ovaj komentator je legenda
... ne znam što ga više nema na SPRT KLUBU
, kad on prenosi mogu i drugu nemačku da gledam !!!
e vako je to bilo
-
jednog dana šalto ja po svih 70 kanala na kojim je bilo svega. i filmova i serija i muzike i emisija o životinjama i nauci i tako sve
i u jednom momentu naiđem na kanal s utakmicom recimo kotbus - duizburg i čujem kako se neko dere, pa ko velim ajd da zastanem malo da vim šta se dešava
i tako ti ja odgledam celu utakmicu nemačke cvajte koja se završila 0:0, al nije mi bilo žao.
ovaj tip, marjan mijajlović se zove, je napravio spektakl od te utakmice.
posle sam gledo sve na šta sam naišo a da je on to prenosio.
i baš sam se nado da će ga uzeti nacionalni servis, jer je on revolucija u domaćem komentarisanju. al nisam to dočeko
čito sam da su mu sa sport kluba zamerili na načinu na koji prenosi utakmice, kao i na onolikom oduševljavanju bosanskim igračima, pa su se tu zakačili.
iskreno, nisam baš najsigurniji da su te priče baš 100% istina. sport klub je regionalna tv, pa je normano da se potenciraju sportisti iz regiona.
bilo kako bilo, zbog nečega su se malo pokačili, a usput je posto popularan u bosni zbog načina komentarisanja (a još je tuzlak po rođenju), pa je dobio poziv sa hajat televizije u sarajvu da tamo ode da radi.
eto sad je tamo i prenosi utakmice njiove reprezantacije, a ja se nadam da će jednog dana ponovo doći na neku od naših televizija da prenosi sport