LuSH!!!!

ja trenutno koristim aromacreme,divno mirise i postojan je tokom celog dana!da,nanosi se prstima onako kao sto nanosis kremu,problem je samo sto ostaje na odeci (na svetlijim tkaninama se vide tragovi!!!)!ali meni ne smeta jer sve zanemarim njegovim carobnim mirisom!

Broj Jedan:
Samo da znate da vas i dalje posmatram i budno pratim sve vase kritike u cilju unapredjenja naseg poslovanja. Moram priznati da mi je bas tesko graditi servis za Lush musterije dok bivam miniran od strane sopstvenih clanova osoblja njihovim nezrelim ponasanjem i uticajem novooformljenog kontra lobija na drugom forumu :-D . A posto je uvek zdravo imati opoziciju, ja cu vas pratiti, makar to morao ciniti ovde.
Zelim samo da naglasim jednu stvar. Lush forum je nastao kao rezultat vasih potreba i moja je iskljuciva namera bila da vama ugodim. Zao mi je sto je sve krenulo losim tokom, ali cu i dalje nastojati da ispravim ucinjeno. Priznajem da ne znam mnogo o ovome, kao sto i sami navodite u kritici koncepcije, ali se trudim da naucim i da prilagodim sve aspekte funkcionisanja sajta upravo vama. To jedino mogu napraviti time sto cete mi vi pomoci uz pomoc sugestija, kritika i saveta, a nikako time sto cete me bojkotovati. Voleo bih kada bih imao najsiri spektar misljenja na forumu jer bih samo tako mogao realno prosuditi sta je ono sto vecina voli, a sta ne. Nadam se da ce to u skorijoj buducnosti biti moguce. I jos samo da najavim, da sledi potpuna rekonstrukcija sajta u cilju ispravljanja svih gresaka, jer sada konacno imamo nekoga ko ce se time pozabaviti. Nadam se da cete nas ipak povremeno posetiti. ;)
Veliki pozdrav svima!

ma nemaj ti brige, mi smo i ovde i tamo ;)
pratimo i mi tebe :D :D :D

posto uskoro idem do Beograda,a hocu da svratim i u Lush,zanima me koji bi mi proizvod najvise odgovarao za ciscenje lica,posto imam prilicno problematicnu kozu? :) :) :)

samo nam molim te reci u kom smislu problematicnu, da ne nagadjamo...

evo, mi smo se vec ispraksovale sa par proizvoda pa mozemo da ti preporucimo neki, a moze to i br. jedan... onako strucno ;)

Zorzina:
Zar nije divan?
Brzooo isqstva!!!
Probala sam Honey I Washed The Kids sapuncic i fantastican je. Mirise na med i njami je. Prala sam i lice njime i zaista sam se prijatno iznenadila. Nemam nesto problematicnu kozu ali ovo isqstvo je bilo fenomenalno.
Ovih dana cu qpiti Baby Face koji je bas za ciscenje lica (uklanja i sminq sa ociju) :P
Imam i jos one divne sumece qgle ali mi je malo hladnije u qpatilu pa cu njih ostaviti za kasnije.
Vidimo se u Lush-u
Cmokic
LuSH !!! OBOOOOZAVAM

Kupila sam juce ponovo lemslip :) , fresh farmacy i dream cream.

FF zateze malo lice, javicu vam utiske kad prodje vreme.
Sa Dream creamom sam odusevljena, trebalo mi je mleko za telo i rekoh ajde njega, zbog dreamwasha ( ovo su da pocnem da koristim redje ne svaki dan, nema potrebe, izvanredan je piling). Kad sam ga namazala, rekoh nije nesto, da bi se efekat video nesto kasnije. Prvo, vrlo mala kolicina je potrebna, lako se upija, a posle kad lepo upije koza je svilenkasta, nije masna, a ni danas se nisam osusila. :lol:

Sad cu da se banjam, pa cu posle opet da se mackam.
Mmmmmmmmm...:razz:

Machici, gdeeeeej steeee? :)

Ja sam sve proizvode pocela da miksujem, ne znam cime se kupam i pilingujem, poludela sam skroooz. Al' svaki put kad izadjem iz kupatila, dragi kaze "mmmmm, mirisljavko!". Jednom je bilo sa prilicne razdaljine! :lol:

Gde ste svi?? :confused:
ne pisete nesto u zadnjih nekoliko dana!
ja sam ovde nova,ali sam se i ja posteno navukla na lush!
imam masnu kozu i koristim fresh farmacy,poceo je da deluje vec posle 2-3 dana :lol: :lol: :lol:

ej ljudi, meni je koza skroz prestala da bude masna od mask of magnaminty, i sad malo naginje ka suvoj ali ne da mi odgovara fresh farmacy nego to nije normalno, tacno pocinje da deluje posle dva tri koriscenja... nista mi vise ne izlazi po licu i ja sam srecna...

@divlja

i mene malo zateze fresh ali to malko istrpim a i imperialis mi mnogo pomaze tako da mi lice sad mnooogo dobro, nikad nije bilo ovakvo...

Opet nisi pazila na casu? :razz:

Ja sam ga u pocetku koristila svaki dan, al' to je samo za debelokozce i za masnu kozu. U suprotnom 1 put nedeljno. Najbolje na suvu kozu i pustis da se osusi. Bas osvezi lice, upija masnocu, malo ce da pecka, meni se cini da prokrvi kozu. Onda stavis maskicu. Sad ga koristim 1-2 nedeljno. Kupicu i herbalism da probam, nije ga bilo prosli put.

da, rece mi drugarica da ga nema, nisu valjda prestali da ga prizvode...

cekiraj imperialis, atvarno je super krema, ja je koristim vec dva meseca i koza mi je sve bolja i bolja, izgleda tako rade lush proizvodi, polako, treba im vremena...

apache, prosetaj na lush forum mislim da ti je igor jos nesto pisao za pilinge... pogotovu za sjg
a usput otidni i na divastique jer su ribe tamo nahvalile sjg

Milica BG:
cekiraj imperialis, atvarno je super krema, ja je koristim vec dva meseca i koza mi je sve bolja i bolja, izgleda tako rade lush proizvodi, polako, treba im vremena...

Joj, uopšte mi se ne sviđa miris te kreme!!!!!!!!! A kažu da je dobra za kombinovanu kožu (moj slučaj) ali ne moooooogu da kupim nešto što mi se u toj meri ne sviđa.

Milice, da li i tebi ta krema miriše čudno?

ali krema jako blago mirise i to na lavandu, jedva da se i oseca miris, kad je stavis na lice se jos manje oseca...bar meni...nem pojma mozda sam neosetljiva na mirise...a znam da nisam. zahvaljujuci lush-u konacno sam pocela da volim slatke mirise :D
super je za mesovitu kozu, moja je takva...

i da ja jesam lush manijak, jedino sto mi bas smrdi je onaj sampon soak and float, probajte da ga pomirisete smrdi na stalu... ili kako amerikanke kazu na logorsku vatru al ja pre mislim da je stala :D
nije ni aqua marina bas prijatna ali mi ni ne smeta preterano...

doduse, jeste malo cudan miris ali pretpostavljam da smo navikle na vestacke mirise...
meni je u pocetku bio jako cudan ali sam se brzo navikla, pa sam posle i zaboravila da mi je bio cudan :D

evo malog obavestenja, ukidaju se sledeci proizvodi:

Hot Java
Rainbow Worrier
The Sicilian
Middle Earth
Red Rooster
Banana Moon
Love Bug
Absolution
Cosmic Dreamcatcher
Kiss Chase
Love Stack
Ginger in all it forms (not yet, soon)
Soft
Arabian Bright
Herbalism

malopre sam snimila na lush forumu pa rekoh da javim ako nekoga interesuje...

Back