LuSH!!!!

Дугачка:
znate li sta me zanima?posto smo se svi vidim,opskrbili pozamasnom kolicinom Lush-a,gde drzite sve te stvarcice?imate li male kutijice za njih (one iz Lush-a),ili drzite negde drugde...?
pa... meni su te kutije najbolje od svega :D
... a sto se tice Lush proizvoda, od svega sto sam kupila redovno koristim samo lip balm i ono sredstvo za skidanje sminke, onako... fino je masno, preferiram takvu teksturu u odnosu na one tecne :)

Ja sam u Tempu kupila kutijice za sapun, kostaju oko 25 dindzi.

Samo da pohvalim Dreamwash, covece, osecam se cisto i sveze ceo dan, pocela sam i lice sa njim da perem, nema mascenja. Bravo za Lush , jos jedan proizvod bez koga necu moci!! :-D

Jovcica:
Sto, je l' su bili neljubazni? Ili nemaju bas pojma?
Pojma nemaju... Ja trazim lemslip ona mi k aze on je za jako suvu kozu, za mask of magnaminty mi kazu obavezno na suvu kozu, kazu mi da je sjg samo za izuzetno suvu kozu,i jos brdo gluposti... Dobro je da se ne oslanjam na njih!

Apropo DreamWash-a, bas sam malopre pogledala neki stari lush times i videh te regeneratore za tusiranje...Zvuce super a i vi kazete da su sjajni? Koliko vam dugo traju, jeste li probale mozda Coconut and almond smoothie?

apache:
Pojma nemaju... Ja trazim lemslip ona mi k aze on je za jako suvu kozu, za mask of magnaminty mi kazu obavezno na suvu kozu, kazu mi da je sjg samo za izuzetno suvu kozu,i jos brdo gluposti... Dobro je da se ne oslanjam na njih!

Ma, jos samo malo pa cemo da predjemo kod Zorzine! :D

Zorzina, kad se otvara nova radnja?

ja sam bratu kupila dreamwash zbog problematicne koze na ledjima ali istovremeno je bio i kod dermatologa i ispostavilo se da mora da koristi neke fizioloske rastvore da bi sredio kozu (posto je dugo zapostavljao, tvrdoglava mazga) tako da ne znam da li mu je to nesto pomoglo u lecenju bubuljica... u svakom slucaju on se zali da ne peni uopste i da se zbog toga uzasno mnogo trosi (a kosta mnogo) tako da je lokalizovao koriscenje samo na ledja. ja ga jos uvek nisam probala ali miris je jako lep, lici na jomelop i strasno smiruje...

e da, stavljala sam ga na neko cudo koje mi je izaslo na ruci, kao nekih pet sest sitnih ujeda komaraca i uzasno je svrbelo, i svrab je odmah nestao a posle par dana i crvenilo...

Prodavnica u Makedonskoj negde pocetkom marta ali to se jos uvek ne zna. Ja ostajem u onoj u Knezu, prepoznacete me sigurno ;)
Nisam probala Dreamwash ali danas sam dobila tester i jos neke stvarcice npr Aqua Marinu i Lemony Flutter ( za ogrubelu kozu, kazu da je odlican za zanoktice a vi mozete da sacekate mene da vam ja kazem kakav je. )
Sve isprobavam i prenosim isqstva. I idite u radnju, lepo je tamo.

@ Limette
Od tecnih mozes da koristis Cynthia Sylvia Stout a od cvrstih Trichomania ( to su samponi). Cynthia sadrzi crno pivo koje tera kosu da bude poslusna i daje sjaj i tezinukovrdzicama dok recimo ako se ispeglas kkosa ti se nece ukovrdzati na vlaznom vremenu(tako kazu). Trichomania sadrzi gooomiiiilu esencijalnih ulja koji vlaze kosu i cine je sjajnom. Znam da je tesko odluciti se ali oba su podjednako dobra. Od regeneratora cvrsti Jungle ili tecni Coolaulin. Takodje oba izuzetna. Coolaulin se lakse nanosi sadrzi kokosom, limunovu travu (koja daje super sjaj) i sadrzi jos gomilu etericnih ulja od kojih neki deluju i kao afrodizijak (pomazu i kod vracanja samopouzdanja) dok je Jungle za kosu koja se tesko rascesljava, suva i izlomljena (kakva je obicno kovrdzava kosa) (eh da mi je kovrdzava...)

@ Girl next door
Hm, meni je radio Bohimian i to bas. Mozda u sustini nisi bas umetnicka dusa....
Koristila sam veceras Dreamwash. Izuzetan. Ne mora da se stavi puno. Navikli smo valjda da nesto sto pere mora da peni sto nije istina. Inace imala sam neke delove koze koji su bili crveni od depilacije i nisu vise toliko osetljivi, kao da imam neki tanki filmic preko njih. DOOOBAAAR!!! znaci

A koliko se trose obicni sapuni u odnosu na one kremaste. Obzirom na to da jos uvek ne privredjujem, lemslip mi ispadne mnogo skup (bas se brzo trosi), i mislila sam da uzmem neki obican...

Pa sve zavisi. Po meni (a to cu proveriti) oni meksi duze traju npr. Bohimian, Ligs and Figs (taj preporucujem, sadrzi piling od mlevenih kostica smokve SUPEEER!!!), Sandstone (taj koristim i nemam urasle dlacice na nogama uopste, sadrzi pravvi pesak koji pilinguje ali ne jako nego nezno), naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajbolji jer sadrzi lekovito blato (po tebi fuj) Waylander, mada bih ti preporucila u Cereology s obzirom da ti je koza masna i sklona bubuljkama *da? i Demon in the dark.a ako bas pitas u brojkama hm..meni jos uvek traje Demon a qpila sam gaaaa...*proveriti u prethodnim postovima kada*

Moje impresije od sinoc: Lemony Flutter SUPERRRR!!! Inace grickam nokte i uvek imam neq s**** zanokticu koja boli. ovaj put sma imala jednu koju sam gricnula i prokrvarila mi je. Lemony mi je skoro zacelio. POtrebno je samo malo kremice tako da cete je sigurno korititi 1000 godina. (to ne smete jer rok trajanja je samo 14 meseci) Ima gomilu putera u sebi lavandu, limun (mirise na limun bas jako, a znate ono dase ruke namazu limunom da bi bile mekse...ovo je savrsenstvo mekoce), pcelinji vosak. u kremici je kao neki piling koji se rastopi mislim da je taj piling u stvari neki od butera i onda se rastopljava u dodiru sa tolotom *provericu. Preporucuju ga za pete, laktove, kolena. ja sam ga koristila smao za zanoktice i to samo 1 vece, odusevljena.

Aqua Marina mi je fenomenalna, meni mirise lepo, ne vrsi piling ali zato dubinski cisti pomocu gline u sebi sadrzi 3 vrste morskih algi koje kozi daju minerale i vitamine a najbitnije od svega je da zaista RADI! *smanjila mi se bubuljka na celu.

Zorzina:
Pa sve zavisi. Po meni (a to cu proveriti) oni meksi duze traju npr. Bohimian, Ligs and Figs (taj preporucujem, sadrzi piling od mlevenih kostica smokve SUPEEER!!!), Sandstone (taj koristim i nemam urasle dlacice na nogama uopste, sadrzi pravvi pesak koji pilinguje ali ne jako nego nezno), naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajbolji jer sadrzi lekovito blato (po tebi fuj) Waylander, mada bih ti preporucila u Cereology s obzirom da ti je koza masna i sklona bubuljkama *da? i Demon in the dark.a ako bas pitas u brojkama hm..meni jos uvek traje Demon a qpila sam gaaaa...*proveriti u prethodnim postovima kada*
Da, masna mi je koza. ma, nisam mislila bas u brojkama, nego je l' traju duze od onih kremastih. Kazem ti krenula sam d akupim waylander, ali ne vredi, bas mi mirise na blato. A planirala sam da uzmemsandstone. Vidis ne znam kako mirise cereology...

Back