Lyoness! Zarađujte dok trošite novac!?!

• Začetnik teme Začetnik teme vojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ponovo je povećan spisak prodavnica u Srbiji. Može da se vidi sve na https://www.lyoness.ag/3019_RS
A počelo je sa učlanjivam prodavnica i u Sloveniji. :super:
Nadamo se u sledećoj godini funkcionisanju sistema i u Hrvatskoj, Makedoniji i Bosni najpre, a zatim i povećanju spiska država koje se uskoro planiraju za proširenje posla.
Pozdrav članovima biznis tima Lyoness-a Srbije, i vidimo se na kvartalnom seminaru u Novom Sadu!

A sta ako radim na kasi u marketu koji je partner Lyonessa i moju karticu provlacim vrlo vrlo cesto, za racune onih ljudi koji nisu culi i nisu clanovi Lyonessa? Molim za odgovor, jer Srbin se svega seti...
Ovo je dobro pitanje.
Šta, recimo moja sestra radi u trgovini koja je partner Lyonessa i svaki dan registruje neku jaču kupovinu preko njene kartice, pa jednu preko moje, pa tatine, drugaricine itd. Ko će da dokaže da mi nismo kupovali, kako da dokažeš prevaru?! Gospon Vojkane pojasnite malo ovo...
Mnogo šuplja i neozbiljna ideja za jednu takvu OZBILJNU organizaciju (ili šta je već) kao što je Lyoness!

Imam primer za jedan megamarket sa čini mi se 4 objekta, koji daje popust na ličnu potrošnju od 3-5%! Imaju svoje kartice za popust, gde se popust skuplja na 6 meseci. Neke kasirke su zloupotrebile svoje položaje, i provlačile kartice na tuđu potrošnju, i naravno dobile otkaz, kada su uhvaćene!
Ovakav primer je i "Merkator". Zar tamo kasirke provlače stalno svoje kartice, t.j. članova svoje familije. Sigurno imaju čak i kazne ako uhvate nekog, a ne samo otkaz, pa ko voli nek izvoli.
Nema tu šta da se dokazuje, ko ima obraz neka krade gazdu, ako može, a gazda Vam dao posao!

Samo što kod Lyoness-a ima jedna "MALA" razlika u odnosu na sve druge trgovce i slične sisteme!?!

---------- Popust se kreće od 3-30% i deli se na nekoliko delova:
1) trenutni popust - lična ušteda 1%
2) prijateljski bonus po 0.5% iz dve dubine
ostatak na bonus računu a zatim u:
3) zarade po matricama
4) povraćaj novca od kupovine
5) povraćaj novca od avansa
6) bonus pozicije
7) prelaze bonusa
8) nivoe u karijeri
9) partnerske bonuse
10) fiksnu platu

---------- Ima "SAMO NEKOLIKO" prodavnica gde važi popust:
1) u Evropi za sada samo preko 16.000 prodavnica a biće....
2) u Srbiji za sada samo preko 200 prodavnica a biće...

---------- Ima samo nekoliko lakoverno registrovanih kupaca...
1) u Evropi oko 400.000 za sada
2) u Srbiji oko 34.000 za sada

---------- Može se kupiti neki "MALI ASORTIMAN" proizvoda:
1) hrana
2) gorivo
3) tehnika
4) usluge
...
n-1) automobili
n) stanovi
(skoro sve što postoji)

--------- Mogućnosti za zaradu su mnogo veće nego kod svih drugih sličnih poslova:
1) zarađuje se na 10 načina...
2) masovnost znači i mnogo novca...
3) veliki broj prodavnica i asortimana robe koji je u sistemu...
4) ostvarivanje zarada i od svoje mreže, i od paralela, i od sponzora (grupno)...
5) još mnogo mnogo razloga...

Pa ko voli nek izvoli...

vojanw@beotel.net

Poslednja izmena:
Za svaki MLM jedna od najvažnijih stvari je da si u vrhu. Ovde je sada vreme da ste u vrhu. Ljudi se uključuju svaki dan po oko 100 u srbiji. Uključio sam jednog Makedonca, oko 500-ti u Makedoniji. Pre dva meseca u Srbiji bilo oko 3000, a sada 8000. Širi se "geometrijskom progresijom". Cenim oko 300.000 - 500.000 članova u Srbiji, a vreme će da pokaže ko je bio u pravu.
Kuga se sporije širi od lyoness-a. Možda postane i uzrečica "širi se kao lyoness"

Posle godinu dana, ja ne mogu da se odbranim od tih 500 000 clanova (po toj stopi bi ih do sada bilo vec nekoliko miliona).
Kad udjem u prodavnicu, zasipajume reklamama za lynes, a posebno sam uzivao u velikom mega gala skupu u Areni :)

Dakle, bre Vojane, zar ti posle godinu dana nije jasno da se mlatis praznu slamu :)
U stvari, tebi je mozda ok, kada ti naivci uplate po 50e (ili bese tako nesto)....

10) fiksnu platu

Kakvu fiksnu platu?
Mislis, postanem clan i dobijam platu a da nista ne radim?
Pa onda moze, reci kolika je plata i gde da se javim.

1) u Evropi za sada samo preko 16.000 prodavnica a biće....
2) u Srbiji za sada samo preko 200 prodavnica a biće...

Klasicna manipulacija.
Te prodavnice su prodavnice tipa "kiosk na cosku".

Kao što rekoh: biće u Srbiji više od 300.000 - 500.000 registrovanih kupaca u potrošačko društvo Lyoness-a, a to će biti verovatno za 3-5 godina najkasnije. Trenutno je oko 35.500 registrovanih kupaca u Srbiji! :super: Ostali čekaju da ih neko registruje. Možda ste za neke taj neko baš i Vi!
Što se tiče prodavnica, ima ih trenutno skoro 300 u Srbiji, a na sajtu možete da se i uverite da su sve ozbiljne prodavnice iz raznih branši! Neki će već i prepoznati pojedine prodavnice, i da već i troše svoj novac kod njih. Samo što će od sada moći da ostvaruju i popust, i zaradu, ako imaju karticu Lyoness-a...

Kakvu fiksnu platu?
Mislis, postanem clan i dobijam platu a da nista ne radim?

Fiksnu platu sam već objasnio u nekoj ranijoj poruci. Kreće se od 200, 500, 1200... do 20.000 i 50.000 evra mesečno. Jel Vam ponudio gazda u firmi slično napredovanje (više za 100 evra "čak" na primer mesečno) ako se trudite više?
Ali teško se ostvaruje fiksna plata u Lyoness-u ako ništa ne radite. Treba da širite informaciju, a i to je rad - koji se ovde nagrađuje!

Mada... postoje cake u Lyoness-u da može da se dobija fiksna plata i da se ništa ne radi!!!

U celom Lyoness systemu nisu mi jasne neke stvari...
Pored "ovog novog" sajta CashBackCard i ostalog, interesuje me pitanje u vezi popusta...
Da li svaki kupac, koji ja clan Lyoness-a, kada dodje u prodajno mesto, koje je takodje clan Lyones sistema, dobija proizvod po nizoj ceni tj ceni sa popustom koji daje ta prodavnica ili ,meni logicnije, POPUSTA NEMA...odnosno ne placam manje od normalne cene, vec se TRK deli kroz ceo sistem provizija.
Da li to znaci da, recimo ako kupujem za 1000 dinara... TRK prodavnice je recimo 10%... ja dobijam proizvod za 10% nizu cenu tj. 900 dinara, dobijam 1% bonusa na racun10 dinara, a moji sponzori po 0,5%...itd...... ILI tog popusta nema... nego 1% moje zarade jeste uracunato u tih 10% rabata...ili cega vec.
I drugo...
Da li po novom sistemu uclanjavanja znaci da ako hocu nekoga da uclanim moram imati na svom racunu Lyoness-a tih 850,00 dinara ili se taj neko moze ukljuciti bez toga?
Vojo, molim odgovor...:dontunderstand:

Kada kupite u prodavnici proizvode - usluge, za na primer 1000 dinara, platite isto 1000 dinara, isto kao i do sada u kešu ili nekom platnom karticom.
Posle toga, identifikujete se da ste član potrošačkog društva Lyoness-a. Članstvo dokazujete Lyoness karticom, na kojoj nema novca, već samo za nas bitan bar kod. Trgovac šalje poruku aparatom Lyoness ofisu za koliko ste pazarili i Vaš bar kod (može i broj računa dodatno). Zatim Lyoness šalje trgovcu profakturu, da trgovac uplati Lyoness-u dogovoreni rabat (slovo koje piše pored prodavnice "J=10%" ili 100 dinara) + 1% za Lyoness ili 10 dinara. Onda Lyoness uplaćuje Vama na Vaš račun 1% t.j. 10 dinara, i dvojici Vaših sponzora na njihov račun po 0.5% t.j. po 5 dinara. Ostalih 8% ili 80 dinara se takođe dodaje Vama, ali na "bonus račun", gde se sakuplja do 4250 dinara (50 evra u inostranstvu), od kojih se dobija jedna pozicija u obračunskom sistemu Lyoness-a t.j. u binarnoj matrici. Ta pozicija će Vam zaraditi mnogo para (za početak 49470 dinara kada se ispod nje pojave 35 + 35 pozicija na isti način). Tu se broje i pozicije Vaših saradnika, paralela i sponzora, kao i sve druge koje se pojave ispod te Vaše pozicije...
Znači plaćate uvek punu cenu, a svakog utorka Vam se vraća popust na dva načina - keš račun i bonus račun. Keš račun se isplaćuje kada sakupite minimum 850 dinara. Bonus račun Vam služi za sada za dobijanje pozicija.
Državi se plaća porez na isplate, t.j. 20% se odbija preko agencija koje su otvorene za isplatu zarada...

Da li po novom sistemu uclanjavanja znaci da ako hocu nekoga da uclanim moram imati na svom racunu Lyoness-a tih 850,00 dinara ili se taj neko moze ukljuciti bez toga?
Vojo, molim odgovor...:dontunderstand:

Od 30.10.2008. počela je dugo najavljivana reklamna kampanja Lyoness-a u Austriji. Od tada je i zamenjen sajt, a i sistem registrovanja, i više ne može da se registruje besplatno, osim u državi gde se organizuje reklamna kampanja. Svako ko se u toku reklamne kampanje registruje besplatno, biće dodat kao direktni saradnik nekom članu biznis tima Lyoness-a...:super:

Da bi registrovali svog novog saradnika, i ostvarivali zarade na njegovu potrošnju, a i celu mrežu na dalje, morate da mu uplatite paket dobrodošlice, u iznosu od 850 dinara.

Vrednost paketa dobrodošlice

Lyoness paket dobrodošlice za registrovanje stalnih kupaca košta RSD 850,- (uključujući 18 % PDV). Za iznos od RSD 850.- Vaš novi direktni partner će u toku svog razvoja dobiti sva četiri modula informacija sa njihovim prilozima, četiri periodična izdanja Lyoness magazina za kupce „Cashback“, kao i personaliziranu CashbackCard Blue, odnosno Gold.

Iznos u visini od RSD 850,- će biti obračunat, prilikom svake registracije, Vašim novčanim sredstvima sa računa za kupovinu. Zbog toga Vaš račun za kupovinu mora da, za uspešnu registraciju stalnih kupaca, raspolaže potrebnim novčanim sredstvima.

Za nove stalne kupce, naravno, nema troškova - iste snose davalac preprouke, kao i Lyoness Holding Europe AG.

Iznos od RSD 850,- po paketu dobrodošlice predstavlja, u poređenju sa obimom usluga koji se Vašim novim partnerima stavlja na rapolaganje, samo jedan deo stvarnih troškova.Ostatak preuzima Lyoness Holding Europe AG.

Lyoness paketi dobrodošlice i nova Lyoness Website će Vam pružiti enormnu podršku u izgradnji Vašeg mrežnog sistema prodaje. Svaki Vaš novi patner dobija informaciju koja mu je potrebna da bi se razvijao u Lyoness Business-u. Znanje je ključ za kvalitetan i stabilan rast. Vaši novi kupci/partneri će se zahvaliti prometom.

Mogućnosti registrovanja novih kupaca.
Mogućnost 1. Online regisgtrovanje novih kupaca (interna oblast)
Mogućnost 2: Poručivanje paketa dobrodošlice u Lyoness online Shop-u
Mogućnost 3: Pismena porudžbina pomoću formulara za porudžbinu
Mogućnost 4: Telefonske porudžbine

Za sve one koji su još uvek nesigurni u dobrobit celog sistema, neka sačekaju reklamnu kampanju, i tada se registruju besplatno...
A dotle će mnogi imati uštedu i zaradu novca pri svakoj kupovini kod izabranih partnera Lyoness-a...

Kako bese ona firma sto je vojke lagao da su ih primili :D:D:D

Što se tiče firmi kod nas u Srbiji je za sada oko 350-400 prodavnica koje podržavaju sistem Lyoness-a. Kod nas je spisak vidljiv na http://www.lyoness.ag/webfiles/RS/t_pop_5430.htm
Što se inostranstva tiče, svi oni spiskovi kao su tačni. Samo što tu ima jedna sitnica-krupnica. Mnoge prodavnice sa spiska posluju samo sa vaučerima (uskoro tek prelaze na kartice), tako da i njihovi "sveznajući menadžeri" (nek se neko prepozna) nisu čuli za Lyoness, a primaju svoje originalne vaučere. Neki vaučeri su došli ipak preko Lyoness-a, i ostvaren je naravno dogovoren popust kroz sistem.
Evo i izgleda nekih vaučera iz inostranstva...
http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=45560&stc=1&d=1226626073

Prilozi

• Untitled-5.jpg
    Untitled-5.jpg
    42,3 KB · Pregleda: 28
Što se tiče firmi kod nas u Srbiji je za sada oko 350-400 prodavnica koje podržavaju sistem Lyoness-a. Kod nas je spisak vidljiv na http://www.lyoness.ag/webfiles/RS/t_pop_5430.htm
Što se inostranstva tiče, svi oni spiskovi kao su tačni. Samo što tu ima jedna sitnica-krupnica. Mnoge prodavnice sa spiska posluju samo sa vaučerima (uskoro tek prelaze na kartice), tako da i njihovi "sveznajući menadžeri" (nek se neko prepozna) nisu čuli za Lyoness, a primaju svoje originalne vaučere. Neki vaučeri su došli ipak preko Lyoness-a, i ostvaren je naravno dogovoren popust kroz sistem.
Evo i izgleda nekih vaučera iz inostranstva...
http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=45560&stc=1&d=1226626073

:)
Idem u Tehnimaniju da kupim novi TV, jel su oni saradnici :):)
Te prcvarnice koje spominjes me ne zanimaju :) A i link ti ne radi :):)

Ako vec do sada nisam skupio dovoljno novca da uclanim bilo koga, na koji nacin se moze izvrsiti uplata, i u kolikom iznosu (u slucaju da zelim uclaniti vise ljudi)? Da li za svakog novog clana pri uclanjavanju ja moram imati tih 850 dinara na racunu?

Možete da učlanite ljude bilo gde, ali morate da platite 10 evra za njih da dobiju paket dobrodošlice, sa objašnjenjima, magazinima i karticom. Svakako se isplati dati 10 evra za nekoga ko će koristiti karticu, i ako ne širi mrežu.

Učlanjuje se na sledeći način:
1) Uplatite na račun Lyoness-a 850.- RSD za paket dobrodošlice (ako nemate zarađeno na svom računu u Lyoness-u), i u ofisu onda učlanite nekog iz inostranstva na pr. Austrije, Nemačke, Srbije, Makedonije... Lyoness šalje njemu na kućnu adresu paket dobrodošlice, sa originalnom plavom karticom, i 4 časopisa u toku godine.
2) Uplatite minimum 3 paketa dobrodošlice, i naručite na svoju adresu, i uručite ih osobama koje učlanjujete sa blanko karticama. Prijavite ih isto u ofisu, i oni dobiju naknadno original plavu karticu na svoju adresu, i časopise.
3) Telefonski dogovor sa ofisom
4) Pismeni dogovor sa ofisom

Za svakog novog člana morate da uplatite po 850 dinara.

Taj pocetaj traje vec 100 godina....
A ovo za iskljucivanje sajta necu ni da komentarisem :D:D::D

Nisi odgovorio na "A sto sajt ima ekstenziju Antigua i Barbuda drzave?"

"Početak" se sada odnosi na "tek smo krenuli!"
A sajt se isključuje za logovanje, a ne za razgledanje...
A ekstenzija iz raznih država:
www.lyoness.rs
www.lyoness.ag
www.lyoness.bg
www.lyoness.de
www.lyoness.hu
www.lyoness.ro
www.lyoness.si
www.lyoness.sk
www.lyoness.cz
www.lyoness.ch
http://www.lyoness.ag/EU/