LOTR fan club

Bratkovce tek sam se danas ukljucio, ko ce da lista 200 poruka, aj pitaj me sta hoces ali da ti odmah kazem ne obracam ja paznju na te zamkove, sporedne likove i te drangulije... mislim naravno znam za onaj Minas Tirit, onda kako bese onaj sto se na kraju sibaju za njega... mmm... kad se onaj glavonja sto se hoce da ubije sebe i sina pa kad skoci odozgo... taj grad... pa onda onde gde pripremaju vojsku gde je ulaz za onu planinu gde se konji plase... ona bre kosturska... nije bitno, a najaci lik po meni Legolas ubedljivo.

E je.em ga. Igrica je EXTRA. Znas li koliko lici na POP. Ja sam se odusevio. Imas da biras sve likove, budzis im levele, nove poteze, Legolasu jacas strele, Aragornu mac itd, itd. I to imam zadnji deo: The return of the king.

WOW Koliko postova...........

It's ALIVE!!!!!!
buhahaha i'm back.....
Drago mi je sto smo ovako aktivni>>>.

POZDRAV ZA SVE NOVE CLANOVE KLUBA!
Ajde uputite me u spiku....S'a ima novo itd...

Vidim da diskutujete na temu omiljenih filmova (RotK), najboljih zloca (izvan filma Morgoth Bauglir), najbolja bitka (pelenorska polja), video igrica (lotr rotk i omiljeni lik za vodjenje u igrici definitivno legolas 30+ nivo)....ako sam nesto propustio obavestite me.....PoZ

........

Prilozi

• sci_salaBaker_sauron1.jpg
    sci_salaBaker_sauron1.jpg
    34,2 KB · Pregleda: 6
  • 2766.jpg
    2766.jpg
    36,5 KB · Pregleda: 7
  • sauron.jpg
    sauron.jpg
    35,2 KB · Pregleda: 4
E tomi aj kad dodjes pogledaj ove slicice sto sam ubacio, i iso sam na onaj sajt LOTR fanatics ili tako nesto sto skupljas poene. Imam 10 trenutno a tek sam tri testa proso. Na drugi ja pomes'o, mislio elf - patuljak pa sve odgovarao na Gimlija i tako... a ono Legolas. A sve sam znao za njega.

Dobrodosao Ndjordje91,ovde se vode najludje diskusije o LOTR-u i ostalim Tolkinovim delima.Procitaj prethodne stranice i ako hoces odgovori na pitanja.Ako ti nesto nije jasno pitaj mene,Fathera i Fanatica.Jos jednom DOBRODOSAO!!!

Pozdrav momci....i devojke,mada se slabo javljaju(cast izuzecima).
Vidim raspisali ste se sve u sesnaest...chat na nivou.
Nemojte tako,ipak je ovo forum.
Malo razmislis,formulises recenicu pa udaris enter.
No u svakom slucaju drago mi je da nam se clanstvo povecalo i da nam je prosek godina debelo ispod 20.
Ja ga malko kvarim,ali malko.....

@Tommy
Ja volim negativce koji u sebi ipak imaju i nesto dobro.
U "LoTR" taj lik je Grima Wormtongue(naravno,ovde pricamo o filmu)....
Ko je gledao prosirenu DVD verziju filma zna da se Grima na kraju usprotivio Sarumanu i tragicno zavrsio(ujela ga strela)....greota...
grima.jpg

Brad Dourif,glumac koji igra Grimu je inace poznat i u svetu kompjuterskih igara i to po tome sto je bio jedan od producenata (i glumaca) igrice "Myst3-Exile".
Ko je igrao igricu,mogao je da ga primeti u interaktivnim sekvencama.
E da....extra je i u Dini-Pustinjskoj planeti.

Poz.

Back