NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
e da, ne podnosim kad tip kaze- cigara, umesto cigareta. to mi je tako uzasno prostacki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e da, ne podnosim kad tip kaze- cigara, umesto cigareta. to mi je tako uzasno prostacki

Pa dobro, postoje i cigare i cigarete...............on samo koristi pogresan termin.....zasto te to nervira toliko?![]()
cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigaracigara cigara cigara cigara cigaracigara cigara cigara cigara cigaracigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigara cigaracigara cigara cigara cigara cigaracigara cigara cigara cigara cigaracigara cigara cigara cigara cigaracigara cigara cigara cigara cigaracigara cigara cigara cigara cigaracigara cigara cigara cigara cigarav

ja uvek kazem cigaraa,ali dobro ja nisam tip : )
)
Nervira me kada neko pljuje-u hodu ili dok sedimo nije bitno....Kao i sto mi je bilo ruzno kada sam otisla kod slatkog komsije na kaficu u basti i zbog vrucine on skinuo majcu-kad ono raskopane ruke iznad laktova,ramena-sve je u specenoj krvi-to mi je ruzno...
A interesuje me da li bi bili sa devojkom ili momkom koji imaju ruzne zube ili ih slabo ima???
pozz![]()

, red je da imaju neke svoje "bubice" i da biraju (sto kazu roditelji svojoj deci - dzabe ti sva pamet i lepota, ako se udas za neku budalinu), zato su one tako posebne i zato su obozavane, ali momci sa "musicama" su mi
, ovde se samo tako "probira", a na jednoj drugoj temi se istovremeno mistifikuje tip koji bi "jastucio i muvu u letu", narodni heroj se pravi od njega, a sta bi on rekao na ovolike "probirace"? I ako podrzzava izvesnu politichku stranku koju smatram za leglo rasizma kriminala i nevaspitanja...uzzas...
I ako je skinhed nema shanse.

Nisu to lezb-ejke,nego nesto `ko ce ga znati sta`...ortak,`decka`..licno, ne kapiram .. 

Heh.. Pa pihtije mozes uvek da dobijes![]()
![]()