
Zauzvrat hvalite na sve strane, kao oni koji su već počeli da dobijaju novac, možda Vas neko časti kada dobije novac, a čuo priču od Vas...
I onda opet hvalite i tako ukrug...
Može i tako...

A ko je kako i gde počinjao i gde završio neću da komentarišem...
A i za antipropagandu može da se ode u zatvor...
 
Poslednja izmena:
МЕНИ СЕ ПОСЛЕ ДАНАШЊЕ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ КОЈОЈ САМ ПРИСУСТВОВАО ЧИНИ ДА ЋЕ СЕ ИПАК КАЈАТИ ОНИ КОЈИ С ПОДСМЕХОМ ГЛЕДАЈУ НА LYONES ! ПРОБАО САМ ЈА ВЕЋ НЕКОЛИКО МЛМ СИСТЕМА-HERBALIFE,ORIFLAME,ПРОДАЈА СРЕБРНЕ ВОДЕ,ПА И ЈЕДАН СИСТЕМ ГДЕ МИ ЈЕ ПРОПАЛО 1830 ЕВРА, АЛИ СЕ ОВО ИПАК РАЗЛИКУЈЕ ЈЕР ПАРАМА КОЈЕ СИ УЛОЖИО МОЖЕШ ДА КУПИШ РОБУ,А ПОЗИЦИЈА У СИСТЕМУ ТИ ОСТАЈЕ И КАСНИЈЕ РАДИ ЗА ТЕБЕ ! ВОЈИ СВАКА ЧАСТ НА СТРПЉЕЊУ И ПРЕЦИЗНОМ И ИСЦРПНОМ ЕДУКОВАЊУ ОНИХ КОЈЕ ОВО ЗАНИМА.ПОЗДРАВ ИЗ НИША !http://forum.krstarica.com/images/smilies/super.gif
 
Prezentacije u Beogradu se održavaju svake srede u 19.00. Lokacija je menjana nekoliko puta. Najverovatnije je da će biti još nekoliko puta u hotelu Moskva, dok ne bude prostorija premala za ljude koji dolaze. Naravno ulaz je besplatan. Ko je zainteresovan naravno mogu da ga registrujem odmah, uputim u sistem, i dogovorim naravno i privatnu prezentaciju...
Reklamna kampanja će biti u 2010. u Srbiji, kroz razne vidove reklamiranja (tv, radio, plakati, događaji...)
 
Da li je tacno da sada treba da placas po 10eur za svakog koga bi uclanio? Ako je tako, sva prica o besplatnom ucescu i masovnom sirenju Lyonessa pada u vodu... A da ne pricamo o velikim firmama za siroku potrosnju, gorivo, namestaj, kojih nema ni u tragovima... Nekad sam verovao...Verovatno je u pitanju svetska finansijska kriza?
 
Prezentacije u Beogradu se održavaju svake srede u 19.00. Lokacija je menjana nekoliko puta. Najverovatnije je da će biti još nekoliko puta u hotelu Moskva, dok ne bude prostorija premala za ljude koji dolaze. Naravno ulaz je besplatan. Ko je zainteresovan naravno mogu da ga registrujem odmah, uputim u sistem, i dogovorim naravno i privatnu prezentaciju...
Reklamna kampanja će biti u 2010. u Srbiji, kroz razne vidove reklamiranja (tv, radio, plakati, događaji...)

Sve je to lepo, ali u Srbiji moze li se koristiti kartica na omv ili bilo kojoj drugoj pumpi? Od svih radnji koje su ukljucene u Beogradu konkretno moze da se koristi po str i surovima po belim vodama i sremcici!?

Ne kazem da je ovo losa stvar, ali u srbiji nije dovoljno prosirena i ne isplati se.
 
Ma nema nista od toga dok taj lyonnes ne omoguci da se roba kupuje na renomiran mestima.ovde se niko ne pohvali da je pazario dobar komp, mobilni, firmiranu garderobu i tako to preko te kurton firme. treba da se napinjem ko mudo na rostilju da bi kupio kutiju keksa i dve kile soka sa popustom od 8 dinara ako se nadjem u nekoj selendri bogu iza tregera.ma z.ajebite me toga.
 
Što se tiče besplatnog uključenja, moguće je učlaniti se besplatno u Austriji, jer je sada tamo reklamna kampanja u toku.
Od juna startuju sa reklamnom kampanjom Slovačka i Mađarska, i onda će se moći učlaniti besplatno ponovo i tamo.
U Srbiji će reklamna kampanja biti 2010. Dotle ko želi može da izgrađuje svoju strukturu, s tim da se plaća po članu 850 RSD.
U reklamnim kampanjama je naravno učlanjenje besplatno masovno, jer se organizuju nagradne igre, i svako ima korist da se registruje, i učestvuje u istim. Nemate nikakvih obaveza, a možete da ostvarujete popuste, ako imate Lyoness Cash Back karticu. Mnogi će je rado prihvatiti, jer ona može samo da donosi zarade, a nikako štetu!
Što se tiče prodavnica kod nas, prešli smo broj od 400 prodavnica koje su prihvatile partnerstvo sa Lyoness-om, i već imamo prodavnica koje nisu za potcenjivanje. Spisak prodavnica može se videti na: http://www.lyoness.ag/webfiles/RS/t_pop_5430.htm a pretraga po imenima, gradovima, ili drugim kriterijumima može da se uradi na: https://www.lyoness.ag/internal/Dea...splayDealerSearchAdvancedStart?CountryCode=RS
Inače počelo je i registrovanje kupovine po prodavnicama, i evidentiranje u ofisima. Počelo je naravno i funkcionisanje putem on-line vaučera, odnosno neki već mogu da se pohvale i time što su kupili pa ostvarili popust, a i zaradili novac pa potrošili u nekoj partnerskoj firmi...
Za sve trgovce koji su ozbiljno shvatili ideju Lyoness-a, još uvek nije kasno da se priključe kao partnerska firma (biće kasno kada se učlani određeni broj prodavnica iz njihove branše).
 
Poslednja izmena od moderatora:
Zdravo XXM! Dobio si ovde ponudu za pošten i legalan biznis, u kome ne možeš da nanosiš ljudima štetu, nego samo korist. Svi oni koje uključiš u Lyoness biće ti zahvalni, jer ne možeš da im naneseš štetu, već samo korist. Imaće popust po prodavnicama iz svih oblasti, a kartica Lyoness-a kao što rekoh na sebi nema novca, t.j. ne služi za plaćanje, već samo za identifikaciju t.j. dobijanje popusta.
U Lyoness-u se zarađuje od potrošnje novca po prodavnicama, a i iz avansa (uz pametniju kupovinu sa većim popustom) koji nije obavezan. Razlika od investicije i avansa treba da bude jesna (investicija je nesigurnost) (avans je kapara koja se kasnije potroši u nekoj od prodavnica).
U Lyoness-u je investicija 850 RSD za registrovanje novog saradnika. Ako ta osoba ne koristi svoju karticu da ostvaruje sebi popust, a ujedno i sponzorima, a i saradnicima i paralelama (uvek se dobijaju pozicije na kraju binarne matrice), onda ste tih 850 RSD bacili. Ali svaka osoba kojoj uplatite 850 RSD, treba da bude fer prema Vama, i da koristi Lyoness karticu za ostvarivanje popusta. Ako to ne želi, treba da kaže da ne uplaćujete 850 RSD za njenu članarinu.
Za one koji ne žele da šire mrežu, neka sačekaju reklamnu kampanju u Srbiji, pa se onda registruju da učestvuju samo u nagradnoj igri...
Za sve one koji me znaju pozdrav i vidimo se na biznis seminaru 28.02. i 01.03.2009. godine!
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top