vins
Primećen član
- Poruka
- 577
ja sam skin'o BitMeTV verziju i najlošija je do sada u petoj sezoni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je moguce da mi nesto znamo pre nego sto ben zna?![]()
Lost S05E05 HDTV XViD-P2P
Lost.S05E05.HDTV.XviD-BitMeTV
Lost S05E05 This Place Is Death PROPER HDTV XviD-FQM
Koji ste vi skinuli? Pretpostavljam da je PROPER najbolji... Kako me nerviraju kad ne odrade lepo...
Lost.S05E05..www.iwillsearch4u.com
e da i potvrdili smo cinjenicu da kada nasi ostrvljani nestanu pred drugima da oni to vide kao nestajanje i zapamte.
"s obzirom da je već bilo očekivano da je MsHawking u stvari Danijelova majka. Ali izgleda da Ben to nije znao."
da li je moguce da mi nesto znamo pre nego sto ben zna?![]()
Ne može da bude previše iznenađenja kad provedeš toliko vremena razmišljajući o seriji, a događaju se stvari koji su logične, pa ih pretpostaviš.Nekako mi je izostao efekat iznenađenja kod tih otkrića (na koji sam navikla u Lostu) s obzirom da je već bilo očekivano da je MsHawking u stvari Danijelova majka. Ali izgleda da Ben to nije znao. Šta li to treba da znači?I da, ime joj je Eloise - isto kao Faradejev eksperimentalni miš iz The Constant . Mommy issues?!
Takođe - Šarlot. I to je nekako bilo očekivano, a istovremeno mi se nije uopšte svidelo. U čemu je poenta uvođenja novog lika ako nisu uspeli uopšte da iskoriste njen potencijal i ako su je tako brzo eliminisali.
Ok, potvrđeno je da je Dharma dete. Ko li su joj mama i tata?Sviđa mi je ideja da je upoznala Faradeja kao mala i da je on upozorio da se ne vraća na Ostrvo. Znači, i to je potvrđeno - Faradej će ići u Dharma vreme (kao u onoj prvoj sceni iz Because You Left)
Saznali smo kako je Montan izgubio ruku... ali baš me zanima šta je dalje bilo sa Danijelinim timom. Nije mi bilo jasno, prilikom onog bljeska kad se Đin našao pored onog zida sa hijeroglifima, je li se samo on pomerio, ili i Danijela, i zašto nisu završili na istom mestu?
ja sam skinuo proper i snimak je odlican,doduse morao sam sinhronizovat zadnjih 8 minuta titla,ali to je nebitno,enivej...pa ne znam,po meni,lost mi je sve bolji i bolji,mada vidim kritike,uglavnom negativne po stranim forumima,a i u nasem okruzenju,malo se sve prebrzo desava,ali *ebi ga ne moze se vise ic tempom iz prve 3 sezone,svidja mi se sto je radnja vise prebacena na ostrvo,pa je serija i za oko lijepa za gledat,ova epizoda mi je opet bila zbunjujuca,radi se o istim stvarima koje je TTB pomenula pa da se ne ponavljam.konacno vidjosmo i taj holly temple,i naravno poslije duzeg vremena...znate vec koga,pretpostavljam da vam je bas nedostajao...
i da ne zaboravim,ne znam zasto ali sam imao jak osjecaj da cemo bas u ovoj epizodi vidjet kreaturu koju pomenuh u recenici prije ove
,eto tako,mislio sam da ce bit pauze poslije ove epizode,ali izgleda da je imdb zabagovao nesto,pa nas kriziranje ocekuje tek poslije 7-me epizode.aj sad malo pisite,volim da ve citam
![]()
Malo me nervira to što su probili glavu sa onim kako SVI treba da se vrate, a onda Ben ne dovede ni pola, a Mrs. Hawking kaže nešto kao: Pa, nema veze valjda će biti dovoljno za sad. Zašto onda toliko naglašavanje da se svi moraju vratiti?
Pitanje je zašto uopšte bilo ko mora da se vrati i da li će skakutanje kroz vreme prestati samim tim što je Lok popravio "iščašeni" Točak?Koja je onda svrha povratka O6? Ja sam pretpostavljala da je njihov povratak povezan sa uspostavljanjem ravnoteže koja bi zaustavila kretanje preživelih na Ostrvu kroz vreme, ali deluje kao da nije to u pitanju, već nešto drugo. Čak je i Christian potvrdio da je njihov povratak nužan,iako očigledno ne gotivi Bena baš mnogo.
Ajira Airways, jel to stvarno postoji i kakve veze ima sa serijom? Gledao sam neke klipove, nije mi bas najjasnije.Super je reklama za Ajira Airways, stvarno izgleda autentično, baš kao nešto što sam mogla da vidim na Eurosportu.
Ne postoji, tj. postoji samo za potrebe serije, baš kao i Oceanic Airlines, Hanso Foundation, Dharma Initiative...Ajira Airways, jel to stvarno postoji i kakve veze ima sa serijom? Gledao sam neke klipove, nije mi bas najjasnije.![]()
Sajt vredi pregledati, na pr. šta se nudi pod Ajira Adventures![]()
Super je sajt.Ne postoji, tj. postoji samo za potrebe serije, baš kao i Oceanic Airlines, Hanso Foundation, Dharma Initiative...
http://lostpedia.wikia.com/wiki/Ajira_Airways
![]()
Ajira Airways ima čak i svoj sajt, nastao negde par meseci pred početak 5. sezone, na kome je tada pisalo da svi letovi kreću od 21. januara 2009.![]()
http://www.ajiraairways.com/
Welcome to Ajira Airways, a new kind of flying. We take our passengers from the whirlwind of their world into the wild possibilities of this infinite planet. Dreams are made in the atmosphere, and we’re here to make them yours. So never say never to saying goodbye to little pillows, peanuts and kicked seats. Your living room has grown wings and is starting over in a surprise locale.
Get lost in the world with groundbreaking promotions like Destination: Destiny that keeps your flight destination a mystery until you get there. We’re changing the way people think about travel - this isn’t vacation, this is your life... escaped. Let us deliver your destination by revealing your destiny.
The skies have no limit with our new destinations beginning January 21st. So go on an adventure anywhere on the globe and re-imagine your world to be as big as ours. No Borders, Now Boarding - Ajira Airways.
![]()
Sajt vredi pregledati, na pr. šta se nudi pod Ajira Adventures![]()
Pobogu, necemo valjda opet da pocinjemo s tim...E a da nije Sarlot bila ona devojcica koju Ben upoznaje kad dolazi na ostrvo?