LOVACKE PRICE- Generalni remont u toku na dan 04.06.2005

Ma ko bre posustao? Nije to nego, znate i sami da covek da bi o necemu pisao mora to i da dozivi ili da se inspirise pa da lepo sve izmisli. Posto mi ovde pisemo samo dozivljeno, nema se vremena od dozivljaja da se pise.Kombinacija da u jednoj ruci drzis olovku a u drugoj da ne kazem sta, nije bas pozeljna :)
Ja sam inace u lovnom stanju sve vreme, olovka mi se istupila od ranijih prica, ali mi zato oruzje uvek spremno.
I takoooooooooooooooooo...
Znate onu prvu pricu kada sam isao da lupim leba mesa i kobasica? (Eeeeeeee...to je prva prica za one koji nisu upoznati.) :wink:
E ova prica ima veze sa njom itekako.
Kao sto vam je poznato, zivot skup da skuplji ne moze biti, meso narocito. Resim ti ja tako da malo preispitam svoje finansijsko stanje i da skresem troskove koliko mogu. Shvatim , nema marlboro>Fast, nema meso>soja , nema beli>nego polu-beli, nema 2 piva>nego jedno(mislim, za rucak). I tu ti se ja silno razocaram u zivot, srecu, rados', blagostanje i resim da se borim za stari dobri zivot.
Naravno na prazan stomak ne ide , pa prvo resih da odem do one mesare da potrazim "lepu mesarevu kci" Odem ti ja tamo kad umesto nje stoji neki brka i kaze da se preselila u obliznje selo i da je otvorila svoju privatnu radnju.
Dok si reko : "dimljena slaninica, sa belim lukom paradajza i leba" ja ti tu sednem u svog spaceka i odjezdim 320 km dalje. Kada sam stigao odmah sam pronasao radnju. Pridjem ti ja tamo, provirim kroz izlog a ona lepsa nego ikad, a ja mnogo propao od sex & druggs & rock'n roll-a. Ma sta ima veze, pomislih kad me se samo seti nece moci da odoli a da ne protrese majku zemljicu samnom. Ustvari nisam vam ni rekao ja sam dosao da je zenim. Daaaa...da se zenim resio ja. Ali, ali, ali bat ebiga :) ona me se nije setila, ikao sam joj sve ispricao, iako sam je gledao onaaaakoo, znate kako. Sta cu, nema smisla da je bas skroz podsecam, onda sam bio mlad pa sam mogao da skidam gace u mesari, a sada ne mogu , ipak sam napunio celih 22 godine , ozbiljan sam postao covek. Zapanjeno je zapitam kkao je mogla da me zaboravi, a ona mi rece da joj je zao ali u medjuvremenu se bila udala, razvela, udala ...i tako nekoliko puta, pet-shes' puta mislim. Dobrrrrooo, rekoh.
Ali ne odustajem , nisam ja dzabe dosao do nje, il se zenim il' osnivam svoj garazni bend. Garazu imam samo mi bend fali. Ustvari imam bukija, on ume da svira bubnjeve, covek kad ga slusa misli da ima tri ruke, a ustvariii... :) lupka on i trecom "rukom" samo to niko ne zna sem clanova benda:)
Da se vratim ... Resih ja da idem na sve ili nista i ostavim ti ja njoj vizitkartu i kazem da mi se javi kad zavrsi i da cu je podsetiti sigurno. sumnjicavo me pogleda, ali sta ce, prevalio sam toliki put, a milo me gleda, ma seca me se ona samo nece da reaguje jer u ovoj radnji nema roletne. Jer ako mi pokaze da me se seca moracu da je opalim bar dva puta u znak zahvalnosti sto me tolike godine cuva u srcu.
Vidite, vi znate sve moje zene, apotekarke, bankarke, frizerke, pa zar nije najbolje da se zenim sa mesarkom :) em mesa koliko hoces da jedes, em to bre jedro jako puno proteina zensko celjade,jer nju su tata i mama hranili cisti mesom jos od malih nogu. Zato ona mene i voli jer ja imam onaj komad cistog mesa koji nije dobijala redovno u kolicini koliko joj je potrebno.
Posto smo se dogovorili da mi se javi cim zavrsi, ja polako krenuh ka vratima. Taman sto sam kvaku uhvatio kad me ona oslovi imenom i ja samo sto nisam pao u nesves', SECA ME SE ! Znao sam ja.
Rece mi da sacekam sekund-dva. Ma mogu da cekam i deset, samo ogladneo sam pomislim , kad bi mi dala bar malo neke salame ili cvaraka, ma mogu ja to i bez'leba, ali ...ALI ! Ona prilazi, ja cekam, sati je 20:57 PM , ona prilazi i dalje(nikako da pridje, ma velika mesara celih 15 kvm). Kada je prisla dovoljno blizu vrata, okrenu kljuc i zamadali vrata. Pritisnu prekidac ugasi se svetlo, samo svetle one lepe vitrine pune mesa, mesa, mesa, mesa, i naravno salame, slanine, cvaraka.Uh~ Gladan sam pojescu je pomislih. Nism morao puno da pomisljam na to jer se to i desilo. Povuce me za ruku i odvede me u kancelarijsko-poslovne-magacinske prostorije da mi kaze nesto u cetir oka. Ma sta tu ima da se prica pomislih kad mi misao presece grupa dugmica koja su poletela sa njenog mantila koga je vec drzala rasirenog a ispooood ... pomislili ste -nista- ali nije, bilo zimsko doba, imala je i prsluk i bluzu i potkosulju, ali zato ispod suknje ispod debelih gaca nista, u to sam se o'ma uverio.
Za pocetak sam uleteo u mlecno carstvo i osvezio se mlecnim proizvodima , kasnije sam se pozabavio sa komadima od rebara a kod buta sam se zadrzao najvise i pokusavao da ga svojim alatom drzim sto vise rasirenim , jer se tako najbolje obradjuje. Jao ljudi, tako samo se dobro ljuljali na jednoj polutki na koju sam je bacio da se skoro otopila od nasih vrelih tela. Nije to bas higijenski mi tu svasta radimo, a neko ce sutra to u tiganj da stavi i da jede. Ali da vam kazem , okupali smo se mi, ona je mirisala ko cvet, a ja sam bio cist ko suza jer sam se bas prosle subote okupao a za sedam dana covek ne moze puno da se isprlja, osim ako nije isao na kopanje.
Na oranju se uvek vise zaprlja, a ja sam tek sad spustio bio raonik u brazdu, znaci nisam stigao da se zapustim nego suprotno, glanceraj je bio na delu. A sto glanaca malaaaaaaa... Kada mi je doslo da "filujem" svoju curicu ja ti to iz higijenskih razloga njoj srucim direkt unutra, a ono sto je ostalo je ona pokupila do poslednje kapi da ne bi to tu slucajno kapnulo na pod ili' nedo bog na neku polutkicu ili krmenadlu.
Higijena je higijena. :!: :D
A zaboravih da vam kazem da cu cene u mesari super. Ako vam se posle svega i dalje jede meso javite se, dacu vam adresu gde ga mozete kupiti. :lol: :lol:

Poz svima SL

chokolada: zene,ja posle ovoga stvarno ne mogu da jedem meso iz mesare :?

Nesi:ma ne mogu ni ja.... :?

Peta W.: joj i meni je sad malo bezveze da idem u mesaru :x

Ja: moram da priznam, da se ni meni nesto ne kupuje meso sada... :roll:

(i tako cetiri zene pocese da smisljaju resenje, kako preziveti bez mesa)

tup, tup,tup...(to se cuje lupkanje nekih potpetica)

U sobu udje zavodljiva i rece: Zene, imam resenje!!!!!!!!!!!!! :idea: :idea: :idea:
krenite za mnom, i vodim vas na mesto gde mozete naci cisto,odrzavano i kvalitetno MESO!

I krenusmo....sta ces....ljubav prema mesu je ipak bila prejaka.... :P

Sede zavodljiva u njen mini-bus
autobus.gif
, Nesi pored nje, a chokolada, Peta i ja pozadi...Vozi divlja ko luda...zuri joj se valjda(e sta ti dugorocno uzdravanje od mesa ucini od zene), a mi sedimo i cutimo, svaka u svojim mastarijama o vrlo skorom konzumiranju mesa....

Stigosmo pred neku kucu...sasvim obicna kuca...ni nalik nekoj mesari. Udjosmo....a onda shok :shock: ...soba puna mesa!!!!!!!!!!
A na svakom parcetu mesa etiketa, nabrojacu vam samo neke od njih:

made in Iluzionista
012.gif

made in Stari Lisac
012.gif

made in bundeva
012.gif

made in bhc
012.gif

made in 0077
012.gif

made in milence
012.gif

.....ma i ne secam se vise....

Malo se zacudismo, jer za te zemlje nikad nismo cule,a i slicice na etiketama nas malo zbunise, al meso je meso, a zavodljiva garantuje da je kvalitetno...pa onda navalismo.... :lol:

Ovde cu da zavrsim ovu pricu...prejela sam se mesa valjda pa me stigo neki umor...jedva gledam....ma i kolena mi klecaju... :roll:

Znam samo da je zavodljiva zauvek kupila poverenje kod nas cetiri, meso bese zaista visokokvalitetno.... :!:

veliki cmokic za sve vas...od joke...site i zadovoljene :wink:

JOVANA77:
made in Iluzionista
made in Stari Lisac
made in bundeva
made in bhc
made in 0077
made in milence
.....ma i ne secam se vise....
:D :D :D :D :D :D E,jesi blesava... :wink:
Mada,ja bih dodala jos neka imena na spisak(izvinjavam se sto nemam etiketu koju ima Jovana :P )
made in Buntovnik bez razloga
made in Vuk_
made in ALLPacino
made in Ace
made in Tommy_V
Da ne bude zabune,ovo su sve MLADA MESA!(za razliku od ovih iznad :P ) :wink:

:roll:" Sta je zene! Nesto ste mi posustale,a? A kukale ste da ste zeljne dobrog mladog mesa...Vikale:Zavodljiva,pomagaj,ako Boga znas!....Ccc",postrojih sve njih uza zid i odrzah im bukvicu! :P (Cokolada,Jovana,Nesi,Peta).
Sa druge strane,preko puta njih,poredjala sam "mesa" i kao u igri "arjackinje,barjackinje,koga cete?",suocih ih.
Samo sam im rekla da mi ostave ovog mladog Buntovnika(ja cu od njega da napravim buntovnika sa razlogom,kad vec nema razlog :P ),a one mogu da `vataju koga `oce! :P
Pravo da vam kazem,bas sam se iznenadila kad sam ih videla kako,kao gladne hijene napadaju na ta jadna izmrcvarena muska mesa... :shock: :P
Kidaju,stipaju,razvlace,jedu...sisaju.... :roll: ma sta sve nisu radile(malo mi doslo zao :? i pokajah se sto ih uopste i dovedoh),a oni cute! Zamislite?! :shock: Nisu rec prozborili....
A na kraju.. :shock: kad poce bela pena da curi po svima njima i da im se sliva niz lica,usta,obraze...E TO JE BIO VRHUNAC! :wink:

JOVANA77:
made in milence
012.gif

milence se smeshka zlokobno:

MNOGO LICA PANIKE

Sedim sa dlanovima polozenim na hladni oktugli sto; upaljena sveća na sred njega. Stisnutih kapaka gledam u titravi plamen i glumim da mi se ochi zatvaraju protiv moje volje, a u stvari polako ih sklapam sam. Kroz uski procep josh jednom gledam lica goshci koje su doshle na moju seansu i procenjujem da li je chas da nam se duh javi... 8)
Samo zenski lakoverni svet dolazi kod mene na ove uzbudljive sastanke. Mushkarce ne primam, ne zato shto su po prirodi skeptichni, vec iz razloga shto bi im smetali neki neprofesionalno odradjeni detalji mog prizivanja oko kojih se zene ne bune toliko. :wink:
Procenjujem da li je vreme za akciju i vidom zamucenim zbog stisnutih trepavica josh jednom merim zapanjena ishchekujuca lica koja sede oko stochica. Odmah sleva mi je Nesi, azdaja koja je i sama bice iz mashte, ali josh neuverena da duhovi postoje, pa je doshla da izvidi o chemu se tu radi. Izgleda opushteno i smireno na prvi pogled, ali joj iz nozdrva pućkaju kolutici dima. Pored nje sela je Peta W., ochi joj preko celog lica. Na drugom kraju stola, naspram mene, zasela hanu-mica, neochekivan gost, a dalje su redom drhtale zavodljiva1976 i Jovana77, propisno numerisane.
Sve ih je obuzeo strah, chinilo im se da Tama pokushava da ih pojede i da je u tome sprechava samo djuskajuci plamen svece koji joj, kao oshtra kost u grlu, ne dozvoljava da zvecne cheljustima i porucha ih. Mirisao sam njihov strah i ocenio da je vreme. 8)
Potpuno sam sklopio ochi i govorio im jezivim glasom: "Uhvatite se za ruke, formiramo krug, da kroz njega pustimo gosta sa drugog sveta! A vas dve pored mene, Nesi i Joko, zgazite me na stopala i ne pushtajte me ni za zivu glavu ma shta da se desi vecheras! POCHINJEMO!!!" Sve su poterale po knedlu kroz grla, chulo se sedam glasnih "GUT!", tri od Nesi iz svakog njenog vrata i od ostalih po jedan! Pocheo sam da mrmljam rechi dozivanja! Jeziva slika za nekog sa strane, kao i za njih koje su sedele za stolom. Ali uzivanje za mene. Opustio sam ih neznom bajalicom, uljuljkao ih i uspavao, osetio sam lak, opushten stisak na obe shake i slab pritisak na stopalima. Bile su opushtene. Sve redom. E, tada sam zaurlao: "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!!!!!!! Stigao jeeee!!! "
Morao sam malo da proshkiljim, da vidim kako su se presekle, jadne. Lichile su na pet chistih charshava, toliko blede da su sijale u mraku. Da se duh stvarno pojavi on bi se prepao od njih! Osetio sam bolan pritisak na stopalima, nisam mogao da ih pomerim, stegle su mi shake kao kleshtima, prikovan sam bio, i tada je doshlo vreme za najefektniji trik!
Neshto je snazno lupilo po stolu odozdo! Jednom! Pa drugi put! Pa treci! I onda je pochelo da ga tuche i podize! Skakao je sto, igrao paso doble izmedju nas, a one su prvo jecale u shoku, sve jache i jache, dok to nije preraslo u naricanje iz sveg glasa! Vikale su:"Kuku nama, shta nas snadje!" Nije ni chudo, prizor beshe strashan, lichilo je na josh malo pa kraj! A ja, ziva sam dusha, sazalih se. Umirio sam rekvizit i zagrobnim glasom rekao:"Duh se materijalizovao i umirio, ispod stola je, pa ko hoce nek stupi u kontakt sa njim..."
One se polako pogledashe, izgledale su kao da im je bilo dosta i ovoliko, josh treba da se nadju ochi u oko s njim, nesrecne. Video sam kako se zagledaju, kako stezu prstice jedna drugoj u krugu koji josh nisu prekinule; kako poslednje niti odluchnosti, one zilave koje nisu pokidane do sada, upredaju medjusobno i zajedno, u pokretu kao uigranom, jednolichnom, saginju se da zavire ispod stola. Svedochio sam kako, chim su bacile pogled ispod stoljnjaka, sa horskim vriskom padaju unazad sa stolica, na ledja. Chuh pet tupih udara kosti u patos... 8)
Kada su stigli momci iz hitne, kada smo ih zajednichkim snagama dozvali i povratili, sve su prichale drugu prichu! Svaka je, josh na infuziji, uzbudjeno govorila shta je videla, i svaka se kunula u svoje secanje.
Nesi je, , kako ona kaze, videla komshiju Djoku Tiranosaurusa, iz porodice koja je vec vekovima izumrla i kunula se bolnicharima da najzad ima dokaz da utvare postoje, jer je, tog neobjashnjivo i nemoguce vidjenog Djoku lichno prozderala, krljusht po krljusht, josh u doba dJure :shock: ; zavodljiva1976 je naletela na iskezene zube nekog starog lisca u chijim se gladnim, besnim ochima na tren oglednula pre nego shto je pala u nesvest :shock: ; Jovana77 bila je ochi u ochi s radnikom iz mesare, glave u obliku bundeve, koji joj je pretio dimljenom kobasicom u crevu :shock: ; ka hanu-mici je ispod zadignutog stoljnjaka banuo Dzek Trbosek spreman da opravda prezime 8) ; Peta W. se kune da je videla pokojnog Dragana Nikitovica-Nikitu koji je zavijao:"Plagijatorkoooo!" promuklim glasom :shock: ; sve u svemu, nepopravljiva zbrka.
Tim forenzichara i danas radi na sluchaju, a broj njihovih pacijenata se povecava sa svakom spiritualistichkom sesijom u mojoj mrachnoj sobi.
Sluchaj o hiljadu lica straha ostaje nezakljuchen... :wink:

OCI U OCI SA DZEKOM TRBOSEKOM, BRRR...

Ziva istina, ja videla svojim ocima! :shock:
Al' horor je nastao onda kad se sagoh, suknjica kliznu a Dzeki mi ispod stola shapnu - "Slusaj ti mala, otvaram katance dahom." Joooj... tad sam se najezila. Ma, jos nosim onu katancinu sto mi je bivsi stavio, pa kljucic bacio pobesnelim stukama. Tad shvatih da je vrag odneo salu, da mi je stomacic nezasticen, a Dzeki bas resen da mi to vece prebroji crevca... i tako padoh u nesvest...
Sta je dalje bilo, ne znam. Kad sam se osvestila, vec je bilo kasno. Pipnem... neeeeeema... Jooooooj.... ubice me tata..... :oops: ;-)

:shock: Au, pa nisam znao da je glad tako velika. Hmm, da sam znao podsetio bih vas ranije koliko je meso zdravo :)
Saveti za zdravu ishranu, ili recepti za za dug zivot by SL
Elem, poznato je da uz pravu kombinaciju dobijate adekvatan obrok. Rekao bih samo da sa starijim mesom morate vise da se pozabavite jer mu je potrebno duze vreme za "obradu". Malo je tvrdje i zilavije, ali uz pazljiv pristup i ono omeksa na kraju. Prilikom izbora starog mesa, (koje mozete koristiti na vise nacina) bitno je da izaberete komad adekvatne velicine i tezine. Zasto je to bitno? Pa, bitno je da ga prilagodite mestu u kome cete ga termicki obradjivati. Nije dobro uzeti preveliki komad koji ne moze da vam stane, pa vam onda kipi i preliva na sve strane i na takav nacin samo napravite stetu, jer ukoliko kipi previse moze da se desi da vam u dodiru tecnosti iz kipuceg suda, pukne ringla ili daleko bilo da napravite kratak spoj ako dodje u dodir sa energetskim kablom. Kada ste izabrali adekvatan komad, bitno je da znate na koji nacin ga mozete pripremiti da bi kasnije uzivali svim culima dok ga konzumirate. E sad, bitno je da prilikom obrade odredjenog komada, svremena na vreme treba probati i proveravati koliko je obrok ukrckan. Starije domacice znaju da je najukusnije meso ono koje se lagaaaano krcka, ali, ALI, takodje znaju da poklopac mora doooobro da dihtuje da bi se stedela energija i da sokovi ostanu tamo gde mu je mesto.
I na kraju ovog kratkog kursa kuvanja, ne zaboravite da dobrrrrro podmazete sud u koga nameravate da ubacite komad mesa. Ako je sud suv meso ce vam zagoreti, a od uzivanja nista jer obrok nece biti ukusan.
SAVET: Nesikusnim domacicama preporucujem da se bar u pocetku zadovolje manjim kolicinama starijeg mesa ili da nabave adekvatan komad mladog mesa koje se moze spremiti turbo pecenjem u vrelim malim sudovima.Pravilo je isto, ako spremate meso, PODMAZITE, i dajte gas do daske. Mlado meso se brzo spremi.
Vama ostavljam izbor, da li lagano krckati ili brzo spremiti komadic mesa koji vam toliko treba da bi bile velike zdrave i jake. :lol: :wink:

Poz SL

PS sledeci recepti ce biti za mlade ribolovce i pricacu vam kako se pecaju i spremaju ribice. :wink:

Buntovnik_Bez_Razloga:
zavodljiva1976:
Samo sam im rekla da mi ostave ovog mladog Buntovnika(ja cu od njega da napravim buntovnika sa razlogom,kad vec nema razlog :P ),a one mogu da `vataju koga `oce! :P

:P :P :wink:
Jedva cekam da postanem Buntovnik sa Razlogom :P
Bicu posle miran kao bubica 8)
:D :D :D :D Znas kako ja gledam na to? Ja bih te napadala,ti bi se branio i onda bi pobegao od mene glavom bez obzira.... :P
Nikako ne mogu da smislim nacin na koji bih ti prisla....ali polako...smislicu ga vec! :P :wink:

zavodljiva1976:
Buntovnik_Bez_Razloga:
zavodljiva1976:

:D :D :D :D Znas kako ja gledam na to? Ja bih te napadala,ti bi se branio i onda bi pobegao od mene glavom bez obzira.... :P
Nikako ne mogu da smislim nacin na koji bih ti prisla....ali polako...smislicu ga vec! :P :wink:
Nista lepse nego kad ljubav cveta :wink:
Nego, da vi to sastavite u obliku jedne lovacke price ko bi kome i kako radio . A?

zavodljiva1976:
Buntovnik_Bez_Razloga:
zavodljiva1976:

Ma,ti si Djavolak,bre! :P
Smislices vec ti nacin,ne sumnjam ja u tebe! :wink:
Pa cemo videti,hocu li pobeci glavom bez obzira! :twisted:

Stari Lisac:
zavodljiva1976:
Buntovnik_Bez_Razloga:
zavodljiva1976:

Nista lepse nego kad ljubav cveta :wink:
Nego, da vi to sastavite u obliku jedne lovacke price ko bi kome i kako radio . A?
I ja kazem...nista lepse nego kad cveta ljubav!!!
A sto se Lovacke price tice,prepustam to njoj :P
Dame imaju prednost! :wink:
Dakle...Zavodljiva,smisli pricicu
24.gif

KAKO SAM OD BUNTOVNIKA BEZ RAZLOGA,NAPRAVILA BUNTOVNIKA SA RAZLOGOM

Bili smo deca...ziveli u istom gradu,isli u istu skolu,sedeli u istoj klupi,igrali se zajedno...voleli se...onom iskrenom,klinackom ljubavlju.
Umeo je da pokupi svoje sveske i odluta na mesto za koje sam samo ja znala da postoji.Cesto smo tamo odlazili zajedno.Sedeli bismo ispod krosnje velikog drveta,jeli cokoladu :P ,a on bi mi citao stihove pesama napisanih samo za jednu devojku.Niko nije znao o kojoj se devojci radi,cak ni ja,koja sam ga(barem sam tako mislila :? ),poznavala u dusu i kojoj je poveravao svaku svoju tajnu.
Nije hteo da mi kaze,govorio je uvek :"Saznaces kada bude bilo vreme".
Ljutila sam se tada :evil: ....i obicno kretala kuci,a on bi me uhvatio za ruku,pogledao me onim svojim prelepim ocima i rekao :"Sedi,hocu jos da ti citam".Nikada nisam mogla da se ljutim na njega duze od 5 minuta :P
Uzivala sam slusajuci ga..slusajuci njegov glas,gledajuci njegove oci,nasmejane,ispunjene srecom dok bi mi citao.Volela sam da ga posmatram...i uvek se pitala : Zasto on sebe naziva Buntovnikom? :? Bio je sve,samo ne Buntovnik.
Umeli smo da sedimo satima ispod tog velikog drveta,a kad bi poceo da pada mrak,on bi zavrsavao sa citanjem svojih pesama i pocinjao pricu o buducnosti.
Znao je za sve moje simpatije...znao je za svaki moj poljubac,za svaku suzu....govorio je da nisu vredni nijedne moje suze....a ja sam plakala...na njegovom ramenu....
Nikada me nije poljubio,a toliko sam zelela...Govorio je :"Ima vremena!" Ljutilo me je to njegovo IMA VREMENA! :evil: :cry: Zelela sam TO vreme tada,u tom trenutku....
Nikada mu nisam rekla da sam noci provodila razmisljajuci o njemu,smisljajuci kakva bi nam zajednicka buducnost bila....Zelela sam ga.....
A onda je dosao dan njegovog odlaska u vojsku,a mog na studije.
U pocetku smo pisali jedno drugom svakog dana...a onda sve redje i redje....Cula sam od mojih da se vratio iz vojske i da pokusava da nadje posao.Smejala sam se :"On i posao!" :lol: Jedino ako mu neko ponudi da mu pise pesme i da ih posle objavi...drugi posao nije dolazio u obzir!
Preolazile su godine...O njemu sam sve manje i manje cula.Znala sam da nema devojku,da jos ne planira da se ozeni da ceka TU,kojoj je toliko stihova napisao,da se vrati....i pitala se : Zasto se vec jednom ne vraca?!Sta ceka?! :?
Javila sam mojima da dolazim.Vracam se posle 5 godina.Ali ovog puta nisam bila sama...dolazio je jos neko sa mnom...
Prolazili smo poznatim prasnjavim putem.Pogledala sam u drvo pored puta :"Nase drvo!" :D ,pomislila sam.Nije se promenilo....a mislila sam da hoce....kao sto smo se mi promenili....
Uspomene su pocele da nadolaze...emocije su bile mnogo jace nego sto sam mislila da ce biti...Rekla sam :"Srani!" i izasla iz kola.Kao omadjijana krenula sam do drveta.Znala sam da cu ga tamo naci....Zastala sam.Podigao je glavu.Bio je divan!Isti onaj Buntovnik kojeg sam volela....samo sto su mu oci bile tuzne.Ni traga od one srece...
Gledali smo se nemo nekoliko trenutaka...cinilo mi se da je prosla citava vecnost...Zelela sam ga..istom onom silinom..a proslo je toliko godina...
"Znas....mislim da je vreme da ti kazem ko je devojka koju volim i koju cekam sve ove godine...kojoj sam napisao toliko stihova..",poce on.Slusala sam ga pazljivo,upijala svaku njegovu rec.."Da....slusam...",rekla sam.Prilazio mi je polako,oprezno...mislila sam da ce mi srce iskociti...bila sam ubedjena da ga cuje...
Pomazio me je po licu,obrazu...usnama...na njima se najduze zadrzao.Uhvatio me za ramena i privukao.Ljubili smo se....prvi put...ne znam koliko dugo,ali sam zelela da taj trenutak nikad ne prestane...
"Hej,vas dvoje!",zacula sam glas iza sebe.Kao da se ceo svet srusio tog trenutka.Vratila sam se u stvarnost,u tu surovu stvarnost....Doslo mi je da vristim,da jaucem..ali glasa nije bilo.Samo muk,tisina....ona odvratna tisina koja boli!
"Nisam vas upoznala.Ovo je moj muz,a ovo moj najbolji drug",prva sam prekinula tisinu.
"Drug!",pomislila sam u sebi i plakala.....u sebi... :cry:
Buntovnik bez razloga nista nije rekao...pokupio je svoje stvari i cutke otisao....nije se okrenuo.....

zavodljiva1976:
JOVANA77:
jao zavodljiva breeeeeeeeeeeeeeeee :cry: :cry: :cry:

omasila si temu!!!!!!!!!!!!!!!
:roll: Ma znam...ali kad pomislim na njega.....hm....on budi u meni romanticna osecanja..... :oops:
p.s.Nisam ja bas UVEK vamp zena :P
Uostalom,cekam da procitam njegov deo price....pa ne mogu ja bas uvek prva da pocinjem sa sexom :P
Pa jel si zato morala roman da napises???

Weeky:
zavodljiva1976:
JOVANA77:
jao zavodljiva breeeeeeeeeeeeeeeee :cry: :cry: :cry:

omasila si temu!!!!!!!!!!!!!!!
:roll: Ma znam...ali kad pomislim na njega.....hm....on budi u meni romanticna osecanja..... :oops:
p.s.Nisam ja bas UVEK vamp zena :P
Uostalom,cekam da procitam njegov deo price....pa ne mogu ja bas uvek prva da pocinjem sa sexom :P
Pa jel si zato morala roman da napises???

To se zove "prozna predigra" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KAKO SAM OD BUNTOVNIKA BEZ RAZLOGA,NAPRAVILA BUNTOVNIKA SA RAZLOGOM 2.deo

Opet smo se sreli...posle toliko godina.I opet,jace nego ikad...jace nego u svom detinjstvu,ja mastam o Tebi.Lezim u svojoj sobi...koja je ista kao nekad...nije se promenila,jer sam zeleo da sacuvam svaku uspomenu na tebe.Ponekad sam se nadao da ce vreme
promeni sve,da ce uciniti svoje...ali naprotiv,nista se nije promenilo.Jos uvek te zelim i sanjam u svom narucju.Da osetim tvoje ruke...Niko nije imao lepse detinjstvo od nas...sa tobom su mi noci,dani,sati,
minuti prolazili tako brzo,da ih nisam ni osetio...a zeleo sam....zeleo da osetim tvoje usne i nezne poljupce...secam se cokolade sa lesnicima koju si obozavala i koju smo uvek delili...secam se tvojih upletenih kikica,koje su te cinile carobnom...secam se zajednickih setnji...reke...Lepo je bilo setati parkovima sa tobom i gledati zalazak sunca.
Secam se naseg drveta i dugog sedenja ispod velike krosnje,gde smo provodili nekada po ceo dan.Zeleo sam mnogo da ti kazem tada...ali sam svu ljubav
prema Tebi zapisao u stihove...i molim te,nemoj me nikada pitati zbog cega?! .Jos uvek slusam one pesme koje smo ti i ja znali slusati....Tvoja slika jos uvek spava sa mnom i uvek ce spavati.Na njoj se sijaju tvoje oci.Tvoje lice je belo,belo kao sneg.Usne...Usne su ti tople,tolpe kao vatra mogle bi stenu leda da otope samo jednim poljupcem i crvene su kao crvene ruze.Secas li se crvenih ruza,koje sam ti poklonio za 18-ti rodjendan?!
A sada?!Sta da kazem za sadasnjost?!To je mnogo tesko ispricati...Jos uvek sam sam.Nocima ne spavam,placem i tebe dozivam,molim Bogove da mi te vrate.
Svaka minuta,sekunda,sat,dan i noc bez tebe su tako dugi kao vecnost.Svaka moja suza koja se sliva niz moje lice je posvecena Tebi... i samo zbog tebe klizi niz moje belo lice...
Utonuo sam u san...
Probudio sam se sa prvim suncevim zracima.Tvoja blizina i saznanje da si u gradu,nisu mi dali da spavam...Izasao sam iz kuce i krenuo,na nase staro
mesto...gde sam te juce video posle 5 godina...gde smo se juce poljubili prvi put.Ti si vec bila tamo,sedela si ispod velike krosnje naseg drveta i cekala me.Znala si da cu doci...Nismo se pozdravili...nasi pogledi i tela su sve govorila.Seo sam kraj tebe i izvadio "nasu" cokoladu sa lesnicima.Nasmesila si se....
Onda sam te upitao:"Ti? Srecna si kraj njega?"...potvrdno je klimnula glavom i rekla:"Da...srecna sam...a ti?!"-upitala si me...a znala si dobro moj odgovor,da sve devojke koje su bile kraj mene,su samo bile blede kopije,moja iluzija i masta da cu u njima pronaci TEBE..."
Cutali smo...gledali se...sve dok nisi rekla:"Procitaj mi nesto! Zelim da ponovo budem mala devocica,koja je sedela kraj tebe i slusala tvoje stihove..."
Privila si se uz mene,nezno me zagrlila i naslonila glavu na moje rame...
Puna strasti,ceznje i zelje slusala si moje pesme...A osecao sam da ce mi srce iskociti iz grudi,koliko je kucalo za tobom...znam da si osecala njegove otkucaje,jer sam ja cuo Tvoje srce...kako kuca sve jace i jace...kao da ti srce zeli iskociti
iz grudi.....Poljubio sam te u celo...uzdrhtala si,kao da ces se istopiti ko sladoled na velikoj vrucini.....Poznavali smo se vrlo dobro.Znao sam da ces se najeziti kada sam svoje usne spustio i poljubio tvoj vrat....,da ces uzivati kada te gricnem po uvcetu.Znao da ces lebdeti u oblacima kada cujes kako te zovem,kao nekad: "Malena"!!!
Konacno...usne su nam se opet spojile...drugi put u zivotu...sa jos vise strasti...jos vise zelje nego prethodnog dana....cinilo nam se da zelimo da nadoknadimo sve ono sto smo propustili kao deca...kada smo dane i noci provodili zajedno.....bio je to poljubac koji ni ti ni ja,nismo zeleli da prestane....da zauvek i vecno traje......
Ipak....otrgla si mi se iz zagrljaja....odvojila svoje usne od mojih......
"Moram krenuti....izasla sam iz kuce jos u zoru....Trazice me....." Ustala si i pogledala me...."Ostacu ovde nekoliko dana....videcemo se.Znam gde te mogu naci,oseticu kada budes ovde....ispod ovog naseg drveta! "
Napravila je nekoliko koraka....kada sam je zaustavio....
"Znas...kada sam jutros ustao,pomislio sam-Ovo bi mogao biti zaista lep dan!I JESTE! Jer prvo sto sam ugledao danas,jesi TI!!!"
Video sam suzu u njenom oku....kako klizi niz obraz....ta suza je bila suza bliznakinja
mojoj suzi,koja je krenula istovremeno kada i njena....
Polako je odlazila....
Ali bio sam siguran da cu je opet sresti i videti....
Znam to....jer cemo osetiti jedno drugo........

p.s. izvinjavam se sto nije Lovacka prica i nema mesa
:P
Predigra jos uvek traje :P :wink:

Back