Ludaci...

Da da, ali sve to vama zene ne smeta nista dok on vadi kesh i sve placa.

Ustvari vi tek primecujete njegove nedostatke kada on pocne smanjivati susrete, umanjeno placati pica, solarijume, garderobu, tada muskarac automatski postaje prljav, pretvara se u radnika kanalizacije iako je u skupom odelu i tek se istusirao.

Halo, doticni mi je platio par puta pice, a i ja njemu uzvratila. Nista nisam imala s njim. Garderobu, solarijume, letovanja, zimovanja sama sebi placam , nisam sponzorusa, ne ocekujem ni od koga nista. Spavam samo sa onima koji mi se svidjaju, moze neko biti kao Donald Tramp, ali ako nema hemije, nema nicega. Je l' to tebi toliko neshvatljivo?

Da li vam se gadi neki deo običaja/odeće/ponašanja/whatever kod suprotnog pola? Da li postoji nešto što ne volite ili vam je odvratno, a što ostali smatraju normalno i kad nekom to kažete ispadnete ludaci... što vi i jeste, jer je to nešto najnomalnije... ali vam je to ipak odvratno i nema šanse...
Juče seda čovek preko puta mene u vozu, još kulturno pita yel slobodno..... Uzima novine da čita, otvara ih, paralelno zabode 'nako mahinalno palac u nozdrvu (veština razvijena da bi ljudi pomislili da ga samo svrbi nešto unutra :lol: ), izvuče palac i krene da tare prste jedan o drugi, a ja namerno buljim u to što radi, ne bi li primetio da jel'da buljim..... ili nije primetio, ili se pravio lud uglavnom, na kraju je svoju otegnutu slinu zalepio na mesto pored sebe, kad to nije uspeo da uradi ispod sedišta.

Tema: grozim se kad pilji. U mene. Nije baš da se gadim, ali mi strahovito ide na živce.

Juče seda čovek preko puta mene u vozu, još kulturno pita yel slobodno..... Uzima novine da čita, otvara ih, paralelno zabode 'nako mahinalno palac u nozdrvu (veština razvijena da bi ljudi pomislili da ga samo svrbi nešto unutra :lol: ), izvuče palac i krene da tare prste jedan o drugi, a ja namerno buljim u to što radi, ne bi li primetio da jel'da buljim..... ili nije primetio, ili se pravio lud uglavnom, na kraju je svoju otegnutu slinu zalepio na mesto pored sebe, kad to nije uspeo da uradi ispod sedišta.

Tema: grozim se kad pilji. U mene. Nije baš da se gadim, ali mi strahovito ide na živce.

Da ima srama ne bi to ni radio. Džabe si piljila. Stoka. :mad:

Ni ja ne volim taj prodorni pogled koji neko ima. Ne volim nakit, bilo kakav. Ne volim neopranu kosu. Ne volim jednu vrstu džempera koja em toliko odbije da nemam reči. I svesna sam da je to površno, ali kada vidim tipa u takvom džemperu prosto ga više ne gledam kao muškarca.

Da li vam se gadi neki deo običaja/odeće/ponašanja/whatever kod suprotnog pola? Da li postoji nešto što ne volite ili vam je odvratno, a što ostali smatraju normalno i kad nekom to kažete ispadnete ludaci... što vi i jeste, jer je to nešto najnomalnije... ali vam je to ipak odvratno i nema šanse...

Eh, ja "patim" od takvog "problema"... i koliko sam sastanaka (dobro, dva) upropastio zbog toga... jednostavno pobegnem od nje zbog toga, ludak i sve, ali ne mogu da svarim i gotovo... mozak se trudi da iskulira, ali stomak gazduje...

Znači, nije pitanje od dlkama, nogama, nosevima itd... već o nečemu što ljudi nose/rade.... neki način oblačenja il izgovora... npr. ajmooo na kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafu, ebem ti kafu! :evil:

Pa aj daj jos neki primer,ne znam na sta mislis,osim ovog za kafu ?Mrzi me da citam sve odgovore...

Imam sličan impuls kad vidim tipa u kožnoj jakni tipa "deda je bio roker".....
E da, prljava kosa ,to je stvarno jfu, ali ne samo kod tipova.....

I trenerku, ali onu sa izbačenim kolenima, što je spavao u njoj..... pa kad još ispod nema donji veš..... ili kad u trenerci dođe na predavanja (nekako mi je manje gadno kod devojaka, valjda što nama prave isfazonirane), ali stvarno mi je užasno odbojno kad shvatim da je nekome 95% odeće trenerka...

Imam sličan impuls kad vidim tipa u kožnoj jakni tipa "deda je bio roker".....
E da, prljava kosa ,to je stvarno jfu, ali ne samo kod tipova.....

I trenerku, ali onu sa izbačenim kolenima, što je spavao u njoj..... pa kad još ispod nema donji veš..... ili kad u trenerci dođe na predavanja (nekako mi je manje gadno kod devojaka, valjda što nama prave isfazonirane), ali stvarno mi je užasno odbojno kad shvatim da je nekome 95% odeće trenerka...

Da, postoji taj nekakav "rokerski" fazon koji govori RETRO. Užas.
A nehigijena jeste odbojna generalno.
E da, ne volim one bradice i brčie, kao jarčevi. Jedno vreme je bilo popularno da se tako unakažavaju. Ali ih ima još koji to rade. Generalno ne volim brade, pošto mi deluje neuredno.

Ijao a tek devojke sa brkovima. :lol: Ne moz ni drzati pogled na njoj a ne pomisao da treba da je poljubis. A jos ako je neokupana pa dzibri na neku pisacku. :lol: Prvo zapusis nos pa onda krenes da je poljubis. :lol:

Back