strahinja79
Obećava
- Poruka
- 61
Zanimaju me sve prodavnice LOVACKOG I RIBOLOVACKOG pribora, opreme, itd u Novom Sadu i Beogradu moze i sire .
Gde Vi kupujete svoju opremu?
Preporuke?
Gde Vi kupujete svoju opremu?
Preporuke?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prodavnice u Novom Sadu:Kanona-Temerinska,Magnum-Temerinska,Jelenik-Temerinska,Super Tane-Kralja Petra Prvog,Rikoset-Kod lovackog saveza Vojvodine i na Bulevaru Oslobodjenja preko puta Dnevnika jedna prodavnica ? i jos jedna prodavnica Jelenik na Telepu.
Dobar pogled
Za zastavine puške maksimalni radni pritisci su 600 bara, tolika je tormentacija tj. toliki pritisak mogu da izdrže, koliko ja znam. Uostalom treba da piše i na pušci.Veoma malo.Od 20 dinara valjda pa navise kolko sam ja cuo.Ajel znate dal moze da se puca municija sa oznakom 1050 iz zastavke m-75.odgovori na nikola.veljkovic@yahoo.com
Veoma malo.Od 20 dinara valjda pa navise kolko sam ja cuo.Ajel znate dal moze da se puca municija sa oznakom 1050 iz zastavke m-75.odgovori na nikola.veljkovic@yahoo.com
Moze da se puca i jace od 1050bar,a dali ce puska da izdrzi to je pitanje.Sa Zastavinim sacmarama nemoj da experimentises,njihov vek je 10godina sa normalnim punjenjem.
Bas zanimljivoZadnji slučaj je da je veprina dobrano podigla prednji deo nive sa sve šokiranim mladim lovcem iako je dobio 2 zrna iz 30-06.
]
ma ja to pitam onako zabave radi.