Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
father:Pazi kada odlucujes sta je potrebno a sta ne.....
Ma ne brini ti nista

Pod bespotrebnim postovima mislim na one tipa "ajmo ljudi da nabijamo postove" i tako to..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
father:Pazi kada odlucujes sta je potrebno a sta ne.....
father:Ovo je moje omiljeno mesto...naravno iz filma u skladu sa forumom.......
![]()
![]()
Fangorn,the forest!!!!!!!!Fanatic_Kv:Omiljeni predeo u Srednjoj zemlji????
bilo iz knjige ili filma....
Meni je definitivno najlepse mesto gde bi se najradije nalazio Lotlorijen!
ili mozda iz knjige.... Valinor.....
Fanatic_Kv:A sad ovako...najbiolji momenat filma/knjige???
Moj je definitivno dolazak Rohanske vojske na pelenorska polja i teodenov govor vojsci....Sav sam se najezio gledajuci tu scenu....A nimalo "freeky" scena nije Aragornov mars ispred crne kapije i uzvik :"FOR FRODO!!!!" Uh sav se najezi.....brrr
Fanatic_Kv:Ne sumnjam da se jezis na samu pomisao reci Tolikin iili Lotr.... ali imam jedno pitanje...koliko si godina fan Tolkina?
Fanatic_Kv:Nego poruka za father-a:
Da li mozda medju svom tom kolekcijom slucajno imash "Tolkinove nedovrsene price"??? Interesuje me kakva je knjiga i vredi li je imati? (Glupo pitanje posto sve Tolkinovo treba imati ali me samo interesuje)!
father:S' obzirom da je sve ovo jedan veliki offtopic..necemo vise o knjigama na ovom forumu.
Bliznakinja:
Ovo nije frka,s obzirom da se na HP temi na siroko razglaba o knjigama vise nego o filmovima.
Ali sta da se radi...kad se vec prica o filmovima,moraju i knjige malo da se zakace