mari47
Stara legenda
- Poruka
- 94.263
Kakvo samozavaravanje.
Ubijanje iz zadovoljstva i nasilje uvijeno u oblande drugarstva i zakletvi.
Da

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo samozavaravanje.
Ubijanje iz zadovoljstva i nasilje uvijeno u oblande drugarstva i zakletvi.

Lov je definitivno oblik pražnjenja potreba određenoj kategoriji ljudi kojoj je slična grupa ljudi koja puca po streljanama uz obrazloženje da je bolje da pucaju u mete nego u ljude...Siguran sam da i lovci u sebi veruju u to isto.A da im je ''osećaj'' dok ubijaju nešto što nikako ne može da se odbrani a pritom ima krv i ispušta zvuke slične čovekovim kad umire ''još bolji'' osećaj![]()
Nekada su postojale babe koje su u selu isle cim bi cule da je neko umro i tamo bi prale mrtvaca, oblacile, oplakivale iako ga za zivota nisu ni znale...
Zvali su ih "mrtvozori".
To je neki oblik psiholoskog poremecaja.
Da li je to NORMALNO, pitam se ja ne bez razloga?
Postoje i ljudi koji kad otvore novine, prvo citaju citulje. Ovo nije zezanje, video sam to par puta.
Isto tako postoje i ljudi koji idu na sajtove poput www.fuckingshocking.com ili ranije na www.ogrish.com gde se postavljaju razna mucenja, maltretiranja i ubistva. Mozda im je to i grozno, mozda im je muka od toga ali i dalje gledaju kao hipnotisani. Cist primer je kineska farma krzna, u ovom pdf-u sam bar u 5 razlicitih tema naisao na taj link. Jesu li i ti ljudi poremeceni ili bolesnici ?
Mnogi ljudi su zavisnici od adrenalina, voze brzo auto, skacu sa bandzija, iz aviona, trkaju se sa bikovima u Spaniji.
Danas je mnogo ljudi koji nemaju normalan zivot pa ga zamenjuju virtuelnim, zive na facebook-u i raznim portalima tipa krstarice, zamisljaju sebe u obliku svog avatara koji je obicno sve ono sto oni nisu. I to je vrsta psiholoskog poremecaja.
Neka Vam bude da su lovci ubice i da boluju od neke bolesti, ali pogledajte i iza sebe. Svi imamo neki porok i neki poremecaj, zasto ne bi pogledali malo i iz drugog ugla ?
.Neka Vam bude da su lovci ubice i da boluju od neke bolesti, ali pogledajte i iza sebe. Svi imamo neki porok i neki poremecaj, zasto ne bi pogledali malo i iz drugog ugla ?
Fora kod lovaca,i ne samo kod njih je što oni zapravo vole određene vrste životinja,uglavnom pse,pa i mačke,prema kojima znaju da budu vrlo humani,i previše,ali za ''divlje'' im nije problem da ubijaju.Čak
mislim da oni i ne mrze ni te divlje,mnogi ih gledaju samo kao metu + povlačenje oroza.
Danas vredi ono KILL OR BE KILLED,bilo da se radi o verbalnom ili fizičkom![]()
, ili makar da se trudimo!Pa to ti je danas,slabići se skupe i zajedno gaze,ne govorim samo o lovu...To čoporenje je prisutno svuda,pa i na forumu.Kad se vidi da npr.10 4umaša gazi nekog lika verbalno,uvek će se naći i 11.ti da pripomogne a nikad 1.vi da se suprostavi.Ja razmišljam suprotno te otuda i tolko sukoba sa raznim ljigavcima.
Teško je biti potpuni budista kad ima fukare i šljama na sve strane,posebno ovde u Srbiji,i dozvoliti da te neko gazi,jer je obestan.![]()
Ma da i nešto ne vidim da je i u njegovo vreme to sprovedeno...Ili ono što je govorio Džizus.
A ja se pitam koliko je vas ovde koji ste vegetarijanci i još nešto sam rada znati, vrišti li paradajz
dok ga sečete za salatu?