dejan87
Početnik
- Poruka
- 45
Pozdrav . Volim da se bavim svim sto je paranormalno ili sto nesto lici na paranormalno tako da me zanima da li ste vi imali neku paranormalnu pojavu . 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav . Volim da se bavim svim sto je paranormalno ili sto nesto lici na paranormalno tako da me zanima da li ste vi imali neku paranormalnu pojavu .![]()
Pozdrav . Volim da se bavim svim sto je paranormalno ili sto nesto lici na paranormalno tako da me zanima da li ste vi imali neku paranormalnu pojavu .![]()
Moj savet je da se kloniš ovakvog primamljivog izazova ako ti je život mio.
što? koga je ubilo nešto paranormalno...da izuzmemo Savu Savanovića?Moj savet je da se kloniš ovakvog primamljivog izazova ako ti je život mio.
Ja sam pravi egzorcista....baš stvarno idem po kućama i molitvama isterujem zle sile...paranormalnih pojava imaš u Srbiji koliko hoćeš ali niko neće da piše o tome jer se ljudi stide da ih ne proglase ludim, zaostalim...![]()
Ja sam pravi egzorcista....baš stvarno idem po kućama i molitvama isterujem zle sile...paranormalnih pojava imaš u Srbiji koliko hoćeš ali niko neće da piše o tome jer se ljudi stide da ih ne proglase ludim, zaostalim...![]()
mrlja na objektivu...ili prisustvo duhaJa sam pravi egzorcista....baš stvarno idem po kućama i molitvama isterujem zle sile...paranormalnih pojava imaš u Srbiji koliko hoćeš ali niko neće da piše o tome jer se ljudi stide da ih ne proglase ludim, zaostalim...[/QUOTE
Kolega imao sam svakakvih prividjanja nemogu ti objasnitii , od jaukanja do zavijanja. A ovo sam sad stavio na jednoj temi koji sam gledao puno i nesto sam cudno uocijo
Ja bih pricala na sva usta kad bi mi se tako nesto desilo,ali,hvala Bogu za sad nije.
Volim da slusam o tome,da citam,gledam kojekakve emisije o paranormalnim aktivnostima
ali nemam bas nikakvu pricu...
Sto ne znaci da ne mozes ti da nam ispricas![]()
Ja bih pricala na sva usta kad bi mi se tako nesto desilo,ali,hvala Bogu za sad nije.
Volim da slusam o tome,da citam,gledam kojekakve emisije o paranormalnim aktivnostima
ali nemam bas nikakvu pricu...
Sto ne znaci da ne mozes ti da nam ispricas![]()
Evo posto si prva trazila da ti nesto ispricam ispricacu va. Pre 2 god. isao sam sa kolegom u jednu kucu. Kuca je bila napustena posto su se stanari tragicno ubili u kuci. Posto smo ja i drug vece budale kada smo dolazili i spremali se da udjemo NIJE BILO BATERIJE.. Kada smo krenuli on je ponio bateriju ,kad smo stigi baterije nema. Necete mozda vjerovati kada smo se vratili barerija je bila u kuci od kolege. To mi nikad nece izaci iz glave.![]()
Pa sta,zaboravili ste da je ponesete od kuce?![]()
koja sekta je u pitanju? ja sam poprilicno upoznat sa pentakostalcima, mada u principu i ne znam nista o njima..
Sekte Biki.
Nije za šalu.
Sećam se da mi je bezbednjak u vojsci pričao da je toga mnogo više nego što se misli i priča.
Nestaju ljudi i deca.
Da,znam,i meni je drug iz mupa pricao o tome,za neverovati koliko tog sraanja ima kod nas....
uzas,jezim se na sektasenja i sekte![]()
ja sam se bakćao par godina sa tim i neko se vreme i družio sa čovekom koji se kao profesionalno bavi egzorcizmom ( i bio s njim par puta kao ispomoć) i nemam nikakva negativna iskustva...u principu je bilo zanimljivo sve to videti i doživeti![]()