Lyoness! Zarađujte dok trošite novac!?!

• Začetnik teme Začetnik teme vojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba mi odgovor na sledece pitanje:

Sta se desava ako uclanite u srbiji npr 100 000 ljudi BESPLATNO a od ti 100 000 ljudi samo 100 njih hoce da zaradjuje.Ko finansira te popuste firmama koje popust daju?
Ako ja imam firmu koja prodaje npr automobile regularno po 10 000 evra neki model, sta ja dobijam i kako dobijam kao kompenzaciju sto sam auto prodao za 9200 evra a to bio model koji se ladno prodaje po 10 000 a ne neki demode model ili nesto sto ne ide na trzistu i zasta bih svakako dao popust mozda u buducnosti.
Dakle?

Jednostavo, okacis cenu od 10.800, das popust, prodas po 10.000.

Pa toliko Vas ima a ja sam, tako da ne mogu na sve odjednom da odgovorim. Ali kao i na početku, jedno po jedno... Imam ja živce za sve Vas zajedno.
Što se tiče nameštanja komentara, nikada nisam niti ću nijedan komentar namestiti, prijaviti se pod više imana i slično.
A sada redom odgovori, iako zbog njih ne mogu da pravim svoj sajt...

Nemoj samo da odem tamo i da nisu culi za vas.
Uskoro će svi čuti za Lyoness! A Bel computers, kada sam upoređivao cene prošle godine je bio među najjeftinijima u Srbiji, ne vidim što i dalje ne bi bio. Inače je i veletrgovina, a cene uporedite. Millhouse ima više od 5 prodavnica i u 3 najjače firme iz te oblasti je u južnoj Srbiji. Jedino kod njega sam našao odmah u pretraživaču onaj laptop, i ne kažem da u Beogradu nema nigde jeftinije, ali to ne znači da on ne prodaje svoju robu. Cena nije naduvana pa da se da popust ni u jednoj od partnerskih firmi. Oni i ovako prodaju svoju robu po istim cenama, samo što uz Lyoness daju popust...

Ne,ne prijatelju.Cuo sam da ste prevarili mnoge firme,pa ljudi ne mogu da se iscupaju iz dugova.

Dajte imena ljudi i firmi koje su prevarene, kao što su dali spisak hapšenih u Gem-u. Dajte imana ljudi koji su članovi Lyoness-a, a govore o Lyoness-u da je to prevara. Dajte bilo koji dokazni materijal da je neko prevaren od strane firme, ili nekog člana firme, a prevara je u vezi sa Lyoness-om. Nigde nijedan komentar u ovoj temi nema da nisam odgovorio, i opovrgao svaku i manju klevetu i laž...

Kaze uskoro cemo cuti za LYONESS.
Pa naravno da cemo cuti.Prevara se daleko cuje.Pa Leshi te proverio za sitnicu,pa puce posao.
Sta bi bilo za krupno.Zato si ti kao ovde fin.TRGNULI SMO SE.Cekaj samo da se javi neko ko je prevaren,kao ona devojka.
Cuo sam da imate direktora do koske.

Poslednja izmena od moderatora:
Ispade da kad god pozelim da nesto kupim udjem u radnju uzmem robi i dobijem pare nazad.
KOGA BRE LAZETE.Pa naivne ljude.Vatate na bum.Dobro otvorite oci.Imao sam vremena sve da proverim o Lyoness-u.Udjes pa cik izadji.Ulazak kosta,ali i izlazak,samo je pitanje koliko.

Ispada slično tome što kažeš što se trgovine tiče.
Uđeš u radnju koja je partner Lyoness-u, identifikuješ se da imaš Lyoness CashbackCard, i ostvariš popust. Popust ne dobiješ odmah, već kada trgovac plati Lyoness-u ugovoreni rabat, na pr za 7-28 dana prosečno. Popust se deli na nekoliko delova. Deo popusta dobiješ na žiro račun (isplate ti kad skupiš više od 850 RSD), deo popusta ti ode na bonus račun - račun za pozicije koje ti kasnije zarađuju novac...
Dobro si izgleda proverio Lyoness. Lyoness je složena materija, otprilike kao jedan ispit na fakultetu, a ti ga proveri za 1 dan. Svaka čast na brzini, samo što bi kod mene pao ispit...
Inače ulaz besplatan, svi mogu da uđu, a izlaz je baci karticu ako ne želiš popust. Skup izlaz - jedan zamah rukom...

pojasni nam to malo.necu da grunem 135000 za mac i da me p.rejebu.vojan kaze da cu dobiti popust i plus bonus da zaradim nesto.

Moj savet je da dobro izabereš lap-top. Čini mi se da za te pare ima mnogo boljih ponuda od drugih proizvođača. A popust sledi pa sledi. Ako ne želiš popust, nemoj da potpišeš ni sa jednom agencijom ugovor za isplatu provizija preko Lyoness-a (nije obavezno), i nemoj da prijaviš žiro račun na koji da ti isplaćuju provizije u svom ofisu (nije ni to obavezno), i čekaće te popust na virtuelnom računu u tvom ofisu, dok se ne odlučiš da ga uzmeš na neki od ova dva načina...

EJ,nemoj samo da me ubedjujes u tvoje postenje.Naprotiv,ja hocu da reagujes ostro.Zanima me koja si ti rupa u tvojoj piramidi.Tvoja piramida kao nije piramida,nego golema firma.Hoces da zaradjujes silom.Tesko nisu ljudi glupi,vidi se.Tvoj cilj je da navuces ljude,da uloze pare pod sloganom,trosi i zaradi.Idi begaj.Trosi pa crnci duplo.Iste price,ko zeli pravo biznis,pa ko zeli sigurnost bla,bla,bla.Koga ces ti i tvoja firma da osigurate.Odgovor sebe.Navlacis ljude preko foruma dajes telefone,reklamiras se naveliko.Zar to nije navlaka.Ti si taj prevarant sa tvojom firmom.Stici ce mi jos podataka samo malo strpljenja ima totalno da vas raskrinkam.

Ko me poznaje neka da komentar o meni. Ja sam samo član potrošačkog društva. Nisam plaćen od firme da ovde raspravljam sa Vama. Radim ovo iz zadovoljstva, a i srećan sam kada sretnem ljude koji mi se zahvale da su preko ove teme mnogo naučili.
Moj cilj nije da navučem ljude, niti da niko uloži novac kao što daju u Gemu. Niko u Lyoness-u ne mora da uloži novac, a svako ima pravo na popust.
Ja nisam prevarant, i nisam te vređao mi se čini...
Čekam podatke o bilo kojoj prevari...

I sta kazes dobija se popust.Leshiju hteli da uvale po jos vecoj ceni.Nije platio clanarinu.
Uputio si coveka da kupi lap-top po strava ceni.Skuplji za 13000.I sta sad.
Zamalo da ga izuju tamo, jos se i bruka.
LESHI. Dobar dan,posto lap-top.Ja sam u Lyoness-u uputio me je Vojan.Kaze da ste strava.

PRODAVAC.OOOO,evo jos jedne ovce.Vidi jado sa popustom za tebe 13000 vise.Ovo je original.Jedino ako si sirotinja pa neces.

LESHI. Ko bre sirotinja, daj pet komada.

XXM. Mojne bre Leshi zaje....te.

LESHI. Zamalo da izgubim nevinost.

OGGY.Daj broj telefona od onog Vojana

Poslednja izmena od moderatora:
Covek me je prisilio da isproveravam sta to on radi.Tamo pljuje po konkurenciji,meni salje privatne poruke sa brojevima telefona i navlaci me u svoj biznis.Procitao je da imam pare,pa sam mu ja laka meta.Sta ce njemu neko ko mesecno trosi malo.Moji rashodi i izdaci sa utrosenim materijalom za adaptacije su ogromni.I tu je video svoju sansu jer sam veliki potrosac.Niste mi verovali na pocetku mog javljanja na forum.Imam silne veze u ministarstvu,pa sam rekao da provere i posao more ako treba i njega.Ako hocu mogu da mu uzmeu bris iz d...peta.
Da mi vidimo kako to radi.Samo ti daj pare......pa kad budes kupovao zaradices.More.......

Ja sam javno izneo u prvoj poruci telefon, što znači da ništa ne krijem.
Nudim svakom objašnjenja, a tebi sam hteo da rasvetlam oči da ne srljaš u Gem i da uvidiš da postoji mnogo mnogo bolje od Gema.
Ali izgleda dobra im psihologija i filozofija u Gemu pa te nisam odvratio. A pare ti nisam tražio niti ću ikad...
A ako želiš slobodno objavi poruku koju sam ti poslao, a može i da se vidi u tvom profilu dok je ne izbrišeš...

Poslednja izmena:
Pojasni meni.Po vojanu ja ako sam clan lyonessa i hocu lap top od 135000 dinara dobicu ga za na primer 115 hiljada i dobicu npr 2000 dinara nekog kredita da za to kupim neku dzidzu.ili se varam. :(

Na ovih 135000 dinara dobićeš u kešu popust 1% t.j. 1350 dinara (nije za bacanje). Dva tvoja sponzora dobiće po 0.5% t.j. po 675 dinara, a ti ćeš dobiti još na računu za pozicije 1350 dinara jer je ovde samo još 1% za to.

Treba mi odgovor na sledece pitanje:

Sta se desava ako uclanite u srbiji npr 100 000 ljudi BESPLATNO a od ti 100 000 ljudi samo 100 njih hoce da zaradjuje.Ko finansira te popuste firmama koje popust daju?
Ako ja imam firmu koja prodaje npr automobile regularno po 10 000 evra neki model, sta ja dobijam i kako dobijam kao kompenzaciju sto sam auto prodao za 9200 evra a to bio model koji se ladno prodaje po 10 000 a ne neki demode model ili nesto sto ne ide na trzistu i zasta bih svakako dao popust mozda u buducnosti.
Dakle?

Prodavci sami daju popuste, da bi oteli mušterije od konkurencije. Pošto se sistem još uvek tek razvija, još uvek prodavnice nemaju velike koristi, ali im se promet polako povećava, jer dobijaju nove kupce, koji im postaju stalni kupci...
Konkretno za automobile...
Kao partnerska firma ćeš prodati 5 automobila više mesečno, pa ti se isplati da umesto po 1000 evra po komadu, zaradiš po 700!
Drugo, postoje dva načina dobijanja novca. Jedan je u kešu, a jedan je u vaučerima. Vaučer važi za partnerske firme. Kada se dobije veći novac u vaučerima, eto novog kupca u partnerskoj firmi za automobile...
Ja ću u martu dobiti 2 vaučera na po 450 evra. Prikazaću sliku lap-topa kada ga kupim...:super:

Jednostavo, okacis cenu od 10.800, das popust, prodas po 10.000.

Cena je već okačena. I na postojeću cenu ima popust...
A naravno prvo proverite cene, pa onda donesite odluku gde će te da pazarite. Kad se nađete u partnerskoj firmi iskoristite popust, kad ne nikom ništa.
Samo ima tu jedna caka. Onaj drugi deo popusta za pozicije se umnogostručava kroz binarnu matricu (nepoznati pojam za gem). Kada počnete tu da dobijate novac tek će Vam tada doći iz d. u glavu...
A onda ćete samo da tražite partnerske firme Lyoness-u za sve ozbiljnije kupovine...

Poslednja izmena:
I sta kazes dobija se popust.Leshiju hteli da uvale po jos vecoj ceni.Nije platio clanarinu.
Uputio si coveka da kupi lap-top po strava ceni.Skuplji za 13000.I sta sad.
Zamalo da ga izuju tamo, jos se i bruka.
LESHI. Dobar dan,posto lap-top.Ja sam u Lyoness-u uputio me je Vojan.Kaze da ste strava.

PRODAVAC.OOOO,evo jos jedne ovce.Vidi jado sa popustom za tebe 13000 vise.Ovo je original.Jedino ako si sirotinja pa neces.

LESHI. Ko bre sirotinja, daj pet komada.

XXM. Mojne bre Leshi zaje....te.

LESHI. Zamalo da izgubim nevinost.

OGGY.Daj broj telefona od onog Vojana da ga kar....o.

Zna se gde se pominje termin da ovce i treba da se šišaju... Kao što rekoh uporedite cene u Beogradu sa cenama u Beogradu. Eto Vam partnerska firma u Beogradu. A ja ni ne znam ko je LESHI, a uložio sam napor da mu objasnim i nađem lap-top. Čak ne znam ni da li je registrovan u Lyoness i ko ga je registrovao ako jeste. Čitaj redom pa donosi svoj sud...

DZABA TROSIS RECI.I NE OTVARAJ NIKOME OCI.

POKAZAO SI SE.DRUGE KRITIKUJES,A SEBE NE VIDIS.

DOKAZI DA TO NIJE PREVARA.

CEKAJ SAMO DA SE LESHI JAVI.IMA PUNO TOGA DA TI KAZE.

Ja i smatram da sam se pokazao... Retko druge kritikujem, a i sebe vidim...
Na sudu, a i svuda se ne dokazuje da nešto nije prevara, već da jeste. Malo si pomešao tok događaja. Ako dokažeš da je prevara dolazim ti na gem da odslušam seminar, i da Vam nađem rupe u prevarnoj matrici...
Inače imam u planu otvaranje sopstvenog mlm-a, gde se ne prodaje ništa, a može da se zaradi mnogo. A učlanjenje naravno besplatno!!! Kako li to sad, pitaš se!?! Nadam se funkcionisanju u 2009. Ali sve u svoje vreme. Inače matematika i programiranje su mi u malom prstu...
Čekam ja, ali izgleda da je LESHI na mojo strani...
// pritisni Caps Lock jednom

Poslednja izmena:
Ja i smatram da sam se pokazao... Retko druge kritikujem, a i sebe vidim...
Na sudu, a i svuda se ne dokazuje da nešto nije prevara, već da jeste. Malo si pomešao tok događaja. Ako dokažeš da je prevara dolazim ti na gem da odslušam seminar, i da Vam nađem rupe u prevarnoj matrici...
Inače imam u planu otvaranje sopstvenog mlm-a, gde se ne prodaje ništa, a može da se zaradi mnogo. A učlanjenje naravno besplatno!!! Kako li to sad, pitaš se!?! Nadam se funkcionisanju u 2009. Ali sve u svoje vreme. Inače matematika i programiranje su mi u malom prstu...
Čekam ja, ali izgleda da je LESHI na mojo strani...
// pritisni Caps Lock jednom

Ja sam samo konstatovao da je preskupo ono sto mogu da kupim preko lyonessa.Sa vasim popustom i sve tim bonusima opet placam skuplje. Konkretno se radi o lap topu apple-mac.
To sto lyoness plasira nij nista do merkatorova pika kartica.Ja je imam i zaje.bancije radi sam pazario prosle godine lap fujicu siemens amilo pro 5535 koji kada je SVUDA kostao minimum 32 000 kod merkatora je bio 26 000.Kupio sam ga na piku BEZ kamate A TIH 26000 su mi podeljeni na 12 rata i dobio sam 500 dinara tih bonusa.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back