bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
kreni milence! treba nam neko da otvori sezonu lova :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ona me se nije setila, ikao sam joj sve ispricao, iako sam je gledao onaaaakoo, znate kako. Sta cu, nema smisla da je bas skroz podsecam, onda sam bio mlad pa sam mogao da skidam gace u mesari, a sada ne mogu , ipak sam napunio celih 22 godine , ozbiljan sam postao covek. Zapanjeno je zapitam kkao je mogla da me zaboravi, a ona mi rece da joj je zao ali u medjuvremenu se bila udala, razvela, udala ...i tako nekoliko puta, pet-shes' puta mislim. Dobrrrrooo, rekoh.
lupka on i trecom "rukom" samo to niko ne zna sem clanova benda
em mesa koliko hoces da jedes, em to bre jedro jako puno proteina zensko celjade,jer nju su tata i mama hranili cisti mesom jos od malih nogu. Zato ona mene i voli jer ja imam onaj komad cistog mesa koji nije dobijala redovno u kolicini koliko joj je potrebno.
na koti 45rdeki:Hehehe...
Nego, zivo me zanima da li u toj radnji ima senfa. Znate, ostao sam bez senfa na koti 306...
JOVANA77:made in Iluzionista
made in Stari Lisac
made in bundeva
made in bhc
made in 0077
made in milence
.....ma i ne secam se vise....
)
) :wink:
(Cokolada,Jovana,Nesi,Peta).
),a one mogu da `vataju koga `oce!
JOVANA77:made in milence![]()
milence se smeshka zlokobno:Hehehe...
ops: ;-)
:wink: zavodljiva1976:Samo sam im rekla da mi ostave ovog mladog Buntovnika(ja cu od njega da napravim buntovnika sa razlogom,kad vec nema razlog),a one mogu da `vataju koga `oce!
![]()
:wink:
Buntovnik_Bez_Razloga:zavodljiva1976:Samo sam im rekla da mi ostave ovog mladog Buntovnika(ja cu od njega da napravim buntovnika sa razlogom,kad vec nema razlog),a one mogu da `vataju koga `oce!
![]()
![]()
Jedva cekam da postanem Buntovnik sa Razlogom![]()
Bicu posle miran kao bubica 8)
:wink:Nista lepse nego kad ljubav cveta :wink:zavodljiva1976:Buntovnik_Bez_Razloga:zavodljiva1976:Samo sam im rekla da mi ostave ovog mladog Buntovnika(ja cu od njega da napravim buntovnika sa razlogom,kad vec nema razlog),a one mogu da `vataju koga `oce!
![]()
![]()
Bicu posle miran kao bubica 8)![]()
![]()
![]()
Znas kako ja gledam na to? Ja bih te napadala,ti bi se branio i onda bi pobegao od mene glavom bez obzira....
![]()
Nikako ne mogu da smislim nacin na koji bih ti prisla....ali polako...smislicu ga vec!:wink:
Ma,ti si Djavolak,bre!zavodljiva1976:Buntovnik_Bez_Razloga:zavodljiva1976:Samo sam im rekla da mi ostave ovog mladog Buntovnika(ja cu od njega da napravim buntovnika sa razlogom,kad vec nema razlog),a one mogu da `vataju koga `oce!
![]()
![]()
![]()
![]()
Znas kako ja gledam na to? Ja bih te napadala,ti bi se branio i onda bi pobegao od mene glavom bez obzira....
![]()
Nikako ne mogu da smislim nacin na koji bih ti prisla....ali polako...smislicu ga vec!:wink:
I ja kazem...nista lepse nego kad cveta ljubav!!!Stari Lisac:Nista lepse nego kad ljubav cveta :wink:zavodljiva1976:Buntovnik_Bez_Razloga:zavodljiva1976:Samo sam im rekla da mi ostave ovog mladog Buntovnika(ja cu od njega da napravim buntovnika sa razlogom,kad vec nema razlog),a one mogu da `vataju koga `oce!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego, da vi to sastavite u obliku jedne lovacke price ko bi kome i kako radio . A?
,a on bi mi citao stihove pesama napisanih samo za jednu devojku.Niko nije znao o kojoj se devojci radi,cak ni ja,koja sam ga(barem sam tako mislila :? ),poznavala u dusu i kojoj je poveravao svaku svoju tajnu.
....i obicno kretala kuci,a on bi me uhvatio za ruku,pogledao me onim svojim prelepim ocima i rekao :"Sedi,hocu jos da ti citam".Nikada nisam mogla da se ljutim na njega duze od 5 minuta
Zelela sam TO vreme tada,u tom trenutku....
Jedino ako mu neko ponudi da mu pise pesme i da ih posle objavi...drugi posao nije dolazio u obzir!
JOVANA77:jao zavodljiva breeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
omasila si temu!!!!!!!!!!!!!!!
ops: 

Pa jel si zato morala roman da napises???zavodljiva1976:JOVANA77:jao zavodljiva breeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
omasila si temu!!!!!!!!!!!!!!!Ma znam...ali kad pomislim na njega.....hm....on budi u meni romanticna osecanja.....
ops:
p.s.Nisam ja bas UVEK vamp zena
Uostalom,cekam da procitam njegov deo price....pa ne mogu ja bas uvek prva da pocinjem sa sexom![]()
Weeky:Pa jel si zato morala roman da napises???zavodljiva1976:JOVANA77:jao zavodljiva breeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
omasila si temu!!!!!!!!!!!!!!!Ma znam...ali kad pomislim na njega.....hm....on budi u meni romanticna osecanja.....
ops:
p.s.Nisam ja bas UVEK vamp zena
Uostalom,cekam da procitam njegov deo price....pa ne mogu ja bas uvek prva da pocinjem sa sexom![]()

Weeky:Pa jel si zato morala roman da napises???
JOVANA77:jao zavodljiva breeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
omasila si temu!!!!!!!!!!!!!!!
:wink: zavodljiva1976:Ma znam...ali kad pomislim na njega.....hm....on budi u meni romanticna osecanja.....
ops: