Uvek. I znajte zenske da cu sve da isprobam pa cu da vam kazem da li je bacanje parica ili ce biti usteda 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne mogu da verujem, kako brz odgovor, ma ti si fantastična, HVALA TI!Larra:probaj da nasapunjas ruke Blondom. Ja ga nisam odlamala, nego onako u komadu malo po kosi malo kroz sake, pa ispadne ok.
Imam tu masku i vec sam je hvalila ovde, samo ne znma odakle to da se nanosi na vlaznu kozu?! :shock: :shock: :shock:jucika:Kad sam već bila u lushu, tražila sam i neki tester piling masku za mešovitu kožu. Dobila sam mask of magnamixity. Isprobala sam, SUPER JE! Nanosi se na vlažnu kožu, treba ostaviti da deluje 10-15 minuta. Ispira se sa mlakom vodom, nežno trljajući lice.
Ja nigde nisam čitala, uradila sam kako je devojka rekla, možda ona tako stavlja sebi na lice.apache:Ja sam citala po njihovom forumima, na sajtu, u Lush times-u i u Lush-u su mi rekli da stavljam na suvu kozu, kao i svaku masku.

Blondic vredi trudajucika:Ne mogu da verujem, kako brz odgovor, ma ti si fantastična, HVALA TI!

divlja u srcu:Pa ne znam koja je razlika na vlaznu ili suvu? Nema tu razlike.
/QUOTE]
paaa, koliko ja znam ta glina u maskama treba da se osusi , sta dobijes ako je pokvasis i toliko razredis da ne moze da se osusi? inace, magnaminty se super razmazuje...
ma juce sam slusala prodavce u radnji kako pricaju nesto izmedju sebe i lupaju tonu gluposti... ako ne morate ne pitajte nista onog krupnog lika sa repicem, extra odbojan, naduven kao da radi ne znam gde i najvise lupa gluposti, strogo ne slusati njegove savete...
zorzina, racunamo na tebe ;-)