Lyoness! Zarađujte dok trošite novac!?!

• Začetnik teme Začetnik teme vojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citam ove vase poruke za lyoness... vidim da je voja bas zagrizao... ali evo i ja moram da dam komentar posto mnogo znam o lyoness-u... nadam se vojo da se neces razocarati :)
lyoness je stvarno jako dobra zamisao i za nijansu se razlikuje od piramide koja naravno nije dozvoljena, inace lyoness NEMOZE da se realizuje u nasoj zemlji jer nemaju adekvatan sistem koji moze da podrzi toliki broj korisnika lyoness kartice.... ko se besplatno uclani svaka cast nista ne gubi, mada sam cula da i sad za tu osnovnu registraciju traze 10 eura... ha zanimljivo... inace kupovinu paketa nikako ne bi preporucila jer je to cisto uzimanje para, jer Austrija koja godinama radi nema adekvatan sistem a kamoli mala Srbija, tako da sve oni sto pricaju nema veze sa realnoscu jer to sto oni govore na prezentacijama moze da se realizuje za duuuuuuuuugi niz godina a postoji velika mogucnost da nece nikada... a to predavaci mucenici naravno ne znaju jer im nije ni receno, a time gube obraz kod bliskih ljudi i prijatelja jer su upravo oni prvi koji su se umrezili u njihovu mrezu, a kasno ce shvatiti da sve te ulozene pare niti mogu da se vrate niti ce moci da se iskoriste...zatim osoblje i ljudi koji rade u lyonessu su ok, ljubazni, neki ranije nista nisu imali pa im je ovo donelo malo para od provizija ali sve je to kratkog daha... ovo govorim jer znam puno o toj firmi naravno mislim na predstavnistvo u Srbiji, mnogo sam seminara njihovih cula i mnogo prezentacija... kad vidim samo ko je direktor te firme!!!!! strasno!!! mislila sam da je to malo ozbiljnija prica... ali slusajuci i posmatrajuci njega... to je plakanje :) covek koji je rumunski ciganin tj vlah kod nas,al ajde nema veze nikoga ne mrzim ali fora je u tome sto se covek predstavlja u srbiji da je ,,plave krvi,, hahahahaha pa smesno... jedva prica srpski a uz to nisam sigurna ali mislim da ni srednju nije zavrsio ima neka dva kursa zavrsena po 3 meseca, kaze da prica 7 jezika a ustvari prica nemacki, srpski nabada a engleski jos gore.... al ajde i to nego sto ima dosije u austriji duzi nego ja cela... cak je i robijao tamo...ima jos puuno toga o cemu ne bih sad... sta vise reci... dosao covek ovde i prodaje pricu srbima koji i poslednje pare vade iz dzepa lyoness-u... Zato svi dobro nek razmisle pre nego se upuste u ovo......... pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ima jedan problem.Cini mi se da si pljuvao moju firmu da bi reklamirao tvoju.
Nije lose da se rade 2-3 posla,ali ovo si odradio na gurku.Tamo si pricao da je prevara,i sta sad neko treba da poveruje da ovo radi legalno,a gem ne.
Zasto to radis,to nije dobro.
Ne želim da ova tema izađe na loš glas, pa se kao i uvek suzdržavam da oštro odgovaram na negativne komentare ali...
Ja nisam pljuvao "tvoju firmu" i podržavam tvoje preduzetništvo, pa se nadam da i ti nećeš da pljuješ po mojoj firmi - trgovini.
A ako misliš da je i gem tvoja firma, tu se mnogo varaš. Ti si samo jedna od zadnjih rupa na svirali tamo, i veoma je teško da napraviš neke veće pare. Što se tiče toga da je prevara, to nisam rekao nikad, koliko se sećam, a to je reklo na hiljade ljudi. Ja sam samo rekao da oni prodaju investiciju t.j. 4 knjige za 2290 evra ili kolko već, što je nerealno mnogo. Isto kao što u ekskluzivnom restoranu neko plati piće 100 evra, i ovde se nalaze oni koji će da plate 4 knjige za više od 2000 evra, ali su pare bačene, da se neko drugi ovajdi. Očigledno je da su smislili da je i gem legalan, ali naš narod kada plati nešto više nego što stvarno vredi, smatra da je prevaren. Pustite priče da ljudi kupuju (investiraju u) posao i slično. Mnoge firme se bave prodajom proizvoda i obračunavaju procenat agentima prodaje, samo što je procenat na primer 20-30% na stvarnu cenu proizvoda, a ne 1.000-10.000% preko stvarne cene proizvoda. Da ne pričam o šteti koja se nanosi onima koji ne ostvare dalju prodaju...
Isto tako ni Lyoness nije moja firma. Ja sam samo jedan član potrošačkog društva, koji imaju Lyoness CashbackCard, uz pomoću koje mogu da ostvarujem popuste u prodavnicama iz raznih branši...
Nikada nikoga na silu nisam nagovarao da avansira, niti mu igrao po stolici, niti se "kačio na luster", niti pevao pesmice i slične budalaštine. Ja kada učlanim nekoga učlanim ga "BESPLATNO", i taj novoučlanjeni može da dalje učlanjuje ako želi, a ne mora. Ne mora nikada da plati ni jedan jedini dinar, a može da ostvaruje popuste, a i zaradu...
Ko želi pravi biznis omogućeno mu je da avansira (još jednom rezličito od investira), isto po želji i bez obaveza, s tim da će avansirani novac kasnije (kada god poželi) da potroši uz doplatu u zavisnosti od rabata, koji daje prodavnica u kojoj izabere da potroši ovaj novac...
Inače isplata zarada u Lyoness-u se radi naravno legalno, i u zavisnosti od toga kako želite da dobijete novac plaćate porez državi. Najviše se odlučuju za isplatu preko agencija, kada se ukupna zarada umanjuje za 20%. Sve legalno, sve čisto, ko ne veruje neka proveri...

Ajmo na još jednu poruku...
Dođe neko totalno najnoviji, najbolji, najpametniji, nejduhovitiji, najinteresantniji i jednom porukom sruši ceo svet koji je dotle oformljen...
Mnogi misle da znaju mnogo o nečemu, ali zato postoje testovi, rejtinzi, i slični kriterijumi, tako da se mnogi od tih kasnije razočaraju u sebe kada dobiju rezultate, a neki i misle da ti kriterijumi nisu valjani pokazatelji vrednosti nekoga, i da mora da su ih izmislili neki neuki i ne pametni ljudi...
nadam se vojo da se neces razocarati :)
lyoness je stvarno jako dobra zamisao...
Neću se nikako razočarati, jer sam mnogo upućeniji u Lyoness, nego što ćeš ti ikada biti (imam II sertifikat Lyoness-a - maksimum za sada i zvanje "commercial coach" Lyoness-a!) i znam do u najsitnije detalje i teoriju i praksu o funcionisanju Lyoness-a.
- Lyoness je dokazana firma jer posluje uspešno više od 5 godina...
- Ima promet kroz sistem preko 500 mil. € godišnje...
- Registruje prodaju skoro svega postojećeg – prodavnice prodaju svoju robu i usluge a Lyoness samo evidentira našu kupovinu po prodavnicama (ujedinjuje prodavnice u partnere Lyoness-u i kupce – nas u potrošačko društvo koje kupuje sa popustom kod izabranih prodavnica.
- Kvalitet proizvoda – ne treba diskutovati, jer su svi proizvodi i usluge obuhvaćeni sistemom već postojeći – nije novi proizvod o kome treba diskutovati.
- Najbrže rastuće tržište – preko 16.000 prodavnica u 12 država Evrope (i Srbija je tu) i preko 450.000 registrovanih članova – kupaca (planira se do kraja 2012. god. širenje u celu Evropu i do 2015. god. širenje u ceo svet. Planira se po 1.000.000 registrovanih članova – kupaca u skoro svakoj osrednjoj državi. Za sada je učlanjeno tek 1-5% od planiranog broja po državama koje su počele da šire ideju Lyoness-a.
- Sistem nije piramidalan! Zarađuje se grupno, i od saradnika, i od sponzora, a i od paralela, tako da svi imaju korist da prenose informaciju o novom načinu identifikacije svoje kupovine.
- Ljudi tek vremenom shvataju o mogućnostima koje se ovde nude, i sve više prenose informaciju.
Novac će zauvek da se troši, tako da se ne predviđa gašenje Lyoness-a.
- Lyoness ima jedan od najkvalitetnijih servera u svetu, tako da može da podrži ne samo našu zemlju, nego i ceo svet…
- Kod nas postoje više načina za identifikaciju kupovine, a najpopularniji je putem prerađenih mobilnih telefona, koji služe za prenos informacija o ostvarenoj kupovini za odobrenje popusta putem sms-a. Ako mobilni operateri ne mogu da podrže slanje sms-a, onda može da dođe do problema, ali to je praktično nemoguće…
- Tačno je da se registracija obavlja sa 850 RSD kod nas, ili 10 EUR u inostranstvu, ali svako ko želi može i besplatno da se registruje, i dobije paket dobrodošlice sa literaturom i karticom za ostvarivanje popusta. Inače vrednost paketa dobrodošlice je nešto više od 40 EUR…
- Ono što se priča na prezentacijama je naravno mogućnost, i niko Vam ne garantuje za koje vreme će te zaraditi gomilu novca. To zavisi od svakog pojedinačno. Svako nek prepozna kakve su njegove mogućnosti i želje…
- O zaposlenim u firmi ne komentarišem, jer je Lyoness multi-nacionalna kompanija, a inače direktor se zove Željko Buričić, pa vidite čijeg je porekla, i proverite ga…
- Koliko znam retko ko je izgubio obraz zbog Lyoness-a. To je moguće da se desi ako neko prenosi neispravne informacije, što je posledica neobučenosti ljudi, odnosno ako neko želi da prevari druge i prenese im neke lažne činjenice. Da ne bi došlo do toga program edukacije je vrhunski. Svakog radnog dana se organizuju po raznim gradovima Info susreti za edukaciju svih zainteresovanih, jednom nedeljno su radni seminari, a jednom mesečno biznis seminari, sastanci lidera, a postoje i kvartalni sastanci – sve objavljeno na internetu za svaku državu! Ako Vas neko prevari da uložite svoj novac, a nije Vam rekao zašto, ili Vam je rekao nešto u šta sumnjate, Vi treba prvo da proverite činjenice, pa tek onda da donesete odluku…
Da ne preterujem više sa tekstom, činjenicama, dokazima i slično...

Ne dopuštaju da se reklamiraju firme ovde, al pošto sam pitan da odgovorim.
Imate više firmi za kompjutere, u Beogradu najjači mi se čini Bel computers http://www.belcomputers.rs u Nišu Matrix http://www.matrix.rs i Millhouse http://millhouseshop.com
A ima i kompjuter koji tražiš na:
http://millhouseshop.com/proizvod_detalji.php?product_id=100252
Turističkih agencija isto ima više a u Beogradu 1A Travel http://www.1atravel.rs
Što se tiče ostalih proizvoda treba da se traži više. Ovo sam našao na brzinu. I ako nema neke od navedenih stvari biće...

Ne dopuštaju da se reklamiraju firme ovde, al pošto sam pitan da odgovorim.
Imate više firmi za kompjutere, u Beogradu najjači mi se čini Bel computers http://www.belcomputers.rs u Nišu Matrix http://www.matrix.rs i Millhouse http://millhouseshop.com
A ima i kompjuter koji tražiš na:
http://millhouseshop.com/proizvod_detalji.php?product_id=100252
Turističkih agencija isto ima više a u Beogradu 1A Travel http://www.1atravel.rs
Što se tiče ostalih proizvoda treba da se traži više. Ovo sam našao na brzinu. I ako nema neke od navedenih stvari biće...

Sve su to firme koje nemaju nikakav renome.Dai dem u Nish po komp.Ma vazi.

Ne,ne prijatelju.Cuo sam da ste prevarili mnoge firme,pa ljudi ne mogu da se iscupaju iz dugova.To ne moze da funkcionise .LYONESS JE JEDNA OGROMNA PREVARA SA KATASTROFALNIM POSLEDICAMA PO POJEDINCE I FIRME.
Kao reklama trosis i zaradjujes.Koga bre lazete.Narod.Pa da trebaju vam ovce za sisanje.
Druge firme pljujete,a vasu velicatE.
Ako ste posteni zasto saljete uterivace dugova.Prebiste coveka.

PAZITE NOVI CLANOVI DA I VI NE PRODJETE KAO BOSKO.SAD RINTA DA VRATI PARE.BEZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ispade da kad god pozelim da nesto kupim udjem u radnju uzmem robi i dobijem pare nazad.
KOGA BRE LAZETE.Pa naivne ljude.Vatate na bum.Dobro otvorite oci.Imao sam vremena sve da proverim o Lyoness-u.Udjes pa cik izadji.Ulazak kosta,ali i izlazak,samo je pitanje koliko.

pojasni nam to malo.necu da grunem 135000 za mac i da me p.rejebu.vojan kaze da cu dobiti popust i plus bonus da zaradim nesto.

Ne želim da ova tema izađe na loš glas, pa se kao i uvek suzdržavam da oštro odgovaram na negativne komentare ali...
Ja nisam pljuvao "tvoju firmu" i podržavam tvoje preduzetništvo, pa se nadam da i ti nećeš da pljuješ po mojoj firmi - trgovini.
A ako misliš da je i gem tvoja firma, tu se mnogo varaš. Ti si samo jedna od zadnjih rupa na svirali tamo, i veoma je teško da napraviš neke veće pare. Što se tiče toga da je prevara, to nisam rekao nikad, koliko se sećam, a to je reklo na hiljade ljudi. Ja sam samo rekao da oni prodaju investiciju t.j. 4 knjige za 2290 evra ili kolko već, što je nerealno mnogo. Isto kao što u ekskluzivnom restoranu neko plati piće 100 evra, i ovde se nalaze oni koji će da plate 4 knjige za više od 2000 evra, ali su pare bačene, da se neko drugi ovajdi. Očigledno je da su smislili da je i gem legalan, ali naš narod kada plati nešto više nego što stvarno vredi, smatra da je prevaren. Pustite priče da ljudi kupuju (investiraju u) posao i slično. Mnoge firme se bave prodajom proizvoda i obračunavaju procenat agentima prodaje, samo što je procenat na primer 20-30% na stvarnu cenu proizvoda, a ne 1.000-10.000% preko stvarne cene proizvoda. Da ne pričam o šteti koja se nanosi onima koji ne ostvare dalju prodaju...
Isto tako ni Lyoness nije moja firma. Ja sam samo jedan član potrošačkog društva, koji imaju Lyoness CashbackCard, uz pomoću koje mogu da ostvarujem popuste u prodavnicama iz raznih branši...
Nikada nikoga na silu nisam nagovarao da avansira, niti mu igrao po stolici, niti se "kačio na luster", niti pevao pesmice i slične budalaštine. Ja kada učlanim nekoga učlanim ga "BESPLATNO", i taj novoučlanjeni može da dalje učlanjuje ako želi, a ne mora. Ne mora nikada da plati ni jedan jedini dinar, a može da ostvaruje popuste, a i zaradu...
Ko želi pravi biznis omogućeno mu je da avansira (još jednom rezličito od investira), isto po želji i bez obaveza, s tim da će avansirani novac kasnije (kada god poželi) da potroši uz doplatu u zavisnosti od rabata, koji daje prodavnica u kojoj izabere da potroši ovaj novac...
Inače isplata zarada u Lyoness-u se radi naravno legalno, i u zavisnosti od toga kako želite da dobijete novac plaćate porez državi. Najviše se odlučuju za isplatu preko agencija, kada se ukupna zarada umanjuje za 20%. Sve legalno, sve čisto, ko ne veruje neka proveri...

EJ,nemoj samo da me ubedjujes u tvoje postenje.Naprotiv,ja hocu da reagujes ostro.Zanima me koja si ti rupa u tvojoj piramidi.Tvoja piramida kao nije piramida,nego golema firma.Hoces da zaradjujes silom.Tesko nisu ljudi glupi,vidi se.Tvoj cilj je da navuces ljude,da uloze pare pod sloganom,trosi i zaradi.Idi begaj.Trosi pa crnci duplo.Iste price,ko zeli pravo biznis,pa ko zeli sigurnost bla,bla,bla.Koga ces ti i tvoja firma da osigurate.Odgovor sebe.Navlacis ljude preko foruma dajes telefone,reklamiras se naveliko.Zar to nije navlaka.Ti si taj prevarant sa tvojom firmom.Stici ce mi jos podataka samo malo strpljenja ima totalno da vas raskrinkam.

pojasni nam to malo.necu da grunem 135000 za mac i da me p.rejebu.vojan kaze da cu dobiti popust i plus bonus da zaradim nesto.

Covek me je prisilio da isproveravam sta to on radi.Tamo pljuje po konkurenciji,meni salje privatne poruke sa brojevima telefona i navlaci me u svoj biznis.Procitao je da imam pare,pa sam mu ja laka meta.Sta ce njemu neko ko mesecno trosi malo.Moji rashodi i izdaci sa utrosenim materijalom za adaptacije su ogromni.I tu je video svoju sansu jer sam veliki potrosac.Niste mi verovali na pocetku mog javljanja na forum.Imam silne veze u ministarstvu,pa sam rekao da provere i posao more ako treba i njega.Ako hocu mogu da mu uzmeu bris iz d...peta.
Da mi vidimo kako to radi.Samo ti daj pare......pa kad budes kupovao zaradices.More.......

Covek me je prisilio da isproveravam sta to on radi.Tamo pljuje po konkurenciji,meni salje privatne poruke sa brojevima telefona i navlaci me u svoj biznis.Procitao je da imam pare,pa sam mu ja laka meta.Sta ce njemu neko ko mesecno trosi malo.Moji rashodi i izdaci sa utrosenim materijalom za adaptacije su ogromni.I tu je video svoju sansu jer sam veliki potrosac.Niste mi verovali na pocetku mog javljanja na forum.Imam silne veze u ministarstvu,pa sam rekao da provere i posao more ako treba i njega.Ako hocu mogu da mu uzmeu bris iz d...peta.
Da mi vidimo kako to radi.Samo ti daj pare......pa kad budes kupovao zaradices.More.......

Pojasni meni.Po vojanu ja ako sam clan lyonessa i hocu lap top od 135000 dinara dobicu ga za na primer 115 hiljada i dobicu npr 2000 dinara nekog kredita da za to kupim neku dzidzu.ili se varam. :(

Citam ove vase poruke za lyoness... vidim da je voja bas zagrizao... ali evo i ja moram da dam komentar posto mnogo znam o lyoness-u... nadam se vojo da se neces razocarati :)
lyoness je stvarno jako dobra zamisao i za nijansu se razlikuje od piramide koja naravno nije dozvoljena, inace lyoness NEMOZE da se realizuje u nasoj zemlji jer nemaju adekvatan sistem koji moze da podrzi toliki broj korisnika lyoness kartice.... ko se besplatno uclani svaka cast nista ne gubi, mada sam cula da i sad za tu osnovnu registraciju traze 10 eura... ha zanimljivo... inace kupovinu paketa nikako ne bi preporucila jer je to cisto uzimanje para, jer Austrija koja godinama radi nema adekvatan sistem a kamoli mala Srbija, tako da sve oni sto pricaju nema veze sa realnoscu jer to sto oni govore na prezentacijama moze da se realizuje za duuuuuuuuugi niz godina a postoji velika mogucnost da nece nikada... a to predavaci mucenici naravno ne znaju jer im nije ni receno, a time gube obraz kod bliskih ljudi i prijatelja jer su upravo oni prvi koji su se umrezili u njihovu mrezu, a kasno ce shvatiti da sve te ulozene pare niti mogu da se vrate niti ce moci da se iskoriste...zatim osoblje i ljudi koji rade u lyonessu su ok, ljubazni, neki ranije nista nisu imali pa im je ovo donelo malo para od provizija ali sve je to kratkog daha... ovo govorim jer znam puno o toj firmi naravno mislim na predstavnistvo u Srbiji, mnogo sam seminara njihovih cula i mnogo prezentacija... kad vidim samo ko je direktor te firme!!!!! strasno!!! mislila sam da je to malo ozbiljnija prica... ali slusajuci i posmatrajuci njega... to je plakanje :) covek koji je rumunski ciganin tj vlah kod nas,al ajde nema veze nikoga ne mrzim ali fora je u tome sto se covek predstavlja u srbiji da je ,,plave krvi,, hahahahaha pa smesno... jedva prica srpski a uz to nisam sigurna ali mislim da ni srednju nije zavrsio ima neka dva kursa zavrsena po 3 meseca, kaze da prica 7 jezika a ustvari prica nemacki, srpski nabada a engleski jos gore.... al ajde i to nego sto ima dosije u austriji duzi nego ja cela... cak je i robijao tamo...ima jos puuno toga o cemu ne bih sad... sta vise reci... dosao covek ovde i prodaje pricu srbima koji i poslednje pare vade iz dzepa lyoness-u... Zato svi dobro nek razmisle pre nego se upuste u ovo......... pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Pa procitaj sta pisePa razmisli.Ja ne zelim da te uposljavam ni ovde ni tamo.Meni ne treba niko,ALI ovom dasi ocigledno treba.Cini mi se da ne radi sam.Radi on u paru jos sa nekim ovde.Rade navlaku.Znas li sta je meni sve napricao na privatnoj poruci.Da ga na ranu stavis.

Pa procitaj sta pisePa razmisli.Ja ne zelim da te uposljavam ni ovde ni tamo.Meni ne treba niko,ALI ovom dasi ocigledno treba.Cini mi se da ne radi sam.Radi on u paru jos sa nekim ovde.Rade navlaku.Znas li sta je meni sve napricao na privatnoj poruci.Da ga na ranu stavis.

Ma j.ebe se meni za zaradu.hocu samo da nabavim neke kapitalne stvari jeftino i ako sta ostane kao nagrada za potrosnju i to da zdrobim.hocu da imam korist da jeftino kupim da se ne uvaljujem u kredite.*******, volim lepe ali i skupe stvari i krediti mi ne pasu zbog kamate.rekoh ti da sam pazario cipele od 220 evra.zasto da ih ne uzmen za 190 ako moze ko sto vojan kaze.

Pa ako ti mislis da je ok,onda teraj.Samo nemoj da te hapse.A,koje stvari hoces da kupis.

Ne znam zasto bi me hapsili? Hocu da kupim na primer dobar kaput od 800 evra.sad su snizenja em lyoness popust-udjem, pitam jel primaju tu karticu-ako da provuku i dobijem kaput za npr 720 evra.zdravo-dovidjenja.valjda je to to.ako nije nek me neko prosvetli.ili ima kvaka da me j.ebu za tu karticu ili da treba da dam neki depozit od 5000 evra...ne znam gde je prevara ako je ima... pitam. :neutral:

Ja kada učlanim nekoga učlanim ga "BESPLATNO", i taj novoučlanjeni može da dalje učlanjuje ako želi, a ne mora. Ne mora nikada da plati ni jedan jedini dinar, a može da ostvaruje popuste, a i zaradu...
...

Treba mi odgovor na sledece pitanje:

Sta se desava ako uclanite u srbiji npr 100 000 ljudi BESPLATNO a od ti 100 000 ljudi samo 100 njih hoce da zaradjuje.Ko finansira te popuste firmama koje popust daju?
Ako ja imam firmu koja prodaje npr automobile regularno po 10 000 evra neki model, sta ja dobijam i kako dobijam kao kompenzaciju sto sam auto prodao za 9200 evra a to bio model koji se ladno prodaje po 10 000 a ne neki demode model ili nesto sto ne ide na trzistu i zasta bih svakako dao popust mozda u buducnosti.
Dakle?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back