Lovćenac: Pretučen odbornik

Ja sam za:

• Potpuno podržavam prebijanje Crnogoraca, zato što se ne izjašnjavaju kao Srbi!

• Podržavam prebijanje Crnogoraca i drugih naroda, ali sam ljut ako neko Srbinu to uradi, jer je Srbin

• Srbijom provijava duh fašizma, Ljotićev i Nedićev duh!

• Osuđujem ovaj događaj i mislim da će biti procesuiran

• Srbi su ugroženi uvijek, to je moja vječna parola, ostalima želim sve najgore!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kako si mogao uopste da postujes onu zajebanciju SRJ i SCG :hahaha: Ne da je nijesam postovao no sam gledao na svaki moguci nacin da je omalovazavam dje god sam stigao, a tih godina sam stizao na svaki dio Evrope... Uvijek sam protiv nje navijao, radovao se svakom porazu u bilo kojem sportu a onaj dan kad je Argentina pobijedila sa 6:0 bio je jedan od srecnijih dana u mome zivotu...

Danas je drugacija stvar, svako ima svoje i svakom uspjehu kako Crne Gore tako i Srbije se radujem.

Ono sa Argentinom je druga prica, jer je Argentina pobijedila selekciju nepostojece drzave. Tad ni ja nijesam navijao za SCG. A prije toga sam navijao za selekcije te zemlje, jer je Crna Gora bila dio te price, a i u svakoj od tih selekcija smo imali poneke Crnogorce, tako da je to bio samo razlog vise.

Dao sam ti odgvoror, svoju zemlju sam volio i kad je bila u zajednici sa Srbijom isto kao i danas. Ta ljubav postoji otkad znam za sebe, a to sto tebi smeta sto volim svoju zemlju, ja ti ne mogu nista. A nezavisnost smo dobili na fer i demokratski nacin.

Crna Gora je oduvijek bila i oduvijek ce biti moja domovina, svidjelo se to nekima ili ne.
Jeste,većina je tako odlučila nego mi nije jasno šta je to domovina ?

Bravo! Ti si pravi 100% Srbin, zar ne?

e pa pravi crnogorce ispricacu ti nekoliko anegdota iz licnog iskustva vezanog za crnu goru,a ti proceni dal je to normalno,
dakle sluzbeno sam bio na cetinju 94-95 godine,nosio sam uniformu i normalno pistolj na opasacu kad sam hteo da podignem novac u PTT salterska radnica me je odbila recima da ne moze te da idem u srbiju po pare,normalno cuvsi to sef je reagovao pre mene,
drugi slucaj,u samoposluzi jedan radnik je odbio da me usluzi sa istim recima,takodjer je odreagovao neko od sefova da ne bi doslo do incidenta,
treci slucaj-desio se u motelu na ivanovim koritima,gde smo bili pozvani na insistiranje grupe mladih ljudi moja dva vojnika i ja da se pridruzimo na kratko proslavi mature,poziv smo prihvatili i za kratko vreme napravljen je odlican ambijent-harmunika,pesma sve OK.kad smo posli iz motela mene je napao jedan od roditelja slavljenika i to u policiskoj uniformi sa recima -STA TRAZIS U SRBIJANSKOJ UNIFORMI I NAORUZAN U CG M...T. J..... SRBIJANSKU,covek je bio vidno pijan,medjutim iza mene sam cuo dug rafal i zgranuo sam se,misleci da su vojnici pucali na nekog,dok sam se okrenuo i video da je vojnik ispalio rafal upozorenja misleci da me je siledjija udario,i vratio pogled na siledjiju njega nije bilo nigde.
usledilo je izvinjavanje od neznam sve koga i molba da se sve zataska.nisam nista preduzeo !!!
za ovo imam svedoke ko mi ne veruje,ALI STA JA TREBA DA OSECAM KAO COVEK PREMA DELU LJUDI IZ CG ?????

e pa pravi crnogorce ispricacu ti nekoliko anegdota iz licnog iskustva vezanog za crnu goru,a ti proceni dal je to normalno,
dakle sluzbeno sam bio na cetinju 94-95 godine,nosio sam uniformu i normalno pistolj na opasacu kad sam hteo da podignem novac u PTT salterska radnica me je odbila recima da ne moze te da idem u srbiju po pare,normalno cuvsi to sef je reagovao pre mene,
drugi slucaj,u samoposluzi jedan radnik je odbio da me usluzi sa istim recima,takodjer je odreagovao neko od sefova da ne bi doslo do incidenta,
treci slucaj-desio se u motelu na ivanovim koritima,gde smo bili pozvani na insistiranje grupe mladih ljudi moja dva vojnika i ja da se pridruzimo na kratko proslavi mature,poziv smo prihvatili i za kratko vreme napravljen je odlican ambijent-harmunika,pesma sve OK.kad smo posli iz motela mene je napao jedan od roditelja slavljenika i to u policiskoj uniformi sa recima -STA TRAZIS U SRBIJANSKOJ UNIFORMI I NAORUZAN U CG M...T. J..... SRBIJANSKU,covek je bio vidno pijan,medjutim iza mene sam cuo dug rafal i zgranuo sam se,misleci da su vojnici pucali na nekog,dok sam se okrenuo i video da je vojnik ispalio rafal upozorenja misleci da me je siledjija udario,i vratio pogled na siledjiju njega nije bilo nigde.
usledilo je izvinjavanje od neznam sve koga i molba da se sve zataska.nisam nista preduzeo !!!
za ovo imam svedoke ko mi ne veruje,ALI STA JA TREBA DA OSECAM KAO COVEK PREMA DELU LJUDI IZ CG ?????

VJ a kasnije VSCG na Cetinje nikad nije bila dobrodosla, cetinjski momci nikad nijesu isli u istu i bili su alergicni na nju... Sjecas se '98-me?

НИЈЕСАМ СТИГАА ДО САД' ДА ТИ ..........РЕПЛИЦИРАМ!!!

Postavljacu teme sam dao do znanja da je dosao na pogresnom mjestu da se zali.

Каже се и исправно је "da je dosao na pogresno mjestо da se zali"

Кукавна ти мајка:sad2::sad2::sad2:...........................кад' те један јужносрбијанац .............исправља у падежима!!!:dash::dash::dash:

Niko od vas nije osudjivao pljuvanje po Crnoj Gori, a od mene ocekujes da ispravljam krivu Drinu, mislim, sto je mnogo, mnogo je :hahaha:

I nama mjerilo obraza sigurno nije divljanje po ulicama, lomljenje izloga i kradja patika, prema tome, te price o obrazu ostavi za nekog drugog, jer covjek sa obrazom sigurno ne vrsi huliganstvo, to rade budale. A sto se tice mijenjanja nacionalnosti, neces da pricas sa mnom, zato sto znas da sam u pravu :lol:

A sto se tice mog drustva, ne sjekiraj se, znaju oni moje stavove isto koliko i forumasi Krstarice, jes' da rijetko kad pricamo o politici, ali kad se iste dohvatimo, vrlo im otvoreno sve kazem, isto kao i na forumu, jer smatram da moji stavovi ne mogu nikoga normalnog da uvrijede. Moja komunikacija napolju je ista kao i na forumu, sto se politike tice, a i drugih tema, dok ovdje ima dosta likova koji na forumu izigrazaju junacine, a u real life su najobicnije kukavice.

Jos jedna stvar, cifre si promasio, u Crnoj Gori ima 670 000 stanovnika, a ne 800 000, tako da si nas tu precijenio, i nema 250 000 Srba, vec ih ima oko 190 000, i to prema popisu iz 2003. a danas je taj broj mnogo manji, sto ce za dvije godine da bude zvanicno.

I sto se tice predaka tih ljudi sto su iz inata nama (misleci da ce da nas uvrijede s time) navijali za Srbiji, nijesu preci tih ljudi ginuli za Srbiju, nego za Crnu Goru, i ne vuku im korijeni iz Srbije nego iz Crne Gore, protiv koje su navijali taj dan, prema tome, to je za mene neko nebulozno inacenje, misleci osvetice se nekome tako, a samo su ispali budale. Nek se oni izjasnjavaju kako hoce, to je njihovo pravo, ali drzava se mora postovati, onakva kakva je.

I kazes navijali su zbog svoje djece, a danas imas dosta primjera gdje su ocevi Srbi, a sinovi Crnogorci. Kakvo nepostovanje prema roditeljima, pa to je strasno :hahaha:

Ja sam kao mali volio da citam bajke, ali najvise bajki sam procitao na Forumu Krstarice :lol:

НИСАМ НИ ОЧЕКИВАО ДА ЋЕШ ДА СХВАТИШ, ................А ЈОШ МАЊЕ..........................ДА ПРИЗНАШ!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

За бројке си вероватно у праву .............али живот..............не чине цифре!!!:rtfm:

НИЈЕСАМ СТИГАА ДО САД' ДА ТИ ..........РЕПЛИЦИРАМ!!!

Каже се и исправно је "da je dosao na pogresno mjestо da se zali"

Кукавна ти мајка:sad2::sad2::sad2:...........................кад' те један јужносрбијанац .............исправља у падежима!!!:dash::dash::dash:

НИСАМ НИ ОЧЕКИВАО ДА ЋЕШ ДА СХВАТИШ, ................А ЈОШ МАЊЕ..........................ДА ПРИЗНАШ!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

За бројке си вероватно у праву .............али живот..............не чине цифре!!!:rtfm:

Jos mi samo treba da me juznosrbijanac uci padezima:hahaha::hahaha:

Dativ, druze, to je padez koji sam ja upotrijebio. Vrati se u peti razred :lol:

No to je bila fora, kao promasio padez kako bi promijenili temu, znam ja :lol: To ti kod mene ne pali. :lol:

Zivot nijesu brojke, to je tacno, ali nijesu ni bajke ;)

Ja sam brda puta na duze vremena bio u cg........u zadnje vreme slusam takve price,ja to nisam vidjao i prosto sam zgranut.......vine nego da cujem da je neki siptar masakrirao nekog srbina.

Prosto ne mogu da pronadjem reci koje bi opisale glupost doticnog crnogorca.
Cak i siptare mogu da skapiram iz njihovog ugla ali ni jednog iz crne gore na ovakav i slicne nacine nikako.

To su kompleksi licne prirode neke seljacine,medjutim mogao je i drugacije da ih kanalise,ako hoce na nacionalnoj osnovi ima shiptare itd,ne sto sam srbin ali ne mogu da skapiram ovako nebulozan stav.

Nazalost,moje misljenje o CG se u zadnjih 2 godine katastrofalno promenilo kao i kod mnogih,sto je sam pokazatelj kakvu politku vode,ako su stvarno takvi jos bolje da se prikazu,ali prosto mi je nepojmljivo da u CG ima 40% goraca(po referendumu) koji imaju ovako razmisljanje.

Ta osoba je toliki debil da ga ne vredi ni tuci ni ubiti,nego posmatrati.

VJ a kasnije VSCG na Cetinje nikad nije bila dobrodosla, cetinjski momci nikad nijesu isli u istu i bili su alergicni na nju... Sjecas se '98-me?

Ja ne znam,samo znam da me je neko nekada u cg mrko pogledao zbog VJ uniforme,pa cak i cisto srpske,likvidirao bih ga na licu mesta.......kakva upozorenja kakvi incidenti i ostali bakraci.

domenica.jpg

Ама будале неке,
ко зна коме је шта тај дужан ...

Ко ће руке,
без потребе и за џабе,
да прља и образ да каља ...

И то о колонизованог милогорца,
који се Ка СокоЛ,
расцмижђре,
баш на Крстарици ...

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

E ovi iz te Crnogorske partije svi do jednog nisu normalni...Slusao sam jednog ludaka iz njihove partije kao kako je Jeremic smeo da kaze da ce da otvori 3 konzulata u CG.To je kao nepostovanje institucija CG.Srbija mora da se okane hegemonizma i tako jos neke svinjarije pricao...I posle kako da ne dobije batine...

Aha, a ovi ovamo predstavnici Srba kod nas, su kao normalni, ijedan??

Ja sam iz Backe Topole , i pun mi je K... takozvanih "crnogoraca" iz Lovcenca. Sve sami mislioci, i veliki crnogorci , a crnu goru gledali samo na slikama I na tablicama Automobila. Verovatno se njih dobar deo ni ne seca iz kog su dela Crnje gore a po naglasku svi "Cetinjani"
A to sto se Lovcencani medjusobno tuku to je njihov problem.

A ovi vaši odavde, koji nikad u Srbiju prikvirili nijesu, a sve teški Srbi? Što ćemo s njima?

A ljudi iz Lovćenca uglavnom dolaze u Crnu Goru

Ja sam nula, a to što je prebijen jedini crnogorski poslanik u Srbiji to se zove srpsko čoveštvo i herojstvo.

Od 10 000 poslanika opštinskih i državnih u Srbiji ima jedan Crnogorac!
Jedini crnogorski poslanik u Srbiji je pretučen, jer je Crnogorac, jer nije Srbin!
Stvarno, u Srbiji ne preovladava duh Mite Ljotića i Nedića!
Srbi su zaista najugroženiji narod u svemiru!

Neka dođu da pretuču kojeg Šiptara, pa će da vide kako će da prođu, junačine :hahaha::hahaha:

Back