Ludaci...

E sad ozbiljno. Nemam adekvatan izraz za tipove koji pri upoznavanju zauzimaju stav ""biću dovoljno dobar da te poučim svim životnim istinama". O ovome sam već pisala. Kad ih spustiš toliko se uvrede da su sposobni jako... jako svinjski da se ponašaju.

Otvori temu otvori temu :D manjka nam bistrih ideja :D :D :D

a da tebi ne manjka jedan dobar izlet u prirodu po ovakvo lepom danu...kao sto cu ja da uradim za 5 minuta...a ne da glupatam po forumu...a kad se ***** sa curom...ako joj svrsim usta,a ona to zeli...u cemu je problem...kao sto volim da lizem njenu pichku i dupe...i put pod noge i na svez vazduh....Svi...

a da tebi ne manjka jedan dobar izlet u prirodu po ovakvo lepom danu...kao sto cu ja da uradim za 5 minuta...a ne da glupatam po forumu...a kad se ***** sa curom...ako joj svrsim usta,a ona to zeli...u cemu je problem...kao sto volim da lizem njenu pichku i dupe...i put pod noge i na svez vazduh....Svi...

ej, promasio si temu :mrgreen:

Jao Dragane sad smo svi shvatili da ti nisi forum zarobljenik kao mi ostali trolovi..... blago tebi :oops:

Da ti iskreno kazem, i meni manjka jedan izlet u sumicu. ;)
Razvedrilo se, lep je dan, a ja mlatim po tastaturi kao manijak. Nisam normalna. :-(
P.S. Mogu i ja s vama? :mrgreen:

Back