Lovci na paranormalno

Pozdrav . Volim da se bavim svim sto je paranormalno ili sto nesto lici na paranormalno tako da me zanima da li ste vi imali neku paranormalnu pojavu . ;)

Ja sam pravi egzorcista....baš stvarno idem po kućama i molitvama isterujem zle sile...paranormalnih pojava imaš u Srbiji koliko hoćeš ali niko neće da piše o tome jer se ljudi stide da ih ne proglase ludim, zaostalim...:)

Pozdrav . Volim da se bavim svim sto je paranormalno ili sto nesto lici na paranormalno tako da me zanima da li ste vi imali neku paranormalnu pojavu . ;)

imao sam neka čudna iskustva al' sam ja to sebi popsle objasnio da je naučno moguće; tj. da uopšte nije čudno, čak šta više normalno je samo nije uobičajeno. a baš paranomalna iskustva nemam, mada voleo bih da se astralno projektujem

Ja sam pravi egzorcista....baš stvarno idem po kućama i molitvama isterujem zle sile...paranormalnih pojava imaš u Srbiji koliko hoćeš ali niko neće da piše o tome jer se ljudi stide da ih ne proglase ludim, zaostalim...:)

Kolega imao sam svakakvih prividjanja nemogu ti objasnitii , od jaukanja do zavijanja. A ovo sam sad stavio na jednoj temi koji sam gledao puno i nesto sam cudno uocijo

Poslednja izmena od moderatora:

Ja bih pricala na sva usta kad bi mi se tako nesto desilo,ali,hvala Bogu za sad nije.
Volim da slusam o tome,da citam,gledam kojekakve emisije o paranormalnim aktivnostima
ali nemam bas nikakvu pricu...:(
Sto ne znaci da ne mozes ti da nam ispricas :D

Ja sam pravi egzorcista....baš stvarno idem po kućama i molitvama isterujem zle sile...paranormalnih pojava imaš u Srbiji koliko hoćeš ali niko neće da piše o tome jer se ljudi stide da ih ne proglase ludim, zaostalim...:)[/QUOTE

Kolega imao sam svakakvih prividjanja nemogu ti objasnitii , od jaukanja do zavijanja. A ovo sam sad stavio na jednoj temi koji sam gledao puno i nesto sam cudno uocijo
mrlja na objektivu...ili prisustvo duha

Poslednja izmena od moderatora:
Ja bih pricala na sva usta kad bi mi se tako nesto desilo,ali,hvala Bogu za sad nije.
Volim da slusam o tome,da citam,gledam kojekakve emisije o paranormalnim aktivnostima
ali nemam bas nikakvu pricu...:(
Sto ne znaci da ne mozes ti da nam ispricas :D

Evo posto si prva trazila da ti nesto ispricam ispricacu va. Pre 2 god. isao sam sa kolegom u jednu kucu. Kuca je bila napustena posto su se stanari tragicno ubili u kuci. Posto smo ja i drug vece budale kada smo dolazili i spremali se da udjemo NIJE BILO BATERIJE.. Kada smo krenuli on je ponio bateriju ,kad smo stigi baterije nema. Necete mozda vjerovati kada smo se vratili barerija je bila u kuci od kolege. To mi nikad nece izaci iz glave. :think:

Evo posto si prva trazila da ti nesto ispricam ispricacu va. Pre 2 god. isao sam sa kolegom u jednu kucu. Kuca je bila napustena posto su se stanari tragicno ubili u kuci. Posto smo ja i drug vece budale kada smo dolazili i spremali se da udjemo NIJE BILO BATERIJE.. Kada smo krenuli on je ponio bateriju ,kad smo stigi baterije nema. Necete mozda vjerovati kada smo se vratili barerija je bila u kuci od kolege. To mi nikad nece izaci iz glave. :think:

Pa sta,zaboravili ste da je ponesete od kuce?:think:

Hvala Bogu pa nisam imao sličnih iskustava, ali pre nekih 7 godina gledao sam jednu emisiju na B92. Davala se u sitne sate, oko 2 noću, a ja kao uz inat nisam mogao da spavam.

U pitanju je ispovest jednog čoveka, da ne kažem dečka, kojem je devojka vračanjem i crnom magijom napravila haos u životu.

Navodno sve je u vezi ispočetka bilo u redu, ali onda su počele da se dešavaju čudne stvari tj. da sanja kako se budi, a devojka pored njega obavlja neki obred sa sve svećama pilećim glavama i nogama i sl. Kada bi se ujutru budio bio je sav izmožden i umorniji nego što je legao.

Posle izvesnog vremena počeo je iz noći u noć da sanja i nekog čoveka u crnom šeširu i da fizički propada, za šta lekari i specijalisti kod kojih je išao ni posle detaljnih pregleda nisu mogli pronaći uzrok.

Pošto je počeo da sumnja u devojku malo se podrobnije raspitao o njoj i doznao kako se priča da joj je baba veštica i da uveliko upražnjava crnu magiju.

Nekako je stupio u kontakt sa nekom vračarom koja mu je objasnila da mu i devojka i njena baba rade o glavi i da se nad njim vrše obredi koji uključuju i pijenje mrtvačke vode (voda u kojoj se pokojnik okupa pre sahrane) i da on upravo tog čoveka sanja.

Ona ga je uputila na nekog sveštenika SPC koji mu je naložio da pod hitno ide u jedan manastir jer je u to vreme već izgledao kao hodajući leš.

Posle izvesnog vremena provedenog u manastiru uspeo je donekle da se oporavi, ali da mu je zdravlje narušeno za ceo život.

Ispovest tog mladića mi je delovala potpuno verodostojno. :sad2:

Back