LOTR fan club

father:
Ovo je moje omiljeno mesto...naravno iz filma u skladu sa forumom.......

Minas_Tirith_5.0.png

movie-minas-tirith.jpg

Ah daaa.....Grad Kraljeva.....poznatiji kao gondor....beli grad...itd....zaista je najzecesce uradjen...PJ je maestralno uradio grad...

A sad ovako...najbiolji momenat filma/knjige???

Moj je definitivno dolazak Rohanske vojske na pelenorska polja i teodenov govor vojsci....Sav sam se najezio gledajuci tu scenu....A nimalo "freeky" scena nije Aragornov mars ispred crne kapije i uzvik :"FOR FRODO!!!!" Uh sav se najezi.....brrr

Fanatic_Kv:
A sad ovako...najbiolji momenat filma/knjige???

Moj je definitivno dolazak Rohanske vojske na pelenorska polja i teodenov govor vojsci....Sav sam se najezio gledajuci tu scenu....A nimalo "freeky" scena nije Aragornov mars ispred crne kapije i uzvik :"FOR FRODO!!!!" Uh sav se najezi.....brrr

Na ovo pitanje nemam odgovor...bar ne jedan,dva,deset...ja se jezim od prve do poslednje scene bilo kog filma iz triologije,u pitanju je totalna opcinjenost tematikom.
Ako bi neku scenu morao da izdvojim onda bi to verovatno bila scena iz Povratka Kralja kada se Aragorn
sada vec kao kralj Gondora obraca Hobbitima recima "My friends,you bow to no one".......au....ne bude mi dobro.....smrc....sigh....

Ne sumnjam da se jezis na samu pomisao reci Tolikin iili Lotr.... ali imam jedno pitanje...koliko si godina fan Tolkina?

Oduvek su me fascinirali ljudi koji sa tolikim uzivanjem skupljaju figurice knjige i tako te stvari...

ipak ja sam sasvim drugaciji fan...Znam da sam Fan i to ispoljavam na neki drugi nacin!

Fanatic_Kv:
Ne sumnjam da se jezis na samu pomisao reci Tolikin iili Lotr.... ali imam jedno pitanje...koliko si godina fan Tolkina?

Dvadesetak...ako ne i vise.Bila je to ljubav na prvo slovo...
Danas....volim da citam Tolkiena vise nego ikada...odavno sam prestao da brojim koliko sam puta procitao neku od njegovih knjiga.
A tek filmovi....ma...ne moze se to recima opisati.
I sto je za mene najbitnije...nisam sam u svemu tome.
Moja deca su takodje veliki fanovi Gospodara i Hobbita(i Harry Pottera...naravno)...
filmovi se vrte non stop,police su pune figurica,na desktopu je uvek motiv iz LoTR-a,
igrica koja se vrti na kompu je "The Battle for Middle-Earth"...ma nema tome kraja....
Amore nekada povileni zbog nase...hm....opsesije,ali protiv toga nema leka....
desi se da odgledamo i film koji nije iz triologije ali to su uglavnom usamljeni incidenti sa tendencijom opadanja ucestalosti....hehehe...
Salim se....voli i ona Tolkiena,citala je knjige i gledala filmove ali...na njoj se nije primilo...zene...

Poz.

ole.gif
flag.gif

eto malo vishe od aplauza!!!!

Nego poruka za father-a:
Da li mozda medju svom tom kolekcijom slucajno imash "Tolkinove nedovrsene price"??? Interesuje me kakva je knjiga i vredi li je imati? (Glupo pitanje posto sve Tolkinovo treba imati ali me samo interesuje)!

Fanatic_Kv:
Nego poruka za father-a:
Da li mozda medju svom tom kolekcijom slucajno imash "Tolkinove nedovrsene price"??? Interesuje me kakva je knjiga i vredi li je imati? (Glupo pitanje posto sve Tolkinovo treba imati ali me samo interesuje)!

Naravno da imam(izvini sto kasnim sa odgovorom,nisam video tvoj post).

Sve sto je iz Tolkienovog pera izaslo je za mene zivotna lektira...po tom pitanju nisam sposoban ni za mrvu objektivnosti...

U svakom slucaju,prosirice ti znanje o Srednjoj zemlji i dati novi ugao gledanja na neke dogadjaje iz Hobbita i Gospodara...

S' obzirom da je sve ovo jedan veliki offtopic..necemo vise o knjigama na ovom forumu.

Veliki poz. za Fanatica!

Back