LOVAC ili PLEN

mahamaja:
e100.gif

i070.gif

kojote:
Ne mislim, znam da si krmačica u limenki ili časna sestra koja ljubi slatkiše.

Kakav primitivizam, kakav prostakluk, kakva nekultura. Očigledno da su u ovom slučaju roditelji omanuli u vaspitanju. Kako jadan pokušaj da zanemareno dete privuče na sebe pažnju. Eto........ primetili smo te. Da li ti je sada lakše?

PS: Bože, kakvi sve jadnici hodaju ovom kuglom zemaljskom...

e038.gif

DjuraMornar:
Uvek su me vise privlacili hladnokrvni muskarci. "Grubijani sa osmehom ' ....oni koji nikada ne love , ne trce za ribama , samo posmatraju. Takvi pored sebe uglavnom ili skoro uvek imaju zanimljive/lepe/ interesantne devojke , koje su "ulovile " njih.
Takve muskarce i ja volim....Oni su plen...oni su intrigantni...
Sta mislite..?
Bila tema "Lovac ili lovina"
Loš sam lovac. :sad:
Pa sam odlučio da budem lovina.
Al' sam mnogo dobar kao lovina.
Nikako da me u'vate... :cry:
To sam tamo napisao

pa, o5.. mozda i ne misli tako... mozda samo zeli da isprovocira one koji cje stati u odbranu... ili one koji cje hitnuti kamen, a govore slichno... ccc seljachina, pa ni to bas nije fino, zar ne... mozda je ovo bash lepa demonstracija za temu lovac i plen, a mozda ja nemam pojma o chemu pricham, vecj samo nagadjam kao i svi... moze biti da i privlachim paznju na forumu, ali to rade svi koji i pishu na njemu... svi smo mi javne lichnosti ovde... i tako.. kuc, kuc, a nishta ne rekoh...
mada, neshto valjda i izrekoh...
ajd, neshto u vezi teme... mada, vecj sam neshto pisao ovde... a o5, niko me nije citirao... nema jagodice, sada me niko ne progoni... tako da ne mogu da budem lovac koji cheka lovinu da mu sama dodje.. avaj...

Ma ne uzbuđuje se....... Djura je COOOL lik. Ona to više posmatra onako..... kao psihopatološki fenomen. A i red je da neko pomogne takvoj napaćenoj deci, koja pokušavaju prostaklucima da privuku pažnju........... i još misle da su zanimljivi...?!?!

Back