Lovci na paranormalno

:zcepanje: secam se,dobar je on kako je mogao da prodjez;)

A šta misliš zašto se non stop mota oko kafane, a šatro ne pije............z;)

mqdefault.jpg

Poslednja izmena:
mirisem alkoholna isparenja...:mrgreen:

Salu na stranu... svi imamo neke stvari kojih se secamo ili ne secamo ili ne zelimo da se secamo..
Ja se svega secam....
Proklet sam sto ne umem da zaboravim.
Secam se dogadjaja iz mog najranijeg detinjstva...secam se da sam sa dve i po' bacio kacket u more, jer nas je tata ostavio sa mamom na brodu da odemo bez njega na neko glupo ostrvo.
Secam se svadbe mog strica i sahrane dedinog brata iako sam imao 3 godine.
Neki put se setim kompletnog razgovora sa nekim, posle vise godina.
Ali sam uvek prihvatao secanja i razresavao sve konflikte u sebi.

Ne progone me duhovi proslosti, spavam kao beba...
Snove tumacim drevnom vestinom iz Veda..

mirisem alkoholna isparenja...:mrgreen:

Salu na stranu... svi imamo neke stvari kojih se secamo ili ne secamo ili ne zelimo da se secamo..
Ja se svega secam....
Proklet sam sto ne umem da zaboravim.
Secam se dogadjaja iz mog najranijeg detinjstva...secam se da sam sa dve i po' bacio kacket u more, jer nas je tata ostavio sa mamom na brodu da odemo bez njega na neko glupo ostrvo.
Secam se svadbe mog strica i sahrane dedinog brata iako sam imao 3 godine.
Neki put se setim kompletnog razgovora sa nekim, posle vise godina.
Ali sam uvek prihvatao secanja i razresavao sve konflikte u sebi.

Ne progone me duhovi proslosti, spavam kao beba...
Snove tumacim drevnom vestinom iz Veda..

Ha, to je samo ono neizbrisano.

Kad bi se setio izbrisanog, bilo bi ti jasno zašto njuškaš isparenja.

Niko od nas nije ovde slučajno.

I to su mi rekli,da moze da poprimi kakav god oblik pozeli(mislili su na djavola,vraga,antihrista)neki nisu se ni usudili da nastavljaju da pricaju samnom ljudi se boje ili jednostavno nerazumeju zato sto tako nesto nisu doziveli.Isao sam kod psihijatra kod svestenika kod neke zene sto je pomogla mnogima i nista,mogu da biram da budem kuci i da zivim ovako kako zivim da odem u ludnicu da totalno otupim i poludim ili da idem u manastir(ali svestenik je rekao da nije meni mesto u manastiru jel se ja dobro drzim).i jos nesto sto sam primetio da radim a sto je jako cudno;dok spavam ja konstantno odgovaram na neka pitanja koja mi neko postavlja(pa onda kada se probudim imam cesto osecaj dezavua),ali bar nesanjam kosmare(bar nisam dugo sanjao nesto ruzno) i obavezno se nesecam sta sam sanjao ali osecam umor kao kad pricate par sati sa nekim bez prestanka i osecate da ste se umorili od pricanja,tako da se fakticki budim umoran psihicki dok sam fizicki prividno odmarao ali i to u nekom grcu.Dali neko zna staa je to i dali je cuo od nekog da ima ovako nesto slicno?EGZORCIST ajde malo opsirnije o ovim pojavama koje mi se desavaju sa tvoje tacke gledista ako bi mogao mnogo bi mi znacilo(iskreno strah me da uradim ritual terajućeg pentagrama da sebi nebi jos vise naskodio)
Kako već rekoh, oni ti piju energiju. Vidiš li da se budiš iscrpljen, to je energetski vampirizam. Imao sam ja kuma (sad je pokojni) koji mi je "ozbiljno" tvrdio da ono belo što se skuplja ispod kožice na penisu ne sme da se pere da čovek ne bi oboleo, tako je i sina učio. :roll: Ti si sličan jer se bojiš da opereš auru.

I to su mi rekli,da moze da poprimi kakav god oblik pozeli(mislili su na djavola,vraga,antihrista)neki nisu se ni usudili da nastavljaju da pricaju samnom ljudi se boje ili jednostavno nerazumeju zato sto tako nesto nisu doziveli.Isao sam kod psihijatra kod svestenika kod neke zene sto je pomogla mnogima i nista,mogu da biram da budem kuci i da zivim ovako kako zivim da odem u ludnicu da totalno otupim i poludim ili da idem u manastir(ali svestenik je rekao da nije meni mesto u manastiru jel se ja dobro drzim).i jos nesto sto sam primetio da radim a sto je jako cudno;dok spavam ja konstantno odgovaram na neka pitanja koja mi neko postavlja(pa onda kada se probudim imam cesto osecaj dezavua),ali bar nesanjam kosmare(bar nisam dugo sanjao nesto ruzno) i obavezno se nesecam sta sam sanjao ali osecam umor kao kad pricate par sati sa nekim bez prestanka i osecate da ste se umorili od pricanja,tako da se fakticki budim umoran psihicki dok sam fizicki prividno odmarao ali i to u nekom grcu.Dali neko zna staa je to i dali je cuo od nekog da ima ovako nesto slicno?EGZORCIST ajde malo opsirnije o ovim pojavama koje mi se desavaju sa tvoje tacke gledista ako bi mogao mnogo bi mi znacilo(iskreno strah me da uradim ritual terajućeg pentagrama da sebi nebi jos vise naskodio)

A da malko cepas drva preko dana, pa nocu da stavis ping-pong lopticu u usta, eto tebi odmora!

Ponekad i nije dobro da neko bude previše radoznao, ili ta znatiželja ume da bude
pogubna jer ne znaš u kom pravcu da te odvede i ne vidiš kraj priče. S razlogom
se bojimo paranormalnosti jer je ono van ljudske psihe, ma koliko se trudili da
razumeju sve a opet ste na samom početku.
Bolje da ne znate šta me je sve snašlo, ja sam im bila jedna od 'odabranih', kao i sad
među vama ima, kao što se kaže lopov prepoznaje lopova. :cool: Zašto bih lagala jer
ovako zdrava dečja mašta ne može izmisliti.

Ja sam uspela se izvući i daleko živim normalnije takođe sa zdravljem OK, hvala i slava Bogu,
ali mi je tako žao što sam morala sve to proći i što su drugi prevareni i ne vide izlaz u svemu
ovome kada osete pritisak sa svih strana.

Ja sam živa, hvala Bogu, i to je najvažnije, a njih je vrlo malo ko će uspeti da se istrgne iz ove
paranormalne igre.

...........:zcool:

Back