Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji knjiga o nesrecnim slučajevima u lovu, a nepostiji nigde zapisano koliko se godišnje ljudi polomi u svojoj kadi , koliko se klinaca izroka po školama, koliko klinaca umre od predoziranja.
Lov je opasan sport , koliko i vožnja autom.
Vuk koji je centralna tema nije ugrožen od strane lovaca , ali ris jeste , mrki medved isto. Jelen evropski strada od velikog američkog metilja. Ali gospodo zaštitari to vas uglavnom ne zanima.

Vas zanima nešto sasvim drugo al zato ću da otvorim posebnu temu.
Ja idem po šumama širom Srbije - redovno. Zato i veoma dobro znam kako se lovci ponašaju.
Više puta sam bio u prilici da razoružam lovca u alkoholisanom stanju koji vitla puškom koja je i napunjena i otkočena, u naseljenom mestu.
Naravno, prijave protiv tih lica nikada ne budu valjano obrađene, jer je po pravilu bar pola mesne policijske stanice učlanjeno u neko lovno društvo.
Hm, da... pijani, bahati idioti koji vitlaju otkočenim, napunjenim puškama po zaseocima, dok se pošteno stanovništvo, po pravilu starije sklanja po kućama, kune ih i smatra ih gorim od Švaba...
Veruj mi, takve idiote može da razoruža bilo koja pribrana osoba
Što se kriminalnih aktivnosti vezanih za lov tiče, pune su ih crne hronike, pa se slobodno informiši.![]()
Postoji knjiga o nesrecnim slučajevima u lovu, a nepostiji nigde zapisano koliko se godišnje ljudi polomi u svojoj kadi , koliko se klinaca izroka po školama, koliko klinaca umre od predoziranja.
Lov je opasan sport , koliko i vožnja autom.
Vuk koji je centralna tema nije ugrožen od strane lovaca , ali ris jeste , mrki medved isto. Jelen evropski strada od velikog američkog metilja. Ali gospodo zaštitari to vas uglavnom ne zanima.
Vas zanima nešto sasvim drugo al zato ću da otvorim posebnu temu.
Evo jos jednog dokaza neopisive ljuabi lovaca prema zivotinjama!
Teško da će neko posedovati (skupu) lovačku pušku ako nije - lovac.Ovo samo govori o tvom neznanju, lov traje najkasnije do 15:00, ako je pas ubijen u 20:00 odakle ti ideja da su lovci u pitanju ? Da li je svaki covek koji poseduje pusku lovac ?
Ovo samo govori o tvom neznanju, lov traje najkasnije do 15:00, ako je pas ubijen u 20:00 odakle ti ideja da su lovci u pitanju ? Da li je svaki covek koji poseduje pusku lovac ?
Ovo samo govori o tvom neznanju, lov traje najkasnije do 15:00, ako je pas ubijen u 20:00 odakle ti ideja da su lovci u pitanju ? Da li je svaki covek koji poseduje pusku lovac ?

Lovci se pridrzavaju lovackog kodeksa, ljudi o kojima vi pisete nisu lovci. Licno znam mnogo ljudi koji poseduju "lovacko" oruzje ali nikad nisu bili lovci niti ce biti, sacmara i karabin se svuda u svetu zovu svojim imenom a samo kod nas "lovacka puska". Lovci ne ubijaju pse koji su van dvorista isto kao sto ni babaroge ne jedu decu koja nece da spavaju, lovci odstreljuju pse lutalice u lovistu jer pricinjavaju stetu ubijajuci divljac, ni slucajno ne idu blizu naseljenih mesta i cekaju u zasedi da nekom slucajno pobegne pas.
Ma šta kažeš, iznenadjen sam koliko nisam znao i živeo u zabludi sve vreme dok se ti nisi pojavi i sve lepo objasnio.
Sve je u stvarnosti suprotno od onog što si rekao.
Gde pokupi samo takve informacije.

Lovci se pridrzavaju lovackog kodeksa, ljudi o kojima vi pisete nisu lovci. Licno znam mnogo ljudi koji poseduju "lovacko" oruzje ali nikad nisu bili lovci niti ce biti, sacmara i karabin se svuda u svetu zovu svojim imenom a samo kod nas "lovacka puska". Lovci ne ubijaju pse koji su van dvorista isto kao sto ni babaroge ne jedu decu koja nece da spavaju, lovci odstreljuju pse lutalice u lovistu jer pricinjavaju stetu ubijajuci divljac, ni slucajno ne idu blizu naseljenih mesta i cekaju u zasedi da nekom slucajno pobegne pas.

N
Znam ljude kojima se dogodilo da pas izadje iz dvorista i ne vrati se vise nikada, a zamisli vrvi od lovaca. Tamo gde znam da se to desava, lovci to sami javno pricaju tako da me ne mozes ubediti u suprotno.
Jedino tad.OK je ubiti ako si gladan.
Sad bas nesto razmisljam na temu kontrole besnila.. u naseljenim mestima...kada navodno neka lija zarazena dodje,pa se svi uspanice...
prvo upozore da se od tog do tog datuma sklone svi psi koji imaju vlasnike...cak je u jednom upozorenju pisalo da se psi sklone i iz dvorista...znaci moram da sakrijem kuche od njih....ok
dakle osvane taj dan....lovac uzbudjeno ocekuje trenutak okupljanja....
kolege su tu...na broju....sa puskama...verovatno pricaju i viceve i zezaju se....mozda se cak i takmice koji ce vise pasa da ubije i ko ce koliko repova da skupi.....pa onda racunaju po repu koliko je to dindzi,pa puta toliko i toliko....
onda se verovatno dogovaraju ko ce na koju stranu.....pa polako
ne gledajuci ko sta gde,ako je na 4 noge,pucaju....
seckaju repove,skupljaju parice i poene....

OK je ubiti ako si gladan.
Tada, i ako neko drugo bice ugrozava tvoj zivot... inache, vidim da neki ovde misle da je lov sport... i jeste, ako idesh nozem na vuka ili kopljem na medveda... a ko ima karabin sa optikom, taj da se ne lazemo bash i nije sportista...![]()
Fora kod lovaca,i ne samo kod njih je što oni zapravo vole određene vrste životinja,uglavnom pse,pa i mačke,prema kojima znaju da budu vrlo humani,i previše,ali za ''divlje'' im nije problem da ubijaju.Čak
mislim da oni i ne mrze ni te divlje,mnogi ih gledaju samo kao metu + povlačenje oroza.
A ja se pitam koliko je vas ovde koji ste vegetarijanci i još nešto sam rada znati, uživa li paradajz
dok ga sečete za salatu?
Jel nije dokazano da biljke pate isto kao i životinje isto dišu i isto žive?
A čemu je razlika, da li humano ubijamo životinje koje koristimo za ishranu, da li je njihov bol manji, da li uopšte postoji humano ubijanje životinja?
Ljudskoj dvoličnosti kraja nema jer da ,bol od metka je manje intenzivna od bola klaničnog noža.
Neke su stvari toliko komplementarne da se jednostavno ne mogu izbeči kada se nešto dokazuje.
Ne može se govoriti o lovu kao pošasti dok se na drugoj strani dešavaju stravične
stvari kud i kamo stravičnije od lova.
Ima niz primera gde čovek dokazuje da je nečovek a satanizovanje lova nije ništa drugo
do obična dvoličnost i licemerje i jedno bezdušno pranje savesti.