Byrger Tidesson
Primećen član
- Poruka
- 778
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vuk je sveta srpska životinja. Srbin koji lovi vukove nije Srbin, nego izrod.

Ok,vi brinete o njima zasto?Zato sto ih volite ne bih rekla!?Vec zato sto vam je zabava ubijanje neduznih stvorova,sve sto vi radite radite zbog vas samih a ne zbog zivotinja...Onaj ko iskreno voli zivotinje nikada nece pomisliti da puca na iste?!
A mi zeleni trosimo brda svojih para da nahranimo i izlecimo razno razne zivotinje a pritom nista ne ocekujemo za uzvrat!
Nama nisu potrebni trofeji dovoljan je zahvalan pogled zivotinje i to je sve...
Ok,vi brinete o njima zasto?Zato sto ih volite ne bih rekla!?Vec zato sto vam je zabava ubijanje neduznih stvorova,sve sto vi radite radite zbog vas samih a ne zbog zivotinja...Onaj ko iskreno voli zivotinje nikada nece pomisliti da puca na iste?!
A mi zeleni trosimo brda svojih para da nahranimo i izlecimo razno razne zivotinje a pritom nista ne ocekujemo za uzvrat!
Nama nisu potrebni trofeji dovoljan je zahvalan pogled zivotinje i to je sve...
u zavisnosti od nacina egzekucije-objasnjava nacin na koji je doslo do smrti .puska odstreljuje, noz kolje,toljaga udara ili lomi,plin gusi........
)
"Inače je lov u nacionalnom parku "Tara" regulisan Zakonom o lovu (Službeni glasnik RS br. 39/93, 44/93, 60/93, 101/05)."rece caliburn
postavi link.....
Postavio sam link u poruci na kojoj se nisi usudio da odgovoriš, jer nemaš nijedan argument:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=12313114&postcount=161
A ovaj bedan, šićardžijski pokušaj manipulacije čitaocima, ne mnogo različit i isto toliko uspešan koliko i tvoje prethodne tvrdnje u vezi lova u nacionalnim parkovima, je samo još jedan pokazatelj da lovci nemaju etike.
A sta radite kad zivotinja posle pucnja samo ranjena, nije jos mrtva?
Kako je DOKRAJCITE?
(Obasni to detaljnije i bez laganja molim)
odgovoricu ti kontrapitanjem-sta ti radis sa ribom koju mucis tj zamaras cirka pola-ceo sat da bi je izvukao?(nek je to udica bilo obicna ili trokraka pa joj usta lepo iscepas a da ne pricam ako blinkerises ili grabuljas ili da ne pominjem dinamit ili plin....)..izvuces ribu i ona se gusi bez vazduha ili u tesnoj cuvarci se gura sa ostalima....a ti kao ne znas sta se radi sa ranjenom divljaci-znas ti dobro tamo na pdf u lov i ribolov si izjavio da imas pusku sacmaricu-tako da si sasvim upoznat sa detaljima.

Nemoj da mi odgovars kontra pitanjem, vec mi odgovori kako usmrtite zivotinju kada je samo ranjena!?
Bolje da im ti to kazes, da ne kazem ja.......![]()