Lovćenac: Pretučen odbornik

Ja sam za:

• Potpuno podržavam prebijanje Crnogoraca, zato što se ne izjašnjavaju kao Srbi!

• Podržavam prebijanje Crnogoraca i drugih naroda, ali sam ljut ako neko Srbinu to uradi, jer je Srbin

• Srbijom provijava duh fašizma, Ljotićev i Nedićev duh!

• Osuđujem ovaj događaj i mislim da će biti procesuiran

• Srbi su ugroženi uvijek, to je moja vječna parola, ostalima želim sve najgore!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Malisori..........., ka sto je doticni je pripadnik katolicke vjere..........pravoslavni su svi listom Crnogorci i Srbi..........., tu nema razlike.
Ja sam pripadnik pravoslavne vjere, Crnogorac, nemam ama nikakve veze sa Malisorima.
Fudine i Mojkovac.............nijeste vi bili tamo i barjak Crnogorski nosili no moji..........................
Nemam nikakve veze sa Fundinom i Mojkovcem
Ima veze , da si Crnogorac ..............to u ludilu ne bih mislio da si cuj -Zike.............
Ima li vojvoda i serdara sa tim imenom.............

Ima, ali te ni to ne interesuje

Al gde nađe to ime...Milo Milojko...Da ga se srpski preci odreknu oma...Ako oćete da budete Iljiri,molim lepo,ali je odvratno...Gde ima u Crnu Goru prezime ''Milojko'':lol:Zvuči,kao da je hteo da bude više ''Srbin'' ko neki milojko iz kragujevac:mrgreen:

Poslednja izmena:
Original postavio Reckless
Postavljacu teme sam dao do znanja da je dosao na pogresnom mjestu da se zali.

Jos mi samo treba da me juznosrbijanac uci padezima:hahaha::hahaha:

Dativ, druze, to je padez koji sam ja upotrijebio. Vrati se u peti razred :lol:

No to je bila fora, kao promasio padez kako bi promijenili temu, znam ja :lol: To ti kod mene ne pali. :lol:

Дошао је на погрешно место!!! Схвати бре разлику између намере, кретања................. и места, локације.............радње!!
Или си и ти , као и земљак ти, "правник и ПОСТДИПЛОМАЦ", .........."излазио на улицИ , а на улицУ:dash::dash::dash: си видео Милааа!?
А можда си ишао у градУ!? А у град ( У ) си нашао ђевојку..........мрчо!!!

Датив јесте падеж за изражавање намере тј, кретања, али се локација ( место ) изражава седмим падежом тј локативом!!!

Ако из ових пар простих примера, не можеш да схватиш употребу и значење ДАТИВА И ЛОКАТИВА, бато ја ти нисам крив, него ...........правац ОШ..........тражи да ти "врате паре"..........јер те ничему нису научили !!!

Ево чак и на овом очигледном примеру ти не признајеш да си погрешио!!! И то није никаква "фора", него управо суштина вашег тврдоглавог карактера!
Мислиш да си испао паметан:dash::dash::dash:, тиме што си у свом незнању, покушао мене да направиш смешним и уједно избегнеш да одговориш, објективно и разложно, на нека пређаша питања!!!

Zivot nijesu brojke, to je tacno, ali nijesu ni bajke ;)

ЈЕС ОФ КОРС!!!:ok::mrgreen:
Што се пре пробудиш,.................пре ћеш ..........из бајке, :sad2: ...........прећи у ...........стварност!!!:ok:

:ok::ok::ok::ok::ok:

Ма ја сам ти човек од гуме................тотално опуштен бре!!!:mrgreen:

А ти................ проф.гроф.мр.др.сци. ..................не чачкај се:rtfm: ..........да не би било,

a2cb6eb078.jpg

:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Дошао је на погрешно место!!! Схвати бре разлику између намере, кретања................. и места, локације.............радње!!
Или си и ти , као и земљак ти, "правник и ПОСТДИПЛОМАЦ", .........."излазио на улицИ , а на улицУ:dash::dash::dash: си видео Милааа!?
А можда си ишао у градУ!? А у град ( У ) си нашао ђевојку..........мрчо!!!

Датив јесте падеж за изражавање намере тј, кретања, али се локација ( место ) изражава седмим падежом тј локативом!!!

Ако из ових пар простих примера, не можеш да схватиш употребу и значење ДАТИВА И ЛОКАТИВА, бато ја ти нисам крив, него ...........правац ОШ..........тражи да ти "врате паре"..........јер те ничему нису научили !!!

Ево чак и на овом очигледном примеру ти не признајеш да си погрешио!!! И то није никаква "фора", него управо суштина вашег тврдоглавог карактера!
Мислиш да си испао паметан:dash::dash::dash:, тиме што си у свом незнању, покушао мене да направиш смешним и уједно избегнеш да одговориш, објективно и разложно, на нека пређаша питања!!!

ЈЕС ОФ КОРС!!!:ok::mrgreen:
Што се пре пробудиш,.................пре ћеш ..........из бајке, :sad2: ...........прећи у ...........стварност!!!:ok:

U lokativu se kaze o pogresnom mjestu. Kod dativa se postsvlja pitnje ''Kome, cemu?'' a kod lokativa ''O kome, o cemu?'' Tako su i mene i tebe ucili u skoli. Po tvojoj logici ne bi trebalo da kazem u skoli, nego u skola :lol:

Pogresno mjesto ti je nominativ, prvi padez, ako se sjecas :lol:

Zna cika Reckless padeze, prema tome, o njima drzi predavanje pravniku i postdiplomcu, kog si spomenuo, a tvrdoglav sam zato sto sam u pravu, nije to stvar karaktera.

Jos jedna stvar, ja nikoga ne pokusavam da pravim smijesnim, nego korisnici sami ispadaju smijesni, a ja ih samo malo popalim kako bi bili jos smjesniji, jer ybg, kad ti neko da povod za zayebanciju, tesko mozes da odolis zabavi :D

I na koje sam to pitanje izbjegao da odgovorim?

e pa pravi crnogorce ispricacu ti nekoliko anegdota iz licnog iskustva vezanog za crnu goru,a ti proceni dal je to normalno,
dakle sluzbeno sam bio na cetinju 94-95 godine,nosio sam uniformu i normalno pistolj na opasacu kad sam hteo da podignem novac u PTT salterska radnica me je odbila recima da ne moze te da idem u srbiju po pare,normalno cuvsi to sef je reagovao pre mene,
drugi slucaj,u samoposluzi jedan radnik je odbio da me usluzi sa istim recima,takodjer je odreagovao neko od sefova da ne bi doslo do incidenta,
treci slucaj-desio se u motelu na ivanovim koritima,gde smo bili pozvani na insistiranje grupe mladih ljudi moja dva vojnika i ja da se pridruzimo na kratko proslavi mature,poziv smo prihvatili i za kratko vreme napravljen je odlican ambijent-harmunika,pesma sve OK.kad smo posli iz motela mene je napao jedan od roditelja slavljenika i to u policiskoj uniformi sa recima -STA TRAZIS U SRBIJANSKOJ UNIFORMI I NAORUZAN U CG M...T. J..... SRBIJANSKU,covek je bio vidno pijan,medjutim iza mene sam cuo dug rafal i zgranuo sam se,misleci da su vojnici pucali na nekog,dok sam se okrenuo i video da je vojnik ispalio rafal upozorenja misleci da me je siledjija udario,i vratio pogled na siledjiju njega nije bilo nigde.
usledilo je izvinjavanje od neznam sve koga i molba da se sve zataska.nisam nista preduzeo !!!
za ovo imam svedoke ko mi ne veruje,ALI STA JA TREBA DA OSECAM KAO COVEK PREMA DELU LJUDI IZ CG ?????

Pušti laži, da se desio deseti dio toga, ti bi to prijavio. Providno lažeš.

Back