...Na Mauricijus dodjosmo.
Kad bejasmo negde oko Portugalske obale,ovamo,sa Spanske strane,Buki umesto da da kurs levo,on opici pravo.Dok se ja i Lisac rasvestismo,vec smo prolazili duz obale afrike.Kao bunismo se malo,kao buki cuti. Cuti Buki,ma rec ne progovara. Aman bre druze Buki,koj ti je moj,pitam ga...on cuti.I uzdise.Samo uzdise. E,al kad on uzdise,to nije obicno uzdisanje. Kako uzme vazduh,pa ispusti,tako mi na splavu ,koga mnogi napustise,srecan im put,splavu zvanom Krstarica,dobijemo jos jedan jarbol.Elem,kad Buki uzdise,alatka mu se sve vise povecava,pa picimo neverovatnom brzinom.Celih 3 cvora na milju.Nauticku,jasta. E,dodjosmo do Madagaskara,Rt Dobre nade osta za nama.Snabdesmo se na Mdagaskaru u jednom plemenu namernicama i svezom vodom,malo prezalogajismo...uhhhhhhh...nikad ukusnije meso nisam jeo,posle mi rekose da su tog dana imali specijalitet kuce. Vraca drugog plemena na zaru,prelivenog Majmunovim mozgom.Ma milina jedna. Bon apetit. ja i Lisac jedemo,Buki se igra sa decom u selu,i sa zenama.Igra se i sa zenama.ma gledamo se ja i Lisac,nece ovo na dobro izaci.Kad god se Buki igrao sa zenama,to nevolja posle. I bi tako.Posto smo bili obuceni morski,samo u sorceve,a u tom plemenu tad zivese jedno devojce,rece da se zove NAO MI KE MB L,mnogo ubavo devojce,ma znali smo da ce tu biti belaja. Dobacuje se Buki sa tom NAO MI glavom majmuna,igraju se odbojke,pa kao slucajno glava odluta u obliznje siprazje. Odose zajedno da traze glavu. I bi

Povikase ratnici: UZBUNA,UZBUNA...DAS IS PITON.....Pa kopljima drz po pitonu. Jedva je tad Buki spasao latku.A ona se rastegla ko nikad do tad.OVOLIKA

E,kad se okrepismo,podjosmo za Mauricijus.To odma tu,blizu,preko puta Madagaskara,al i nije bas blizu. Neke ribice plivaju u vodi,vide im se peraja,mnogo dobre neke ribice,kao da hoce da se druze s nama,al mi nemamo vreme,ceka nas Mauricijus. Usput,onako,cisto kolko da kazem nesto,upitah Bukija,nije li slucajno,bas slucajno,pokazivao i NAO MI kako se sade Bundeve,nije li joj seme ostavio za priplod.Ma JOK,kaze Buki,sta je tebi.Pa za kog me ti smatras,pa sta ti mislis o meni...AMAN,AMAN...samo pitam.Al ga gledam ispod oka,on mi se malo

ops:

ops:

ops: Moreeeeeeeeee(palme i pesak),malo mi se vise

ops:

ops:

ops:
E,dodjosmo.
Mauricijus

Raj na zemlji,tako i na nebesima. Zavezasmo splav pored jedne Jahtice oronule,neka mala,19 metra duga,9 siroka,al stara,godina proizvodnje 1999. Nas splav noviji,bolji. na toj jahtici neke devojke.Kad nas videse onako preplanule,zgodne,padose prvi uzdasi,poljubci...al mi ne.JOK. Mi smo dosli da uzivamo.Nema to,kad se krese,krese se,kad se uziva,uziva se. Al to ja znam,valjda i Lisac,al aj objasni Bukiju to :? Osh' vraga. Odma on tu sa jednom neke vizualrne poruke razmenise,kad,gde u koliko sati....Heh...
Prvi dan na plazi,a plaza...ma milina jedna.Pesak sitan ko onaj sto smo sejali za Liscevu vikendicu.Ma jos sitniji.pa talascici...ufffffff...milina Bozija.
Posto imamo ,jel te,iskustva sa nudisticke plaze,sad smo je zaobisli.Isli smo na toples plazu.Jedva ubedismo Lisca da skine roze brushalter.Nece,pa to ti je.Sramota ga :? E sad,ove sto imaju PETICE nije sramota,njega sto mu grudi 0,03 sramota :? :? Idi pa ga razumu,al ga ubedismo da je to normalno. Uzesmo lezaljke,kao,sad cemo da se suncamo. Lisac odma drz za kremu,ulje,pa da mi namaze ledja..AAAAAAAAA...neces,ti to neces.Jok.Mazi ti tvoj brushlartecic. Jesi mi drugar,al...Ma ne,nije on to sto mislite,taman posla,al ja vise volim kad me maze zenska ruka.zam,olih jednu Japanku da me namaze,ona vice:Hocu,strance,namazacu te,al da znas:JA TRENIRAM DZUDO,IMAM 4-DAN CRNI POJAS KARATE,pa ti razmisli.Ama,sta da razmisljam zenska glavo,necemo se rvati i tuci,no mazati,kasnije mozda i maziti.I bilo je mazenje. Al to uvece.Veceri na Mauricijusu su posebna prica.To se ne da opisati,to moras videti. Samo ljudsko oko to moze zabeleziti,bas ko ovu moju malu Japanku.Tolko je bila mala,ma jedva sam je naso i to s lupom.al se zato krese,eeeeeeeeeeeeeeeeeeee...ma oces oralni,oces ovaj obicni,oces analni..ANALNI je stvarno ANALNI.Za ANTOLOGIJU.Nema nista bolje.Al ona mi rekla posle,ne moze to tek tako.Ona recimo,Ta zove se JATE MOTO PO PODU,kaze mi:Vidi DON,ne boj se(jesam se bojao,sto da se lazemo)...ja pre analnog sexa,sedam dana jedem samo keks i pijem cajeve.Bambi keks jedem.Samo njega. zato,ne plasi se da ce neki krastavac da izleti,mozda majonez,al krastavac nema sanse.Ok,nista nije izletelo.Uh...mnogo dobar taj analni sex. I sad,kresemo se mi,ona u onom zanosu,pita:Jel me varas s nekom? Ko? Ja? Ma sta ti pada na pamet,JATE MOTO...nikad te necu prevariti.....Uhhhhhhh,ooohhhhhhhhhhhh,aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh...gotovo.Pogledah na sat,vreme da se spava. Odosmo na spavanje. E,sutra za vreme dorucka Buki tuzan,gleda u daljinu.....
Sta ti je bre Buki,da se ti ne zaljubi...Ma jok ,kaze,ja to onako...doslo mi.Pa dobro sad,doslo ti,aj ti pravimo madjije da ti prodje.Napunim ja jednu casu s vodom,stavim je na pod..pa skacem preko nje i sve vicem:ISH DJAVOLE,ISH IZ BUKIJA,OSTAVI GA NA MIRU,NADJI SEBI ZRTVU,ISH,ISH,ISH...ma jok.Buki jos tuzniji.Ne deluju moje Srpske Vradzbine na Mauricijusu. Ok,sta sad da radimo,zezamo se mi,aj da se ide u obilazak,kad,Bukija nema.PANIKA! Gde je,sta je,da se opet on i njegov Piton ne uvalise u nevolju neku.....ma trista su me l;adna znoja oblila.Nema ga nigde.Ko da je u zemlju propao.Trazismo ga i putem pretrazivaca,ma jok,nema ga,pa ga nema.Trazismo u Jaht club,nema ga,trazismo u Bilijar sali,jok....Tek kasno uvece rekose nam neka deca da je uzeo jedne sandoline,pedoline,sta li vec,raspitao se u kom je pravcu Kanada i otiso :shock: :shock: :shock:
Em smo ja i Lisac bili sokirani,em nam bilo mnogo zao
Dugacak je to put,svasta ima u toj baretini od okeana,al jos jednom se pokazalo da ljubav ne zna za granice.....Posle,kad smo se ja i Lisac vracali,svratili opet na Madagaskar,umalo im ne bismo glavno jelo :? Svratio i Buki tu,pa poveo ono devojce NAO MI da mu pokazuje put i precice do Kanade. sad,sad vidim i zasto je otiso za Kanadu...
Da proveri,kako rastu bundevice,ide li ta poljoprivreda...a i da vidi Rupu bez dna,kako li se vec zvase.
Ti Medenko,spremaj koljace,i uzivaj.Dolazimo ja i Lisac da proverimo kako je nas drug,i kazi kumu Marku da se ne ljuti,pa Kum nije dugme,nisam ni ja,ako ima za mene MEDENJACI,imace i za njega.Ih,zar ja da ostavim Kuma gladnog,zednog...taman posla.Ostace i za njega kad dodjem