LOTR fan club

Poz za voodooman-a...odlucio si da napises jos koji post jeli....Dobro je pa si postao aktivan "forumlija" a ne samo pasivan ... Zezam se naravno.... poz za DARKA <voodoo-a>...Idemo sad za vikend da gledamo "nocni dozor"?

Vracanje uobicajneoj temi:
father jer to ozbiljno tommy za moderatora...?
tommy samo reci kako da ti posaljem tih 1000 dinara (sa nekom nulom MANJE-vise)...nego sreli smo se na video igricama, na film i video...gde jos ostavljas postove...ima li jos koje zanimljivo mesto ovde na krsti?

Izvinite sto vas prekidam,
ali nesto jako sporo napredujete . Oni iz HP kluba stigose vec na 740 i neku stranu.
Nemam nista protiv Harija ali su mi Gospodari malo vise prirasli srcu, pa bi bilo lepo da ih ako vec ne prestignete a ono bar sustignete.

A i plus imaju temu za cavrljanje.... pre nekih pola meseca je izasla nova knjiga o HP-u a sad u novembru i novi film...Daleko ce oni da doguraju!!!!

10. strana a... pa dobro mesecno po jedna......
nego father sta bi sa moderatorom.... :)
Zezam se zezam se..... ajd pa POz

Uozbiljite se malo....dajte neki konstruktivan predlog kako da obogatimo temu...
ja imam par ideja,videcemo.

gollum.jpg

Fellowship of the Ring, nedelja u 21.30 na Pinku....

nego moze jedno ptanje koje se ne odnosi na temu......
malo da se zanimamo...
Kakva su vasa ocekivanja od PJ i njegovih najava da ce da radi ekranizaciju Hobbit-a???
Citao sam razne clanke i ostale sheme i izgleda da ce da pocne da radin na filmu tek negde 2008 ako ne cak 2009... Steta.... ali vredi cekati...

Back