Lovćenac: Pretučen odbornik

Ja sam za:

• Potpuno podržavam prebijanje Crnogoraca, zato što se ne izjašnjavaju kao Srbi!

• Podržavam prebijanje Crnogoraca i drugih naroda, ali sam ljut ako neko Srbinu to uradi, jer je Srbin

• Srbijom provijava duh fašizma, Ljotićev i Nedićev duh!

• Osuđujem ovaj događaj i mislim da će biti procesuiran

• Srbi su ugroženi uvijek, to je moja vječna parola, ostalima želim sve najgore!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa ja samo hoću da se ovđe vidi i pokaže dvoličnost i licemjerje nekih, to jest pozamašnog dijela Srba.

Pokazaces nesto novo? Cisto sumnjam.

A sto se inace tice dvolicnosti i licemjerja, znas kako, bitangi koji svoje huliganstvo nazivaju patriotizmom imas na svaki cosak, i kad-tad, ovo je moralo da se desi, jer ybg, 10 godina mira na pojedine lose utice.

A pojedini sto se ovdje javljaju, njih ne treba shvatati za ozbiljno. U vise navrata su se pokazali u pravom svjetlu ;)

Bez obzira na sve sto sam dozivio u poslednje vrijeme, mislim da u Srbiji ima jos dosta normalnih ljudi, koji nijesu zaslijepljeni mrznjom.

Ostavi se tih fora.
Dresirate Crnogorca u srpskom duhu, da mrzi sve što nije srpsko, da se izjašnjava kao Srbin, a onda kad neki kriminal počini, proglasite ga za Crnogorca.
Stare fore Ljotićevske.

Ауууу... Дукљанине, мајчин сине - па зар тебе, Богу ти, није срамота да пишеш овакве бедастоће. Ви ********* свакога дана морално падате све ниже и ниже. Требало је бар да претходно добро прочиташ текст који си поставио као тему:

Pomenute stranke navode da je povod za napad na Milojka najvjerovatnije političke prirode, jer je prije nekoliko dana, prilikom smjenjivanja predsjednika Skupštine opštine Mali Iđoš Vladimira Lopičića iz Demokratske stranke, odbornik Milorad Pejović ušao je u verbalni duel sa više odbornika većinske koalicije, među kojima je bio i Milo Milojko.

Једноставно, потукли се људи - а ти би волео да та шака Милових јада добије значаја на политичком плану... смејурија, у питању је ОБИЧНА БОРБА ЗА ВЛАСТ ИЗМЕЂУ ПРИПАДНИКА ИСТОГ НАРОДА у једном селу у коме су се житељи поделили по партијској и властољубивој линији. Кога је брига за то... свакога дана се на разним местима тако нешто догађа...

п.с. И какве благе везе има ово: "форе Љотићевске" ...:hahaha::hahaha::hahaha:

Mislim i ja da u Srbiji ima dosta normalnih ljudi, ali isto tako mislim da niđe kao u Srbiji nema toliko bolesnih mitomana, šovinista, extremista i fašista. Niđe u Evropi!!! Ima ih jedno 40%!

Malo li je?

Shta prichash keve ti? Jesi ti nekad bio u Srbiji? Chini mi se da nisi a to mi je bash chudno s obzirom na crnogorsku kletvu" Da Bog da ti dete ne vidjelo Beograda":lol:

А ово питање у анкети је из домена халуцинација

Srbijom provijava duh fašizma, Ljotićev i Nedićev duh!

Не знам само да ли ти је то од Мила или од лепка:

duh.jpg

Mislim i ja da u Srbiji ima dosta normalnih ljudi, ali isto tako mislim da niđe kao u Srbiji nema toliko bolesnih mitomana, šovinista, extremista i fašista. Niđe u Evropi!!! Ima ih jedno 40%!

Malo li je?

Moguce, mada znas kako, s obzirom da su njih svakakvi jadi snasli u poslednje vrijeme, nije ni njima lako. Jedino sto im licno zamjeram to je sto im uvijek kriv neko drugi za njihove neuspjehe.

I kad si spomenuo tu utakmicu, mislim, kad ti tako pricas za 2 000 ljudi, koliko vec Lovcenac ima stanovnika, sto ja onda treba da kazem za jedno 100 000 ljudi u Crnoj Gori, koji su navijali protiv svoje zemlje? Mislim da si jako lose poredjenje nasao.

Iz tvog posta proizilazi da je "svoja zemlja" nešto kao svoja majka ili svoja porodica .Po toj logici nikad ni jedna država ne bi propala pa ni ČSSR,SSSR,SFRJ i slične države jer su imale svoje građane kojima su to bile "njihove zemlje".

Iz tvog posta proizilazi da je "svoja zemlja" nešto kao svoja majka ili svoja porodica .Po toj logici nikad ni jedna država ne bi propala pa ni ČSSR,SSSR,SFRJ i slične države jer su imale svoje građane kojima su to bile "njihove zemlje".

Pa sta sad? Treba da su mi ujaci, tetke, stricevi bilizi od majke? :roll:

Isto tako mi Srbija ne moze biti preca od Crne Gore, u koju sam se rodio i u koju zivim.

Isto tako mi Srbija ne moze biti preca od Crne Gore, u koju sam se rodio i u koju zivim.

Zamena teza.
Nikom ko se rodio u Crnoj Gori nije preca Srbija od Crne Gore vec se ljudi ne mogu sloziti da izdaju svoju tradiciju i svoje pretke i da sebe naprasno pocnu da nazivaju "crnogorcima", nacijom koju su izmislili komunisti 1945. godine.
To je vise pitanje casti, obraza i cojstva t.j. svega onoga sto ********* nemaju.
Zarad nesto lakseg zivota, ********* su uradili ono sto je do 1945. u Crnoj Gori bilo nepojmljivo - pljunuli su na svoju proslost, tradiciju, na svoje korene i proglasili se za fantomsku naciju koja nikada ranije nije postojala. Drugim recima postali su izrodi.

Malo li je?

pa delom si u pravu... Samo moraš da računaš da svaka akcija ima reakciju. Pobegli ste od Srbije u najtežem momentu i odmah priznali Kosovo, i gore nego ustaše, sad bildujete anti-srpsku propagandu i ližete se sa ustašama i šiptarima. Kako očekuješ da reaguju Srbi?

Ne podrzavam. Treba ih ismevati , a ne prebijati .
To je u ovom slucaju vandalizam , ako nije neto drugo u pitanju .
E sad , kad je u pitanju Biljana Kovacevic , Ver5an Matic , Sonja Biserko , Ceda , Kandicka i onaj njen muz , Pera Lukic ,. Teofil Pancic , ... to je nesto sasvim drugo .

Nisi shvatio pitanje- tezu jer izgleda da ti stvarno državu percipiraš kao majku- porodicu.Crna Gora je kao i Srbija i sve ostale države - politička tvorevina ili tvorevina ljudi a ne neko prirodno stanje ili Božija kreacija.Prije možeš države da porediš s fudbalskim klubovima ,različiti ljudi navijaju za različite klubove, tako je i s fanovima država.

Zamena teza.
Nikom ko se rodio u Crnoj Gori nije preca Srbija od Crne Gore vec se ljudi ne mogu sloziti da izdaju svoju tradiciju i svoje pretke i da sebe naprasno pocnu da nazivaju "crnogorcima", nacijom koju su izmislili komunisti 1945. godine.
To je vise pitanje casti, obraza i cojstva t.j. svega onoga sto ********* nemaju.
Zarad nesto lakseg zivota, ********* su uradili ono sto je do 1945. u Crnoj Gori bilo nepojmljivo - pljunuli su na svoju proslost, tradiciju, na svoje korene i proglasili se za fantomsku naciju koja nikada ranije nije postojala. Drugim recima postali su izrodi.

Ne radi se o nikakvoj zamjeni teza, nego sam stekao takav utisak, koji nije uopste pogresan, jer su pojedinci koji pripadaju srpskom narodu u Crnoj Gori to pokazali u nekoliko navrata. I zato cu uvijek sumnjati u iskrenost izjava tih ljudi kad mi kazu da vole Crnu Goru koliko i ja. Posebno od onog cuvenog finala Evropskog prvenstva u vaterpolu, kada su navijali protiv svoje zemlje. Toliko o postenju, na koji se oni stalno pozivaju, no cak i poslije toga oni za mene nijesu neposteni, no su oni za mene samo isprani mozgovi, to je sve.

A o toj tvojoj tvrdnji da komunisti izmisljaju nacije, kako to da se od pola miliona Crnogoraca niko nije nasao da se pobuni? To ne bi moglo da prodje bez krvavog obracuna. To mi niko nije objasnio :think:

U tome i jeste problem kod vecine Srba, sto im je za sve neko drugi kriv, a ustvari su za sve sami krivi, jer su vjerovali nekim iluzijama i bajkama.

Back