Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ben nije ponudio Majlsu ništa. Majls je došao i tražio od Bena 3,2 miliona dolara, a Ben, naravno, pojma nije imao o čemu to ovaj priča i pitao "Je li ovo ucena?" Majls: "Pa, tehnički, ovo je iznuda".inace sada znamo zasto je Ben ponudio onu cifru Milesu od 1,7 miliona..
bila je veca od ponudjene, za koju je Miles dosao na ostrvo..
sta ono jos..
Da..les..
sta se sa njim desilo i zasto su ga odvezli do stanice Orhideja..
a onda opet..sta se sa njim desilo
pravi se stanica The Swan i utiskuju se cuveni brojevi..
Benov otac sumnja na Kate..
a onda pak i Phil koji ima traku na kojoj se vidi Sawyer
koji odvozi dete..
i na kraju
tananaa..
pojavljuje se..napokon..Faraday

)Ja sam bez gledanja u transkript znala da je Majls trazio pare od Bena i naveo tu cifru, a ne obrnuto (posle sam potrazila trankript samo da to potkrepim i navedem tacan razgovor)... zato sto to jeste vazno. Naprotiv, bit je potpuno nejasna ako pretpostavis da je Ben nudio lovu Majlsu - onda ispade da su Bram i drustvo radili za Bena, i da je Ben znao da je Majls od njih trazio duplu sumu od 1.6 (tj. 3.2 miliona) pa mu to i ponudio... a upravo je surprotno, Ben pojma nije imao o cemu to Majls prica. Majls je mozda pomislio da je Ben povezan sa onim likovima, a nije.joj Bunny..
ja sam to napisala po principu
sto na umu, to na drumu..
bez ulaska u arhiv i trazenja tacnog redosleda razgovora..
bit je jasna..
mada...ni meni nije jasno sto je trazio bas tu ..duplu cifru..
mogao je , sto kaze Ben, da trazi i 3.3 ili 3.4...
takodje bi mogli da teoretisemo i zbog cega je Naomi ponudila 1.6...
(realno, pristao bi on i na manju)
meni ti podaci ne znace nista..
ali onima koji u svemu vide neku skrivenu misao..
verovatno znaci![]()
Naprotiv, bit je potpuno nejasna ako pretpostavis da je Ben nudio lovu Majlsu - onda ispade da su Bram i drustvo radili za Bena, i da je Ben znao da je Majls od njih trazio duplu sumu od 1.6 (tj. 3.2 miliona) pa mu to i ponudio... a upravo je surprotno, Ben pojma nije imao o cemu to Majls prica. Majls je mozda pomislio da je Ben povezan sa onim likovima, a nije.
Lik je ubijen zato sto je imao te paire i fotografije.Da, ovo najverovatnije ukazuje na to da Bram i ekipa ne rade ni za Bena.
A šta mislite na osnovu one scene sa Naomi, Milesom i onim lešom, ko je postavio lažnu olupinu Oceanica 815? Majls kaže da je taj čovek krenuo da dostavi Vidmoru fotografije praznih grobnica i narudžbenicu za stari avion...
.Lik je ubijen zato sto je imao te paire i fotografije.
Sta ako ni Ben ni Vidmor nisu lazirali olupinu?Sta ako su stvarno jedni na druge sumnjali, a da je Dharma lazirala sve?Mozda sam pomalo "paranoican" pa sve svaljujem na Dharma-u.
@cheersy
'mogao je , sto kaze Ben, da trazi i 3.3 ili 3.4...
takodje bi mogli da teoretisemo i zbog cega je Naomi ponudila 1.6...
(realno, pristao bi on i na manju)
meni ti podaci ne znace nista..
ali onima koji u svemu vide neku skrivenu misao..
verovatno znaci'

fan made video...Zanimljivo.
Ne znam da li je bio ovaj klip,ali se na ovom klipu vidi da je Dharma jos postoji.
evo,koga zanima kraj video igre lost via domus,neka baci pogled na ove jutjubove:
ja se iskreno nadam da se serija nece slicno,ma ni blizu slicno zavrsit,odje je cini mi se vidjen restart dogadjaja koji se najcesce pominje,tj. omiljena je teorija kraja losta medju fanovima...
meni licno najgluplja...
Shto se tiche velikog i malog Majlsa, jedno je sigurno, veliki Majls nece promeniti buducnost, tj. proshlost, jer je to nemoguce. Desice se ono shto se desilo i shto se mora desiti. Svaka promena u proshlosti izazvalo bi da se promeni buducnost tako da se NE DESI da se Majls uopshte vrati u proshlost.![]()
![]()
nijesam na to mislio...Prilichno sam sigurna da nece napustiti ostrvo na kraju serije. Dok su u prvi sezonama ishli fleshbekovi shvatila sam da oni nisu IZGUBLJENI na ostrvu vec su bili izgubljeni u svojim promashenim zhivotima. Tu posebno mislim na Loka i Sojera. Rekla bi da ce biti razreshena misterija smisla samog ostrva i eksperimenata i da ce se u tome naci smisao njihovog postojanja na ostrvu, ujedno i smislu njihovih zhivota. Moguce je da su Drugi(Others) potomci mornara sa broda Black Rock(ako se tako zvashe). Verovatan je scenario da ce Oceanic 815 prezhiveli postati Drugi.
nijesam na to mislio...
da citiram majself:
'ja se iskreno nadam da se serija nece slicno,ma ni blizu slicno zavrsit,odje je cini mi se vidjen restart dogadjaja koji se najcesce pominje,tj. omiljena je teorija kraja losta medju fanovima...
meni licno najgluplja...'
kao sto si mogao/lavidjet,pri napustanju ajlenda onaj lik kojega je valjda lok ispracao put camca,je ugledao kako se avion ponovo rusi i cijepa na dva dijela...
![]()

pojma nemam,zanimalo me kako se zavrsava igra,pa sam posao na tjub,imam je odavno ali nemam kad da je igram,pa s' obzirom da sam upao u zacarani 'lost' circle i nikako da izadjem iz njegaTu mi nije jasno otkud on posle te nesrece kod aviona, kad se pre toga nalazio na chamcu?
Inache uopshte nisam mislila na tvoj post kad sam pisala ovo shto si citirao. Shto se tiche scenarija sa restartom, ako se to desilo u igri Lost, onda verovatno nece u samoj seriji.
ajde reko da vidim sta i kako,jer me bas zanimalo.i bas sam bio nekako razocaran tim sto sam vidjeo,aviJon pada again Terry O'Quinn je(Lock) je najpoznatiji glumac od svih njih(po meni).Harold Perrineau(Michael) je igrao jednu od glavnih uloga u OZ-u,a pamtim ga i kao jednog od likova iz filma "The Edge" sa Entoni Hopkinsom i Aleks Boldvinom(juri ih neki medonja).Adewale Akinnuoye-Agbaje(Mr.Eko) mi je takodje poznat iz OZ-a,Ken Leung(Miles),kao i Michael Emerson(Ben) iz "Saw 1",Mira Furlan(iz "Lepote poroka"),a Nestor Carbonell(Richard) mi je bio poznat,ali tek kad neko na forumu pomenu,setih se "Nepredvidive Suzan"
.Takodje mi pade na pamet Andrew Divoff(Mikhail Bakunin-Cercil
),igrao je u onoj verziji Tarzana sto je isla na Pinku pre par godina,isto nekog Rusa,negativca.Jeff Fahey(Frank Lapidus) je takodje poznat glumac,tzv."B" filmova(bilo je na Pinku skoro neko sranje od filma sa njim u glavnoj ulozi),a ja ga pamtim iz filma "The Lawnmower Man" Stivena Kinga.Matthew Fox(Jack) mi nije bio poznat pre "Lost"-a,ali onda skontam da sam ga gledao u "Vantage Point"(film jeste iz 2008.godine,ali sam ga gledao pre nego sto sam poceo da pratim "Lost"
).Ostali(The Others
) mi nisu poznati pre "Losta".Namasate!
![]()
slava mu i milos' ...nisam jos odgledala poslednju epizodu pa ne mogu da komentrisem istu, ali sto se ovoga tice (pojavljivanja u ranijim ili kasnijim ostvarenjima) preporucujem film "Whisper" Igraju Sojer i Sara iz Prison Break-a.
E da PB od 17.aprila krece jos cetiri epizode i kraj, ako to nekoga zanima
mada su od te serije napravili latinoamericku sapunicu...totalno
a dr Dzek je poznat iz reklame za L'oreal kozmetiku![]()

) prebacam kanale,i naletim na neki film u kom je radnja smjestana u ranom egiptu,sa sve faraoni i robovi
,i tako faraon nesto cavrlja sa nekim likom,valda podanik nekakav,imao je nesto na glavu
,lik se okrece kad ono:
a dr Dzek je poznat iz reklame za L'oreal kozmetiku![]()