NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
A tek kada piju pivo ili neki alkohol, pa posle srka kažu haaaa ili ahhh.![]()
.. i poceskaju se po trbuhu onako zavaljeni u fotelju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a neee, nemoj sad da si na kraj srca
ovo je tema gde uzajamno mozemo da se pljujemo, za razliku od ostalih.![]()
.. i poceskaju se po trbuhu onako zavaljeni u fotelju![]()

zato sto ste imale losa iskustva,a svi muskarci su isti...i po malo razliciti...
Otvori temu otvori temunisam probao to...vidis,dala si mi ideju....
Ajde Zoro. Preteruješ. Nema takvih devojaka.
Ali zamisli dodje ti prvi put u sobu riba i ni 5 ni 6 nego prdne. 

Strasno. Brkovi... pa ako jos zalepi crveni ruz.
Cek' , zar bi je ti i takvu ljubio? :shock:

Otvori temu otvori temumanjka nam bistrih ideja
![]()
![]()
![]()
Bljak ne bi bre, takve se samo vole.![]()
E i odvratno mi je kad se namaze tom svinjskom masti po ustima onako kao svinja pa jos i prelazi pola centa preko usana, pa ti se lepo iskezi i kaze "ljubi me".![]()

Bljak ne bi bre, takve se samo vole.![]()
E i odvratno mi je kad se namaze tom svinjskom masti po ustima onako kao svinja pa jos i prelazi pola centa preko usana, pa ti se lepo iskezi i kaze "ljubi me".![]()

a da tebi ne manjka jedan dobar izlet u prirodu po ovakvo lepom danu...kao sto cu ja da uradim za 5 minuta...a ne da glupatam po forumu...a kad se ***** sa curom...ako joj svrsim usta,a ona to zeli...u cemu je problem...kao sto volim da lizem njenu pichku i dupe...i put pod noge i na svez vazduh....Svi...

a da tebi ne manjka jedan dobar izlet u prirodu po ovakvo lepom danu...kao sto cu ja da uradim za 5 minuta...a ne da glupatam po forumu...a kad se ***** sa curom...ako joj svrsim usta,a ona to zeli...u cemu je problem...kao sto volim da lizem njenu pichku i dupe...i put pod noge i na svez vazduh....Svi...

Jao Dragane sad smo svi shvatili da ti nisi forum zarobljenik kao mi ostali trolovi..... blago tebia da tebi ne manjka jedan dobar izlet u prirodu po ovakvo lepom danu...kao sto cu ja da uradim za 5 minuta...a ne da glupatam po forumu...a kad se ***** sa curom...ako joj svrsim usta,a ona to zeli...u cemu je problem...kao sto volim da lizem njenu pichku i dupe...i put pod noge i na svez vazduh....Svi...
ops:E sad ozbiljno. Nemam adekvatan izraz za tipove koji pri upoznavanju zauzimaju stav ""biću dovoljno dobar da te poučim svim životnim istinama". O ovome sam već pisala. Kad ih spustiš toliko se uvrede da su sposobni jako... jako svinjski da se ponašaju.

aj ne lazi da ti je odvratno, jedva docekas bre![]()

Jao Dragane sad smo svi shvatili da ti nisi forum zarobljenik kao mi ostali trolovi..... blago tebiops:
mrzim da vidi na zeni bele cizme sa stiklom od 15cm..mmmmrrrrrrrrzzzzzzziiiiiimmmmm !!!!!to kad vidim setim se Stoje,Jane,Selje,Sulje i svih ostalih zuljeva pinkovskih.......UZAS!!!!