LuSH!!!!

...:)...Sve pohvale za brzo uocenu 'pojavu' na ovom nasem 'cosetu' i jos brze reagovanje u smislu delegiranja odgovornosti i iskljucivog prava reprezentovanja interesa firme od strane najkompetentnijeg clana tima (misteriozni 'nestanak' drage Zorzine), te potom otvaranja sopstvenog foruma - ipak, takticki lose osmisljen PR na istom, pismeni, ali zadatku nedorasli 'damage controllers'-i svakako svojim pogresnim konceptom i pristupom konstruktivnoj kritici potrosaca ne doprinose popularizovanju brand-a, niti korigovanju slike koju, zahvaljujuci upravo globalnoj Net-Milevi sve veci broj potencijalnih potrosaca njihovih proizvoda formira na osnovu transparentne sharade koja se upravo odvija na podforumu namenjenom kritici...Zelim da verujem da mlad tim raspolaze adekvatnim 'ljudskim resursom' sposobnim za osmisljavanje boljeg imidza i njegove stilske prezentacije - u tom smislu, blgovremeni odgovori na pitanja/dileme potrosaca svakako bi predstavljali pozitivan pomak u smislu korigovanja otuznog i dominantnog utiska koji ostavlja ocigledna nesposobnost da se nose sa kritikom ...

ugadnubaburastem:

uh, znala sam!!! rekoh ja apache... citam post i posle prve recenice ukapiram :D :D :D

bravo ja!

bravo ti!
poruke su savrsene, pocinjem da mislim da radis kao neki marketing strucnjak negde na ovoj planeti i da si jako dobra u svome poslu...to ili si diplomata, nema drugo... ;)
ma zevzecim se ja...

Samo da znate da vas i dalje posmatram i budno pratim sve vase kritike u cilju unapredjenja naseg poslovanja. Moram priznati da mi je bas tesko graditi servis za Lush musterije dok bivam miniran od strane sopstvenih clanova osoblja njihovim nezrelim ponasanjem i uticajem novooformljenog kontra lobija na drugom forumu :-D . A posto je uvek zdravo imati opoziciju, ja cu vas pratiti, makar to morao ciniti ovde.
Zelim samo da naglasim jednu stvar. Lush forum je nastao kao rezultat vasih potreba i moja je iskljuciva namera bila da vama ugodim. Zao mi je sto je sve krenulo losim tokom, ali cu i dalje nastojati da ispravim ucinjeno. Priznajem da ne znam mnogo o ovome, kao sto i sami navodite u kritici koncepcije, ali se trudim da naucim i da prilagodim sve aspekte funkcionisanja sajta upravo vama. To jedino mogu napraviti time sto cete mi vi pomoci uz pomoc sugestija, kritika i saveta, a nikako time sto cete me bojkotovati. Voleo bih kada bih imao najsiri spektar misljenja na forumu jer bih samo tako mogao realno prosuditi sta je ono sto vecina voli, a sta ne. Nadam se da ce to u skorijoj buducnosti biti moguce. I jos samo da najavim, da sledi potpuna rekonstrukcija sajta u cilju ispravljanja svih gresaka, jer sada konacno imamo nekoga ko ce se time pozabaviti. Nadam se da cete nas ipak povremeno posetiti. ;)
Veliki pozdrav svima!

Evo, ovde da se ispravim, najvise sam sa foruma otisla zbog doticne arwen, a posto ona izgleda nije deo lush osoblja, kako sam ja u pocetku mislila posto se ona najvise bunils na to sto sam ja rekla, i najvise se svadjala, tako da se izvinjavam sto sam je strpala u kosa sa prodavcima.

Da li je neko koristio Lush dezodoranse? Cula sam da su Ok ali da se cudno nanose, uostalom, kao i vecina njihovih proizvoda. Izvinjavam se unapred ako je ovo pitanje vec bilo, posto nisam pregledala sve postove.

Back