Luzer(ka)

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Dame i gospodo forumasi, kakav tip muskarca, tj. zene je po vasem misljenju luzer?
Meni se cini da drustvo obelezava kao luzere one smotane, trapave, nesigurne, ruznjikave muskarce i zene koji ne mogu godinama da pronadju partnera, a seks da ne pominjem.
Kakvo je vase misljenje o luzerima, i ko je po vasem misljenju luzer i zasto?

Moje skromno mišljenje-luzer je onaj ko se projektuje uvek na druge, ko briše ljudima osmehe sa lica svakodnevno, ko ne ume da se pronađe u nečemu, ko je totalni zavisnik od partnera, ko stalno kuka... Ovo je najsežetija moguća top lista :)

Luzer moze da bude i tip koji se krije iza odela, a ustvari je neobrazovan, nesposoban, ponekad i mamin sin nespreman da se sam bori za sebe, sujetan takodje. Nisu samo oni smotani luzeri. Oni su takvi po prirodi.
Ego mu je veeeeliiiiki , a u stvari se ne uklapa sa drugima, nije u mogucnosti da ostvari dublju vezu sa drugima.

Luzer moze da bude i tip koji se krije iza odela, a ustvari je neobrazovan, nesposoban, ponekad i mamin sin nespreman da se sam bori za sebe, sujetan takodje. Nisu samo oni smotani luzeri. Oni su takvi po prirodi.
Ego mu je veeeeliiiiki , a u stvari se ne uklapa sa drugima, nije u mogucnosti da ostvari dublju vezu sa drugima.

Ovo sam sve ja, samo što nemam odelo. :lol:

Dame i gospodo forumasi, kakav tip muskarca, tj. zene je po vasem misljenju luzer?
Meni se cini da drustvo obelezava kao luzere one smotane, trapave, nesigurne, ruznjikave muskarce i zene koji ne mogu godinama da pronadju partnera, a seks da ne pominjem.
Kakvo je vase misljenje o luzerima, i ko je po vasem misljenju luzer i zasto?

Luzeri znaju zašto :(

Znam i ja...

iam brdo obaveza i umesto da idem da obavljam te obaveze, ja ovde efpetujem po dvaes puta i prelećem od pedefeta na pedefet, misleći da ću ko zna šta zanimljivo da pročitam...
a i ovaj vorld of tanks...svaki put se prvo on pojavi pa posle ostalo...i dok mi ne izađe tenk, ni jedno slovce ne vidim...pa misim razumem ja reklama, para i to...al jeote...:neutral:

Back