LOVACKE PRICE- Generalni remont u toku na dan 04.06.2005

Stari Lisac:
Slusaj te me vas dvojica nemoj mi ovde jadikujete i chatujete , nego shiljite to vase perce i da vidim nove price :) jel jasno ili da ga ja siljim aaaaa?
smilies-36869.png

Prevod autora:

Zvali su me SHILJA :lol: :lol: :lol:

i takooooooooooooo

A znate li kad smo Bundeva i ja (pa ajde i DON ) :)
Imali vodoinstalatersku radnju ?
E to je bilo vreme , em para , em zena , ali puce nam posao kada je Bundeva jednom pobrkao prikljucak od vodovoda i gazdarice , pa greskom svoju cevku ubacio kod gazdarice a tada bas naisao njen muz.Ali bilo je i lepih trenutaka u poslu , evo nekih ...
Bese leto neznam tacno koje godine ,nabavili mi sav alat i otvorili Str :Tri DUGE CEVKE"
Dali redovno reklamu u novinama i cekali pored telefona prva dva dana da nas pozovu.
Imali smo i moto: "Nasa cevka uvek nadje put"
Imali smo bas dosta posla .Don i ja smo bili zaduzeni za zavijanje navoja a Bundeva za zavrtanje u sistem (sto je imao papagajke ..eeee )
I tako nas jednom pozvase rekose da je hitno i neodlozno i da moramo odmah na put.Pitamo mi gde da dodjemo, sa druge strane zenski glas kaze da je iz grada koji je bas udaljen od naseg.Sta cemo spakujemo alat ,materijal i sednemo u onog mog BMW 78545 gti turbo delta box LUX i zapalimo ti mi na daleki put.Naravno ponesemo i peceno pile i paradajza da se nesto calabrcne uz put.Posle jedno pola sata prevalimo ti mi tih 300 i nesto kilometara i stignemo na mesto sa kog su nas zvali.
A onooooooo, vode do kolena , prvi sprat totalno poplavljen , ma strasno .Tuzna i uplakana gazdarica krene da nas ljubi i kaze sva sreca sto cita NewYork Times , pa tamo videla nasu reklamu.Kaze bili joj silni majstori iz njenog grada ali niko nije uspeo da nadje gde curi i da promeni propalu cevku a rupu niko da nadje.
Sta cemo, obujemo ti mi gumene cizme ,rukavice na ruke i naravno upalimo one male reflektore sa nasih Htz slemova.
Ljudi sistem se raspao , kuca skoro prazna , svi se iselili ,muz otisao na pecanje i nevraca se vec danima , deca kod babe a ona jdna sam kofama izbacuje vodu na ulicu.Eh voda ko voda , nekad cista nekad prljava ali sva sreca da nikog nije kostalo glave to malo vode sto je otislo na ulicu.
Bundeva odma zasuce rukave i za 5 minuta nadje mesto gde je bio problem.Gazdarica sva srecna dodje do Bukija i zamoli ga da pokaze gde je nasao rupcu.Kardinalna njena greska je bila sto je cucnula u vodu da pokusa rukom da nadje Bukijevu ruku.Na jedan trenutak Buki izgubi osecaj za tu rupicu i poce ponovo da trazi rupu iz koje curi kao iz kabla.
I nadje je majstor opet.Don i ja gledamo i ponosni na svog druga se vec spremili da navijamo navoje , kad ti mi vidimo da se ona nesrecna gazdarica odjednom sve nesto smeska i meskolji u onoj barici.I sta mislite koju rupu je nasao Buki.Eh uhvatio gazdaricu za njenu ribicu i kaze da je sad na sigurnom i da se nece izgubiti iako je bas klizava.
Ma nije proslo 5 min kad bundeva izroni iz vode sa svojom cevkom koju uvek nosi sa sobom i munjevitom brzinom zapusi gazdaricinu rupicu .Ajd kad mu je dala nek montira u njen sistem ,ali Don i ja se uhvatismo posla i zaista popravismo onaj pravi kvar.
Lepo ti mi naplatimo i uz njen blagoslov krenemo nazad.Ma nismo presli ni 100 km kad zvoni mobilni...Aloooooo cuje se usplahiren zenski glas...
Gospodicni jel bi mogli da dodzete sa vasim cevkama , nase su neispravne i ja sam vlazna do kolena.EEEEEE kad smo to culi , okrenemo se ka severu i pichi pravo tamo>Pa gde da dozvolimo losu cevku a vlagu do kolena.Ovoga puta smo se i ja i Don omrsili jer je Bundeva dobio kijavicu od one ladne vode kod prosle gazdarice , pa nam se ukazala prilika i da mi ugradimo nase, u vlazne sisteme sirom nase mile domovine.

Pozdrav Sl

...
A kad smo onoj Gospodzi naestali i uvodili struju?

Pa stavi mi ga ovde,pa stavi mi ga ovde,pa ove...utikace,naravno...Pa zasto ovo stoji ovde,pa kakva je ovo cevka nad wc soljom...idi pa joj objasni da nije cevka,no Bukica popio koje pivo vie,pa da se olaksa covek.Pa razvuci zicu za Bezicni telefon,pa namesti klimu da je uvek + - 20/16...pa da ima ventilator odma pored krevet(ono jes da si joj predlagao da joj iznajmis dva crnca da je lade,al ona jok)...pa ovo pa ono....
Uh kad se samo setim...al o tom sutra :lol: :lol: :lol:

P.S. Sad mi nesto pade na pamet(imam bre ja i to,pamet mislim)...Ti nju sve vreme,tu gospoju mislim, VI pa VI....pa joj ga i VIkna,a...hehheheheh

Nemoj da se vadis da nisi,sad pitamo sefa gradilista i skele,Bundevu.

Draga bundevo,

ne mogu da ti opisem koliko me je obradovalo tvoje pismo :) , a i Marka je, nego nece da prizna, ali vidim smeska se, milo mu...godinama i godinama nakon vaseg odlaska, nije mi dozvoljavao da vas pomenem...medena, zenska glavo, tako mi je govorio, necu ni da cujem za njih trojicu, jeli ti jasno? :evil:. Zvao sam ih u pomoc kao prijatelje, dosli su i prosli ovde kao sumski pozar, ostavili toliku decu sa sobom i nista...niti pisu niti se javljaju..da mi ih vise nisi spomenula, cujes sta ti govorim!!! I tako su prolazile godine...moram da kazem sada, da ja nikada, ali bas nikada nisam verovala da ste se vi tek tako pokupili i zbrisali na Mauricijus, bez traga ni glasa...ostadose onoliki medenjaci nepojedeni, ali dobro...to je najmanji problem :D .
Elem sta je dalje bilo, ti bar znas kako je Marko uvek bio staromodan po mnogim pitanjima, ali i pored toga jos smo u ono doba imali struju u kolibi, ali za net nije hteo ni da cuje, tek pre neki dan, pristade on i evo sada imam i svoj lap top i dok lezim u spavacoj sobi i drzim to komjutersko cudo u krilu, jos uvek gundjam na njega, jer ne mogu da mu oprostim sto je ko zna koliko vasih pisama otislo u nepovrat zbog njegove tvrdoglavosti...on ne moze vise da trpi moje zanovetanje, navukao je nocnu kapicu na glavu i pravi se da spava, (kad muskarca izda ona stvar, sta mu preostaje nego da dozvoli da zena gundja, jeli tako :?: ), ali ipak rece da vas pozdravim, sta je bilo, bilo je, ipak ste vi njegovi prijatelju jos iz detinjstva i tako...mislim da je vec stvarno zaspao, pa mogu da nastavim...
mnogo mi je bilo neprijatno kada sam procitala da placas toliku alimentaciju, ali znas i sam kakvi su ovde zakoni..Presretni deda koji se od tada zove "Bik koji je najzad seo", ipak je zadovoljan tolikim potomstvom. Naravno da smo Marko i ja morali biti kumovi, na neki nacin smo se osecali i krivim za sve sto se desilo..."Poput crne rupe" je dugo i dugo tugovala nakon tvog odlaska, kao sto mozes pretpostaviti, jer nikada vise nije nasla nikog (i nista :D )sto bi ispunilo...njen zivot...ali sve se promenilo nakon porodjaja, koji je bio izuzetno lak, uprkos tolikoj deci, a mozes pretpostaviti i zasto...naravno da mi kuma posle tolikih obaveza ne stize ni da misli na one stvari...ne mogu da kazem, uvek je uvidjajna, nikad mi nije ostavila vise od 15-20 dece na cuvanje..devojcice srecom nisu u donjem delu razvijene na mamu :D , tako da mislim da nece imati problema da nadju muzeve...za decake nisam pitala, bilo bi nepristojno, da li su gradjeni na tatu (hm, osim sto su svi malo siri u struku, sto i prilici bundevicama)...Deda im je dao prezime koje na nasem znaci "Posledicevelikepoplave", a u originalu ti ne mogu napisati, jer indijanska slova nemam na tastaturi...
Sta je posle bilo, pitas se?...Pa evo, posle vaseg odlaska i kuminog porodjaja, protekose meseci i meseci najvece ljubavne srece za mene i Marka (znas kako je kad nema problema, odmah kod muskarca profunkcionise sve sto treba da funkcionise, he, he, he :) ). Ali u zlo doba, nasu nepaznju su iskoristili Crveni Mundiri (jeste, naisli sa druge strane planine) sasvim neocekivano u neko doba noci, ma do spavace sobe su stigli..ali tad je Marko jos bio sto vise nije i to je proslo samo tako sto smo ostali bez svih zaliha vina koje ste vas trojica obozavali..toliko je davno to bilo, da vise ne bih znala da ti kazem da li sam htela ili ne da upadnu u spavacu sobu :? :lol: . Rekla bih cak da jesam, cisto iz radoznalosti, ali cula sam da ih je bilo mnogo, pa je sigurno bolje sto nisu...
Pravo da ti kazem, kada sam se udavala ovako daleko, nisam znala sta me ceka...Kako sada provodim dane? Pa evo, kad je vreme lepo, sedim na obali jezera i strikam...ponekad napravim sarmu, ali medenjake vise nikad, posle one veceri..jeste dodje mi, zamesim testo, pustim da naraste, onda se setim vas, dodje mi tuzno..i sve zavrljacim kroz prozor pravo u jezero...(jeste secas se jos da prozor od kuhinje gleda na jezero)..a i Marko ih ne trazi, nikad, jos od te iste noci od kad je zaspao pored mene, a probudio se pored tebe...jesam, ubedjivala sam ga da je to skroz logicno, kad sam se ja probudila pored Dona, a Lisac ko zna gde je bio, ali nikad mu taj raspored nije bio bas jasan :? ...a nije ni meni, kad bolje razmislim :shock: Vremena kada sam se jos prisecala da Marko nije jedini Vuk sa Ontarija :P , pa i to je proslo...zivimo prilicno mirno...dok kumcici ne navrate u goste :D
Dok sada citam ove vase avanture, razmisljam kako da ga nagovorim da nam opet dodjete...malo se bojim zbog tebe, da te ne primoraju da se ozenis, jer "Poput crne rupe" te naravno nije zaboravila, a i kako bi...Marko kaze da jos jedan veci sukob sa Indijancima vise ne moze da podnese...dakle, ako obecate da cete biti kakvi nikad niste bili, mozda i uspem da ga ubedim :D.
Do tada tebi i onoj dvojici, mnogo pozdrava i ne zaboravite da se javite, ne cekajte sledecih 15 godina...
medena

MEDENKOOOOOOOOO,
Pa gde si bre kuco stara,pa sta ima,kako Marko,kako Bik...vidim dobro su.Decja graja Vam ne nedostaje,a :lol: :lol: :lol: Ako,ako,dece nikad dosta. sad sto je Buki rasejao seme bundeve po celom Ontariju,pa ok,mora malo da unapredi povrtastvo tamo.
sad zurim,ako ti ne odgovore ovo dvoje odmetnika :lol: :lol: :lol: (uvek su bili skloni bezanju,naprave nesto pa bez :lol: :lol: :lol: ),ja cu ti veceras odgovoriti.
A to sto tebi nije jasno i logicno sto si se probudila pored mene...ma meni je jasno i logicno,samo nikako da se setim dal smo se samo grlili,jer ne daj Boze da smo se i poljubili,pa to snimila skrivena kamera,pucice bruka :? :( :( :( :(

Do veceras,

PoZ

Haaaa,medena!!!!!!!!
Lijo,oooLijo,dodji da nesto da vidis!!

Ma ajd',ne ljutim se Done.Ko da ga ja tebi ne bi maznuo kad bih video da je od Medene.Ko bi te cekao da dodjes sa posla.

Ma vidi ono:skroz me rastuzila.E,ma moram ,onako od srca,da vam priznam da cesto mislim na Poput crne rupe i na onu moju decicu.Izgleda da ipak imam i poneku ceru.Ljubi ih taja.

E,a kazi joj Done da nisam ja spavao sa Markom,vec Lijo.A Lijo,Lijo..Ma secas se da sam ja ostao kod indijanaca kao 'taoc' jos nedelju dana.

Ih,izgleda da im je bas tesko bez nas.Moramo im pisati,moramo..

bundeva:
Haaaa,medena!!!!!!!!

Ma ajd',ne ljutim se Done.Ko da ga ja tebi ne bi maznuo kad bih video da je od Medene.Ko bi te cekao da dodjes sa posla.

Ma vidi ono:skroz me rastuzila.E,ma moram ,onako od srca,da vam priznam da cesto mislim na Poput crne rupe i na onu moju decicu.Izgleda da ipak imam i poneku ceru.Ljubi ih taja.

E,a kazi joj Done da nisam ja spavao sa Markom,vec Lijo.A Lijo,Lijo..Ma secas se da sam ja ostao kod indijanaca kao 'taoc' jos nedelju dana.

Ha ha , ko je spavao kod Medene . pa ja nemam sta da kazem .Vreme ce pokazati :)

...Na Mauricijus dodjosmo.
Kad bejasmo negde oko Portugalske obale,ovamo,sa Spanske strane,Buki umesto da da kurs levo,on opici pravo.Dok se ja i Lisac rasvestismo,vec smo prolazili duz obale afrike.Kao bunismo se malo,kao buki cuti. Cuti Buki,ma rec ne progovara. Aman bre druze Buki,koj ti je moj,pitam ga...on cuti.I uzdise.Samo uzdise. E,al kad on uzdise,to nije obicno uzdisanje. Kako uzme vazduh,pa ispusti,tako mi na splavu ,koga mnogi napustise,srecan im put,splavu zvanom Krstarica,dobijemo jos jedan jarbol.Elem,kad Buki uzdise,alatka mu se sve vise povecava,pa picimo neverovatnom brzinom.Celih 3 cvora na milju.Nauticku,jasta. E,dodjosmo do Madagaskara,Rt Dobre nade osta za nama.Snabdesmo se na Mdagaskaru u jednom plemenu namernicama i svezom vodom,malo prezalogajismo...uhhhhhhh...nikad ukusnije meso nisam jeo,posle mi rekose da su tog dana imali specijalitet kuce. Vraca drugog plemena na zaru,prelivenog Majmunovim mozgom.Ma milina jedna. Bon apetit. ja i Lisac jedemo,Buki se igra sa decom u selu,i sa zenama.Igra se i sa zenama.ma gledamo se ja i Lisac,nece ovo na dobro izaci.Kad god se Buki igrao sa zenama,to nevolja posle. I bi tako.Posto smo bili obuceni morski,samo u sorceve,a u tom plemenu tad zivese jedno devojce,rece da se zove NAO MI KE MB L,mnogo ubavo devojce,ma znali smo da ce tu biti belaja. Dobacuje se Buki sa tom NAO MI glavom majmuna,igraju se odbojke,pa kao slucajno glava odluta u obliznje siprazje. Odose zajedno da traze glavu. I bi :!: :!: :!: Povikase ratnici: UZBUNA,UZBUNA...DAS IS PITON.....Pa kopljima drz po pitonu. Jedva je tad Buki spasao latku.A ona se rastegla ko nikad do tad.OVOLIKA :!: E,kad se okrepismo,podjosmo za Mauricijus.To odma tu,blizu,preko puta Madagaskara,al i nije bas blizu. Neke ribice plivaju u vodi,vide im se peraja,mnogo dobre neke ribice,kao da hoce da se druze s nama,al mi nemamo vreme,ceka nas Mauricijus. Usput,onako,cisto kolko da kazem nesto,upitah Bukija,nije li slucajno,bas slucajno,pokazivao i NAO MI kako se sade Bundeve,nije li joj seme ostavio za priplod.Ma JOK,kaze Buki,sta je tebi.Pa za kog me ti smatras,pa sta ti mislis o meni...AMAN,AMAN...samo pitam.Al ga gledam ispod oka,on mi se malo :oops: :oops: :oops: Moreeeeeeeeee(palme i pesak),malo mi se vise :oops: :oops: :oops:
E,dodjosmo.
Mauricijus :!: :!: :!: Raj na zemlji,tako i na nebesima. Zavezasmo splav pored jedne Jahtice oronule,neka mala,19 metra duga,9 siroka,al stara,godina proizvodnje 1999. Nas splav noviji,bolji. na toj jahtici neke devojke.Kad nas videse onako preplanule,zgodne,padose prvi uzdasi,poljubci...al mi ne.JOK. Mi smo dosli da uzivamo.Nema to,kad se krese,krese se,kad se uziva,uziva se. Al to ja znam,valjda i Lisac,al aj objasni Bukiju to :? Osh' vraga. Odma on tu sa jednom neke vizualrne poruke razmenise,kad,gde u koliko sati....Heh...
Prvi dan na plazi,a plaza...ma milina jedna.Pesak sitan ko onaj sto smo sejali za Liscevu vikendicu.Ma jos sitniji.pa talascici...ufffffff...milina Bozija.
Posto imamo ,jel te,iskustva sa nudisticke plaze,sad smo je zaobisli.Isli smo na toples plazu.Jedva ubedismo Lisca da skine roze brushalter.Nece,pa to ti je.Sramota ga :? E sad,ove sto imaju PETICE nije sramota,njega sto mu grudi 0,03 sramota :? :? Idi pa ga razumu,al ga ubedismo da je to normalno. Uzesmo lezaljke,kao,sad cemo da se suncamo. Lisac odma drz za kremu,ulje,pa da mi namaze ledja..AAAAAAAAA...neces,ti to neces.Jok.Mazi ti tvoj brushlartecic. Jesi mi drugar,al...Ma ne,nije on to sto mislite,taman posla,al ja vise volim kad me maze zenska ruka.zam,olih jednu Japanku da me namaze,ona vice:Hocu,strance,namazacu te,al da znas:JA TRENIRAM DZUDO,IMAM 4-DAN CRNI POJAS KARATE,pa ti razmisli.Ama,sta da razmisljam zenska glavo,necemo se rvati i tuci,no mazati,kasnije mozda i maziti.I bilo je mazenje. Al to uvece.Veceri na Mauricijusu su posebna prica.To se ne da opisati,to moras videti. Samo ljudsko oko to moze zabeleziti,bas ko ovu moju malu Japanku.Tolko je bila mala,ma jedva sam je naso i to s lupom.al se zato krese,eeeeeeeeeeeeeeeeeeee...ma oces oralni,oces ovaj obicni,oces analni..ANALNI je stvarno ANALNI.Za ANTOLOGIJU.Nema nista bolje.Al ona mi rekla posle,ne moze to tek tako.Ona recimo,Ta zove se JATE MOTO PO PODU,kaze mi:Vidi DON,ne boj se(jesam se bojao,sto da se lazemo)...ja pre analnog sexa,sedam dana jedem samo keks i pijem cajeve.Bambi keks jedem.Samo njega. zato,ne plasi se da ce neki krastavac da izleti,mozda majonez,al krastavac nema sanse.Ok,nista nije izletelo.Uh...mnogo dobar taj analni sex. I sad,kresemo se mi,ona u onom zanosu,pita:Jel me varas s nekom? Ko? Ja? Ma sta ti pada na pamet,JATE MOTO...nikad te necu prevariti.....Uhhhhhhh,ooohhhhhhhhhhhh,aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh...gotovo.Pogledah na sat,vreme da se spava. Odosmo na spavanje. E,sutra za vreme dorucka Buki tuzan,gleda u daljinu.....
Sta ti je bre Buki,da se ti ne zaljubi...Ma jok ,kaze,ja to onako...doslo mi.Pa dobro sad,doslo ti,aj ti pravimo madjije da ti prodje.Napunim ja jednu casu s vodom,stavim je na pod..pa skacem preko nje i sve vicem:ISH DJAVOLE,ISH IZ BUKIJA,OSTAVI GA NA MIRU,NADJI SEBI ZRTVU,ISH,ISH,ISH...ma jok.Buki jos tuzniji.Ne deluju moje Srpske Vradzbine na Mauricijusu. Ok,sta sad da radimo,zezamo se mi,aj da se ide u obilazak,kad,Bukija nema.PANIKA! Gde je,sta je,da se opet on i njegov Piton ne uvalise u nevolju neku.....ma trista su me l;adna znoja oblila.Nema ga nigde.Ko da je u zemlju propao.Trazismo ga i putem pretrazivaca,ma jok,nema ga,pa ga nema.Trazismo u Jaht club,nema ga,trazismo u Bilijar sali,jok....Tek kasno uvece rekose nam neka deca da je uzeo jedne sandoline,pedoline,sta li vec,raspitao se u kom je pravcu Kanada i otiso :shock: :shock: :shock:

Em smo ja i Lisac bili sokirani,em nam bilo mnogo zao :( :( :(
Dugacak je to put,svasta ima u toj baretini od okeana,al jos jednom se pokazalo da ljubav ne zna za granice.....Posle,kad smo se ja i Lisac vracali,svratili opet na Madagaskar,umalo im ne bismo glavno jelo :? Svratio i Buki tu,pa poveo ono devojce NAO MI da mu pokazuje put i precice do Kanade. sad,sad vidim i zasto je otiso za Kanadu...

Da proveri,kako rastu bundevice,ide li ta poljoprivreda...a i da vidi Rupu bez dna,kako li se vec zvase.

Ti Medenko,spremaj koljace,i uzivaj.Dolazimo ja i Lisac da proverimo kako je nas drug,i kazi kumu Marku da se ne ljuti,pa Kum nije dugme,nisam ni ja,ako ima za mene MEDENJACI,imace i za njega.Ih,zar ja da ostavim Kuma gladnog,zednog...taman posla.Ostace i za njega kad dodjem :lol: :lol: :lol:

Stari Lisac:
bundeva:
Haaaa,medena!!!!!!!!

Ha ha , ko je spavao kod Medene . pa ja nemam sta da kazem .Vreme ce pokazati :)

A to li je?

Mmmmmmmmmmmmmmmm.........

Znas onu,narodnu doduse,ne slusas ti to,al mozda si cuo nekad...

Put putuje moja jaran
putujem i ja
oba nas je zavela
Ashik zena ta

Oj jarane ,jarane,jarani smo mi
ne daj,ne daj,jednoj zeni da nas zavadi.........

Ok,ti ces spavati,ja se povlacim.
Bay bay.....................

Znas onu,narodnu doduse,ne slusas ti to,al mozda si cuo nekad...

Put putuje moja jaran
putujem i ja
oba nas je zavela
Ashik zena ta

Oj jarane ,jarane,jarani smo mi
ne daj,ne daj,jednoj zeni da nas zavadi.........

Ok,ti ces spavati,ja se povlacim.
Bay bay.....................[/quote]

Ha ha , e , znas li kad ste ti i komandant Marko i Buki isli da pregledate sanduke sa vinom :) hehe, e pa ja Medenoj pomagao oko medenjaka sto ste ih ti i Buki u slast pojeli :) necu da ti kazem gde je Medena mesila medenjake :) A i da ti kazem nije bitno nemam nesto maljave grudi :)

bundeva:
Ebi ga,ja i nemam neko iskustvo sa chat-om.Ovde na PIK-u sam bio samo dvaput.Nick mi je bio omaklo_mi_se(To mi je neki stari nick sa Serbiankafea.Nastao je kad sam se iz zezanja izvinjavao moderatoru kad me je diskonektovao"Omaklo mi se.Necu nikad vise.....").Posle par minuta me je sutnula moderator Lilu(cini mi se da se tako zove) i to mi se toliko dopalo da me je dva dana samo sutirala.Ja se vratim i vicem"U ebo te,dokle me je sutnula....." zezam je malo,pa opet.E,dok me zadnji put nije tako zapucala da sam se jedva dovukao nazad i rekao joj"Slusaj,Lilu,sad si me sutnula i za pi_cke materine vise" te se odvukoh kao kuce sa prebijenom nogom kroz plot.
Da i bio sam na Jovaninom vencanju,kao bundeva i kao gost.
A na Serbiankafeu sam se svojevremeno navukao jedno mesec dana.

to sam ja! to sam ja! to sam ja! :? :? :) :) sorry bundevo :) bio je felsh... neodbranjivo...

i takooooooooooo
Jednog dana ostanem ti ja bez posla , proglase me za vishak , eh uvek radnici nagrabuse rekoh ja sebi.
U dzepu ni prebijene banke , rekli da ce da mi daju neku otpremninu , ali ko da to doceka.
Vracam se kuci , idem nogu pred nogu i razmisljam cime bih mogao da se bavim .Razmisljao sam iz sve snage ali nisam bas bio nesto snazan na tom mestu.
I tu ti ja krenem da spominjem drzavu , neke politicare i krenem da im psujem sve po spisku , naravno u tom spisku je i ono za majku i mesto gde se to radi.I sinu mi ideja :idea: Stignem kuci i prvo resim da odspavam malo jer sam se umorio nista ne radeci na svom radnom mestu .
Kad sam se probudio odem da kupim svu potrebnu opremu za moj novi biznis.
i kupim ti ja makazice jedne fine i jos neke alatljike .
Dok sm se vracao kuci zamolim kuma da mi da jednu sobu sa ulice za lokal i da cu mu platiti kiriju cim skupim prve pare.Kum kad je cuo sta otvaram rece da nemoram da nista placam samo njega da zaposlim na prijemu musterija i kao glavnog pomocnika.Danas mi je sretan dan pomislih i odoh kuci zadovoljan.
Za nekoliko dana sredismo mi lokal i krenusmo da okacimo firmu.Kum doneo merdevine i burgiju i zasrafismo tablu sa natpisom :
Frizer za intimne frizure :oops:
Nismo ljudski ni sisli sa merdevina kad su krenule musterije ...auuuu....te pitaju za cene , te za higijenske uslove , te da li imamo sidu :shock:
I narafski sve ti mi njima lepo objasnimo i zakazemo prve termine za sutra :)
Te noci nisam ni spavao, pri samoj pomisli da ce mi san svakog mudonje biti svaki dan u rukama i da cu da ih ulepsavam i druzim se sa njima po ceo dan , ipak me uhvati san i odremah jednu partijicu do 6 ujutru.
I odma trk u radnju , lepo ja pripremio alat i cekam ....07:15 , ulazi jedna zena i kaze da se juce sa nama dogovorila .odmerim ti ja nju , zasiljim brk i pogledam je onako sindromom "lenjog oka " i kazem joj da se raskomoti.
E sad pocese nesto da mi drhte ruke ,iskreno nisam nikad to radio ,ma i nije to neka filozofija okurazih ja sebe i pridjoh stolu gde je ona zenica lezala .Pitam j anju kako cemo , mislim kakvu frizuru bi htela ?ona rece ; da hoce malu pistu :?
Aiiiii , pa ovo mora da je zena od nekog pilota pomislih ja.Drmnem ja kuma laktom i pokazem mu da do sale za sastanke , ja za njim i pitam ga ; kumeeee , sunce mu kalajisano kako se pravi ta pista ?
I tu ti kum umre od smeha i kaze da je to prosto ko pasulj , da pustim njega on ce da radi a ja da pomazem.I bi tako.
Udjosmo ponovo u ordinaciju i kum zasuka rukave i krenu u asfaltiranje piste :lol:
zavrsimo ti mi tqj posao , zenica zadovoljan kum i ja brojimo prve pare i odma otrcasmo za sve pare da kupimo piva :)
I taman krenemo mi da pijuckamo pivo i da se radujemo svetloj buducnosti uz pi*cu u ruci kad evo nove musterije , mlada , lepa , vitka , sa velikim sikama , lepotinja ubava :)
Dobar dan gospojice , rekoh ja , kakvu bi vi frizuru da napravimo za vas u nasem umetnickom studiju ?
Ona rece da ce to da mi sapne na uvo sramota je od mog kuma koji oci izbekeljio ko neka ala i da joj je malo neprijatno.
Vazi kazem ja , i krenemo ka ordinaciji.
Kum za nama , tu ti ja njega mrko pogledam i on shvati da ne treba da pomaze nego samo da sedi i da popije svoje pivo.
legla ona skinula se (ali skrooooz) Joj bem ti sunce pomislih, sta ako mi se digne , ispod belog mantila nemam nista i ima blam da me pojede.
Kaze ona ja bih glatku frizuru ko decija guza.Uredu madam rekoh ja , sacem ti opravim kodzak frizuru kaku nisi imala nikad.Uhvatim ti ja makazice i krenem da sisam visoko rastinje njenog intimnog trenutka :)
ja seckam , pa je malko uhvatim ovde , malko onde ,a madam se zadovoljno smeska vidim ja da joj lepo , jer joj orosili brci na na cica maci .A i moj onaj ispod mantila provirio pa sve hoce da proveri kako ja to radim .Stisnem ja mantil medju noge i kazem sebi;nema bre da se kokash sa musterijama , procuce se pa ces da vidis kako losh glas daleko stigne.
elem kad smo makazicama skratili sta smo imali okrenem se i sa police skinem penicu za brijanje.
Stavim j apenu i njena mackica odjednom postade kao besan pas :)
i polaaakooo nezno , potez ovamo , potez onamo ,malko je ponekad uhvatim za gornji deo pa je onaaaakoooo zotegneeeeem (da bi bilo sto glatkije) i zavrsim ti ja polako taj posao.Kad sam zavrsavao uzmem vlaznu krpicu i umijem joj macu da vidim kako izgleda .Savrseno , i po staroj navici kao kad mi muski zavrsimo brijanje , ja ti nju tapnem dva puta po levom i dva puta po desnom obrazu , aiiiiii....tek tad videh kako je maca mokra i pogledah je u oci stidljivo i upitah sta da radim :shock: :?: Ona se nasmeja i gurnu ruku pravo ispod mog mantila i pokaze na njega i rece :
molim vas da proverite sa vasim dodatnim alatom kako je maca iznutra ,znate brinem da nisu ostale neke dlacice , pa vi to malo da proverite , naravno ako zelite.Ih zelim :?: :!: :arrow: momentalno ti ja prvo izljubih moj predemet rada i tako joj ga zestoko zavukoh da mi je obecala dda ce da dodje da odrzava frizuru svake nedelje.
Posao je cvetao iz dana u dan .Kumu sam obrijao bradu i brkove i postao je pristojan i nije mi vise plasio stranke.
Ovih dana slavimo jubilej , pa delimo besplatne frizure za dame .
Prvih pet dobija besplatnu frizuru po izboru. :wink:

...Dodje Lija,dodjoh i ja.
On brija,zaradjuje,ja se nerviram.Nervira me ljubav preko zice.Ona daleko,ja jos dalje.Samo telefoni rade.
Jednom,kad mi bas bilo tesko,ja je nazovem:alo draga,sta radis?Kad ono...kkrrrr...kkrrrrrrrrrcccccccc...ma sta bre,krr,krcccccccc...sta se desava.Alo,aloooooooo...drga bre,ja sam DON,opet ono..Krrrrrrrrrr....krrrrrrccccccccccccc...pa cujem nesto,CIJU CI,CIJU CI? Au kuku mene,kakvo bre Ciju ci,s kim ona to ciju ci,a meni ovamo muka. Nista,zalupim slusalicu,pokusam i telepatijom da je nazovem,jok. Ne ide. Upalim vatru,da posaljem dimne signale,jok.Izgore si bezveze 9 cebadi.10-to sam spasio jer nisam vise slao. aj,ponovo pozovem:Zvrrrrrrrr...zvrrrrrrr..ALO,opaaaaaaaaa,javi se moja draga Klementina. De si bre Klementino,s kim si bila do sad,odma ja to pitam,jer posle ce me obrlati i nista od ispitivanja.MOLIM,sva u cudjenju pita Klementina? A skim sam ja to bila,kako te nije sramota da me uopste pitas....ja vido kolko je sati.Ostavih slusalicu,jer sam znao sad kad pocne da prica,ja komotno mogo i pasulj da zaprzim i kupus u bure da stavim.Vratim se posle 42 minuta ona jos:pa kako mozes,buaaaaa...ja se patim ovamo bez tebe,snrc,smrc....Ma ok,ok...izvini sreco,pogresio sam,cuo sam samo nesto Krrccccccc...krrrrcccccccc...i CIJU CI.A kaze,ovamo ti je nevreme,veliko nevreme,nezapamceno nevreme...sigurno si cuo neku jadnu pticicu na zici kako oce da padne,pa doziva u pomoc.I gle,ubedi me.Pticica je to bila,ako Klementina kaze pticica,onda je pticica.Kraj price.E..al dodje ta Klementina posle 8 meseci meni u zagrljaj,nosi putnu torbu i stomak do kolena.ja gledam ,ne mogu da verujem :shock: :shock: :shock: Pitam,odakle ti draga moja Klementina taj stomak,ona kaze:Pa jesmo vodili ljubav na daljinu.Cyber sex? Jesmo ili nismo ,barabo jedna,vidi sta si mi napravio,ubice me sad tata i mama i bata i starija seka...Buaaaaaaaaaa...SMRC,SMRC...Uh,meni je zao,pocnem da se pravdam:pa ne placi duso,desava se to,sigurno je kondom puko,ebem ti Durex,vise ga necu koristiti cak ni na daljini kad vodimo ljubav.Odsad samo pusenje,kazem ja sav ponosan sto sam naso resenje.kad,moja draga Klementina,ne da me opici po glavi amrelom,jos imam tu cvorugu,kaze:Bre nesreco zaostala,pa zar nisi cuo da moze da se zatrudni i kad gutas spermu?! E to nisam znao,a i sta ima ja da pratim ta zbivanja....Nego kaze,cujem da je Lisac otvorio firmu za intimno sisanje i brijanje.Kazem,jeste.E tamo da me vodis,smesta.Mora uredim izlaz za bebu.Ok,moja draga Klementina je oduvek imala zadnju rec kao pametnija u nasoj vezi,a i voleo sam da ona ima inicijativu u vezi i sexu.Odemo mi kod Lisca,stvarno covek nasapunja,svaka mu cast,ma kao malo da mnogo vreme provede sapunjajuci,al valjda tako treba.Obrija on to,ostavi samo jednu linku! ! ! Brazilian wox kaze,valjda ga tako rece,bem li ga.
PRodje jos mesec dana,moja draga Klementina dobi bolove,brze u bolnicu...opaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SIN!!!

7,8 kg. 98 cm dugacka.Ja odma kontam kolko zaradjuju kosarkasi i koji NBA tim najbolje placa.Pa jos crno dete(kaze da smo taj cyber vodili u mraku,pa zato crno,a ja sve verujem mojoj dragoj Klementini)...E,al ne da Klementina da joj dete ide u Kosarkase,kaze ima da ide u politicare.Ako moze onaj Srfcigerneger,moze i moj Cumba-Lumba...tako mu dade ime Klementina.

Pa dobro,i od politike se moze zivi,valjda...
Zna moja draga Klementina...videla je ta sveta.

DON:
...Dodje Lija,dodjoh i ja.
On brija,zaradjuje,ja se nerviram.Nervira me ljubav preko zice.Ona daleko,ja jos dalje.Samo telefoni rade.
Jednom,kad mi bas bilo tesko,ja je nazovem:alo draga,sta radis?Kad ono...kkrrrr...kkrrrrrrrrrcccccccc...ma sta bre,krr,krcccccccc...sta se desava.Alo,aloooooooo...drga bre,ja sam DON,opet ono..Krrrrrrrrrr....krrrrrrccccccccccccc...pa cujem nesto,CIJU CI,CIJU CI? Au kuku mene,kakvo bre Ciju ci,s kim ona to ciju ci,a meni ovamo muka. Nista,zalupim slusalicu,pokusam i telepatijom da je nazovem,jok. Ne ide. Upalim vatru,da posaljem dimne signale,jok.Izgore si bezveze 9 cebadi.10-to sam spasio jer nisam vise slao. aj,ponovo pozovem:Zvrrrrrrrr...zvrrrrrrr..ALO,opaaaaaaaaa,javi se moja draga Klementina. De si bre Klementino,s kim si bila do sad,odma ja to pitam,jer posle ce me obrlati i nista od ispitivanja.MOLIM,sva u cudjenju pita Klementina? A skim sam ja to bila,kako te nije sramota da me uopste pitas....ja vido kolko je sati.Ostavih slusalicu,jer sam znao sad kad pocne da prica,ja komotno mogo i pasulj da zaprzim i kupus u bure da stavim.Vratim se posle 42 minuta ona jos:pa kako mozes,buaaaaa...ja se patim ovamo bez tebe,snrc,smrc....Ma ok,ok...izvini sreco,pogresio sam,cuo sam samo nesto Krrccccccc...krrrrcccccccc...i CIJU CI.A kaze,ovamo ti je nevreme,veliko nevreme,nezapamceno nevreme...sigurno si cuo neku jadnu pticicu na zici kako oce da padne,pa doziva u pomoc.I gle,ubedi me.Pticica je to bila,ako Klementina kaze pticica,onda je pticica.Kraj price.E..al dodje ta Klementina posle 8 meseci meni u zagrljaj,nosi putnu torbu i stomak do kolena.ja gledam ,ne mogu da verujem :shock: :shock: :shock: Pitam,odakle ti draga moja Klementina taj stomak,ona kaze:Pa jesmo vodili ljubav na daljinu.Cyber sex? Jesmo ili nismo ,barabo jedna,vidi sta si mi napravio,ubice me sad tata i mama i bata i starija seka...Buaaaaaaaaaa...SMRC,SMRC...Uh,meni je zao,pocnem da se pravdam:pa ne placi duso,desava se to,sigurno je kondom puko,ebem ti Durex,vise ga necu koristiti cak ni na daljini kad vodimo ljubav.Odsad samo pusenje,kazem ja sav ponosan sto sam naso resenje.kad,moja draga Klementina,ne da me opici po glavi amrelom,jos imam tu cvorugu,kaze:Bre nesreco zaostala,pa zar nisi cuo da moze da se zatrudni i kad gutas spermu?! E to nisam znao,a i sta ima ja da pratim ta zbivanja....Nego kaze,cujem da je Lisac otvorio firmu za intimno sisanje i brijanje.Kazem,jeste.E tamo da me vodis,smesta.Mora uredim izlaz za bebu.Ok,moja draga Klementina je oduvek imala zadnju rec kao pametnija u nasoj vezi,a i voleo sam da ona ima inicijativu u vezi i sexu.Odemo mi kod Lisca,stvarno covek nasapunja,svaka mu cast,ma kao malo da mnogo vreme provede sapunjajuci,al valjda tako treba.Obrija on to,ostavi samo jednu linku! ! ! Brazilian wox kaze,valjda ga tako rece,bem li ga.
PRodje jos mesec dana,moja draga Klementina dobi bolove,brze u bolnicu...opaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SIN!!!

7,8 kg. 98 cm dugacka.Ja odma kontam kolko zaradjuju kosarkasi i koji NBA tim najbolje placa.Pa jos crno dete(kaze da smo taj cyber vodili u mraku,pa zato crno,a ja sve verujem mojoj dragoj Klementini)...E,al ne da Klementina da joj dete ide u Kosarkase,kaze ima da ide u politicare.Ako moze onaj Srfcigerneger,moze i moj Cumba-Lumba...tako mu dade ime Klementina.

Pa dobro,i od politike se moze zivi,valjda...
Zna moja draga Klementina...videla je ta sveta.

A jes , dobro kazes .Kad sam nasapunjao bilo mi sumnjivo al ajd necu da kazem nista da ne ispadnem necovek .Krenem ti ja sa brijanjem kad vidim negde na stomaku otisak od basket lopte .Lepo se lopta ocrtala ...eh da sam bar znao da sam ti ispricao :cry: Ali bas te briga mozda si sad rodjak sa MEdzik Dzonsonom :)

Back