Samo da znate da vas i dalje posmatram i budno pratim sve vase kritike u cilju unapredjenja naseg poslovanja. Moram priznati da mi je bas tesko graditi servis za Lush musterije dok bivam miniran od strane sopstvenih clanova osoblja njihovim nezrelim ponasanjem i uticajem novooformljenog kontra lobija na drugom forumu :-D . A posto je uvek zdravo imati opoziciju, ja cu vas pratiti, makar to morao ciniti ovde.
Zelim samo da naglasim jednu stvar. Lush forum je nastao kao rezultat vasih potreba i moja je iskljuciva namera bila da vama ugodim. Zao mi je sto je sve krenulo losim tokom, ali cu i dalje nastojati da ispravim ucinjeno. Priznajem da ne znam mnogo o ovome, kao sto i sami navodite u kritici koncepcije, ali se trudim da naucim i da prilagodim sve aspekte funkcionisanja sajta upravo vama. To jedino mogu napraviti time sto cete mi vi pomoci uz pomoc sugestija, kritika i saveta, a nikako time sto cete me bojkotovati. Voleo bih kada bih imao najsiri spektar misljenja na forumu jer bih samo tako mogao realno prosuditi sta je ono sto vecina voli, a sta ne. Nadam se da ce to u skorijoj buducnosti biti moguce. I jos samo da najavim, da sledi potpuna rekonstrukcija sajta u cilju ispravljanja svih gresaka, jer sada konacno imamo nekoga ko ce se time pozabaviti. Nadam se da cete nas ipak povremeno posetiti.
Veliki pozdrav svima!