milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
ima josh vremena.koje si godiste?to je bas neobicno,mada ima nekhi koji se ne zaljube do 15-16god.jovana_p:Izgleda da ja nikad nisam bila zaljubljena 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima josh vremena.koje si godiste?to je bas neobicno,mada ima nekhi koji se ne zaljube do 15-16god.jovana_p:Izgleda da ja nikad nisam bila zaljubljena 8)
Keeper:posebno bih da se zahvalim "bleach" na trudu i razmisljanju i dugachkom postu, kao i na lepom uokviravanju kljuchne rechi - teznja :wink:
uzgred, jer "bleach" potiche od nirvaninog albuma?![]()
zapazio sam da su mi mushkarchici malo "stidljivi" pa ih ni nema na ovoj temi :? pitam se sta li misli mushka ekipa o ovome .......![]()

khm... khm...milicaanchy:to je bas neobicno,mada ima nekhi koji se ne zaljube do 15-16god.
ops: Evo na primer ja... :wink:
)bleach:Hvala tebi sto si me na neki nacin naterao da malo bolje razislim o svemu, bas mi je bilo potrebno, a da nisam ni znala...A da sam se trudila, jesam. Nadam se samo da post nije bio predugacak... he he... :shock: :wink:
Da, bleach od NIRVANINOG Bleach albuma...![]()
..... eh, to su bila vremena ....... '99. i moje prvo zaljubljivanje bash u "'Bout a girl" i "Paper cuts"
ops:
) za onaj post ....... koji dobija na vrednosti kao prvi ozbiljan mushki post na ovoj temi :wink: ... naravno, ne racunajuci mene 8)da... bas taj bleach. ja nesto volim Swap Meet, mozda zbog onog - She loves him more than he will ever know, he loves her more that he will ever show...Keeper:nema na chemu :wink:
znachi, jeste onaj bleach na koji mislim..... eh, to su bila vremena ....... '99. i moje prvo zaljubljivanje bash u "'Bout a girl" i "Paper cuts"
ops:
![]()
eeeeeeeh, memories .....
ops: Necu da ti skrecem sa teme, ali mogu li da te zamolim da mi preporucis neku knjigu... moze biti ove teme, ali mozda bi bilo bolje da ne bude. Obozavam da citam, a nisam bas okruzena ljudima koji bi mogli da mi preporuce nesto ozbiljno.

bleach:da... bas taj bleach. ja nesto volim Swap Meet, mozda zbog onog - She loves him more than he will ever know, he loves her more that he will ever show...ops: Necu da ti skrecem sa teme, ali mogu li da te zamolim da mi preporucis neku knjigu... moze biti ove teme, ali mozda bi bilo bolje da ne bude. Obozavam da citam, a nisam bas okruzena ljudima koji bi mogli da mi preporuce nesto ozbiljno.
Pozdrav... :wink:
:wink:Keeper:neku knjigu? ..... pa evo rekao sam vec one za ovu temu ..... probaj sa "Put kojim se redje ide" ..... chitljivije je od Froma i jasnije.
Bez obzira koji si razred, ako si vec procitala svoje lektire, uzmi onda za naredni razred nesto ...
Sasha85:Podizem ovu temu na pocetak zbog Xtine...
P.S.
Ovo je moja 1000-ta poruka...
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink:Keeper:Sasha85:Podizem ovu temu na pocetak zbog Xtine...
P.S.
Ovo je moja 1000-ta poruka...
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chak hiljadita? shta da ti kazem, imash ti josh puno love da ostavish svom provajderu da bi bila skoro kao ja po tom pitanju:wink:
)

bleach:
bas mi je drago sto je ponovo tu 8)

bleach:prosla, bolja?...
hocemo li buduca, bolja?![]()
ma daaaaa 8)Keeper:bleach:bas mi je drago sto je ponovo tu 8)
pa ajd reci neshto ....... ajd ti si najpametnija ovde![]()
ops: jer mi je tema ostala samo u najboljem secanju... 8)kako ono bese... ~trud~...Keeper:buduca, bolja? ..... kako kome, draga moja :wink:bleach:prosla, bolja?...
mene bolje ne pitaj![]()

bleach:kako ono bese... ~trud~...Keeper:buduca, bolja? ..... kako kome, draga moja :wink:bleach:prosla, bolja?...
mene bolje ne pitaj![]()
pa ako se trudimo, nadamo se... docekacemo nesto... I guess... (8
mislim aleksa santic.... uglavnom, docekacemo nesto .... raku