Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Imam veliki problem!!! KRIZA!!!:D svaki put kad ocu da skinem novu epizodu losta na bilo kom sajtu (rapid, netload, megaupload) izadje mi download limit reached...mislila sam da je zato shto skidam mnogo serija dnevno ali ne! ove nedelje nisam NISHTA skidala i za 4tu epizodu mi izlazi isto :@
inache, nisam mogla da izdrzhim da ne prochitam vashe komentare tako da sad znam pola shta ce se desiti :(

Ne znam zasto ti se to desava ako nisi nista skidala...:confused: Obicno se pojavljuje kad hoces odmah da skines drugi rapidshare link posto zavrsis sa prvim, pa ti kaze da cekas 20 minuta ili tako nesto, ali ja skidam sa rapidsharea i megauploada tako sto ih "varam"- kad prekines vezu i ponovo se konektujes, sajt te registruje kao da imas drugu IP adresu i onda mozes odmah da pocnes da skidas. Ako ne uspe ni tad, sacekas 5 minuta, pa uradis isto.

Uzgred budi rečeno, šta mislite o Kejt i njenom ponašanju? Uvek sam se pitala kako su došli na ideju da lažu da je Aron njen sin... Mislila sam da je ne treba osuđivati pre nego što vidimo zašto - da će možda postojati opravdanje, da su na pr. Kejt ili neko drugi tokom boravka na ostrvu čuli od Kler da nema oca i da joj je majka u komi iz koje se verovatno neće probuditi, pa su mislili da Aron nema rođake i da bi ionako bio usvojen... Ali, sad vidimo da uopšte nisu ni razmišljali o tome, i još je Kejt nagovorila Džeka da laže, u fazonu "Jao jadna ja, nemam nikog kod kuće, izgubila sam Sojera, neću da izgubim ovo dete (o kome se brinem već čitavih nekoliko sati/dana)... Naravno da ću ti pomoći da nagovoriš ostale da lažu! Ako i ti meni pomogneš da lažem da je Aron moj..." z:hm: Jedino opravdanje joj je bilo "Znaš da je Kler htela da ga da na usvojenje?" Kao, zbog toga je sve u redu. :roll:

A posle , kad je videla Klerinu mamu, ponašala se kao da je ona negativac, kao, jao, ta grozna žena hoće da mi oduzme moje dete! A u stvari je Kejt jadnoj ženi praktično kidnapovala unuče. :thumbdown:

Ja i dalje ne vidim nijedan razuman razlog zašto je Kejt odlučila da uzme Arona, koji bi u svakom slučaju imao nekoga da se brine o njemu, nije baš kao da je siroče. Uostalom, mogli su da kažu, kao deo laži, da je i Clair preživela pad aviona, i da je rodila bebu, a zatim umrla - tako bi Arona odgajala Carol i ne bi bilo nikakvih problema. U svakom slučaju, isto mi deluje kao da su njih dvoje (Džek i Kejt) napravili dogovor po principu "ako me podržiš za laž, možeš da uzmeš dete":eek:.Valjda bi mi sada trebalo da se saosećamo sa Kejt ili tako nešto :roll: Zato sam i rekla da mislim da je u ovom slučaju Ben u pravu (.."Because he’s not your son, Kate"), iako on sve radi naravno u korist sopstvenih interesa. A i ne verujem da je baš slučajnost da je njegov advokat isti advokat od Carol - verovatno je i to deo Benovog plana.

Već je provaljeno da su ti papiri samo preuzeti sa jedne on-line igre :
http://www.crimescene.com/beauty.archive/evidence.pi.report.html
...tako da verovatno ne treba učitavati previše u njihovo značenje (mada ko zna?! :confused:).

Npr. i u epizodi treće sezone "One Of Us" medicinski dokaz kojim je Ben navodno pokazao Juliet da se njenoj sestri povratio rak je u stvari EKG izveštaj za muškog pacijenta koji ima probleme sa srcem...

uvijek sam se pitao okle mi je dzekonja bio poznat prije losta,i prije neki dan naleceh na kablovskoj na film we are the marshall dje bas on igra jednu od glavnih uloga,da mu vidite frizuru...:hahaha:
nego danas odgledah what kate did,2-ga s.i nafatah enadr istern eg :) ,kad je kejt posla kod tate,onoga oficira,koji joj kako se kasnije ispostavilo ocuh,na tv se vrceo neki snimak,vijesti nekakve ili nesto,dje saida nesrecnog vezenoga vode nekamo,neki vojnici valjda,eto cisto da vam se pohvalim kako sam bio koristan tudej ;) :hahaha:

Ne znam tačno odakle su ove fotke (koji film ili serija je u pitanju?!) ali kada već spominješ Džekovu smešnu firzuru...

5wfnk0.jpg

2i1ikx1.jpg

:hahaha:

Da nije ovo možda iz serije "Party Of Five"?

party-of-five.jpg

Kad smo kod smešnih fotki Matthew Foxa iz drugih serija/ filmova... Ova je definitivno najjača (iz filma "Smoking Aces"):

normal_smokinaces2.jpg

Zar ne podseća nevervatno na:

okily-dokily_214x250.jpg

Izgleda da jeste iz "Party Of Five" (čak mi se čini da ima identičnu košulju na fotkama)...:lol:

Evo jedan zanimljivi intervju sa Michael Emersonom :
http://www.thedailybeast.com/blogs-and-stories/2009-02-10/michael-emerson-the-lost-interview/

Najbolji deo:
You have an interest in comedy, yet keep getting pegged as these villainous characters. On what kind of sitcom would you like to guest star?

I think Ben and John Locke [from Lost] should be roommates in Brooklyn. And then just have wacky adventures.

:super:

:)

Sviđa mi se i ovaj deo:

Well, sweeps month is coming up, so they could do a crossover appearance and just drop in on Ugly Betty in New York.

Take that idea that they are freely bouncing around the time-space continuum and have them plop down randomly in the middle of different shows. Some shows [our characters] would fit in neatly, like Battlestar Galactica, and other shows we would be so out of place. Like 30 Rock—how jarring would that be?
:D

:)

Sviđa mi se i ovaj deo:

Well, sweeps month is coming up, so they could do a crossover appearance and just drop in on Ugly Betty in New York.

Take that idea that they are freely bouncing around the time-space continuum and have them plop down randomly in the middle of different shows. Some shows [our characters] would fit in neatly, like Battlestar Galactica, and other shows we would be so out of place. Like 30 Rock—how jarring would that be?
:D

So say we all !
To bi bilo zanimljivo videti! (i čudno) :hahaha:

Baš mi se nešto odužilo ovonedeljno čekanje nove epizode...:dash:

Ima i intervju sa Elizabeth Mitchell na istom blogu:

http://www.thedailybeast.com/blogs-and-stories/2009-02-10/elizabeth-mitchell-the-lost-interview/

Juliet’s been able to calm down Sawyer, who rarely listens to anyone.

I’ve always enjoyed Juliet and Jack, because that’s where we started, but I was watching episode three and thought Juliet and Sawyer actually were listening to each other. I was telling him to calm down and stop yelling, because I knew his approach wasn’t going to work. But what came across was that [Juliet] was talking to a ten year old, which made me laugh, because that’s also how I talk to Jack when he’s being irrational.
:lol:

You and Terry [O’Quinn] could use more screen time together—maybe she and Locke can get together.

I always thought Locke was much deserving of an onscreen life. Terry and I have talked about it. Juliet could possibly get together with [Daniel] Faraday, because he’s awfully cute, although he and Charlotte are very much together right now. And I happen to really like Miles a lot too—there’s years to go on the show, so you never know. She might have a little fun.

Any plans for you and your fellow Lost-aways to work on future projects together?

I would love to do something on stage with Michael [Emerson], anytime, anywhere

You’re both so experienced in theater—after Lost is off the air you could take the show to Broadway.

Michael and I could have a singing duel! As long as there are a few duets in there and the lights go out on a wonderful swan song.

You two have unfinished business on the show—is he going to bust into the love quadrangle?

Wouldn’t that be wonderful? I said to him, “You know the best thing would be if Juliet forgets all these guys and just ends up with Ben.” That would be the creepiest, but best thing. He’s like, [imitates Ben] “Yes, well, they’ll never do it.” Stranger things have happened.
Posle onog "You're mine"? Teško. :roll:

Ima i intervju sa Elizabeth Mitchell na istom blogu:

http://www.thedailybeast.com/blogs-and-stories/2009-02-10/elizabeth-mitchell-the-lost-interview/
Juliet’s been able to calm down Sawyer, who rarely listens to anyone.

I’ve always enjoyed Juliet and Jack, because that’s where we started, but I was watching episode three and thought Juliet and Sawyer actually were listening to each other. I was telling him to calm down and stop yelling, because I knew his approach wasn’t going to work. But what came across was that [Juliet] was talking to a ten year old, which made me laugh, because that’s also how I talk to Jack when he’s being irrational.

Svidelo mi se kako je ućutkala Sawyera u prošloj epizodi.

Ja za sada ne vidim Sawyera i Juliet kao romantični par, više kao prijatelje ili tako nešto, iako vidim da dosta ljudi navija da se između njih "nešto" dogodi. A i bilo bi mi skroz bzvz i pogubno po Juliet da je ponovo uvuku u vezu sa još jednim likom koji je zaljubljen u Kate...:roll:...stvarno ne bi imalo smisla....ah,te večite permutacije u četvorouglu..:dash:...na kraju će se Jack i Sawyer smuvati, a Kate i Juliet...:mrgreen:

You and Terry [O’Quinn] could use more screen time together—maybe she and Locke can get together.

I always thought Locke was much deserving of an onscreen life. Terry and I have talked about it. Juliet could possibly get together with [Daniel] Faraday, because he’s awfully cute, although he and Charlotte are very much together right now. And I happen to really like Miles a lot too—there’s years to go on the show, so you never know. She might have a little fun.

Any plans for you and your fellow Lost-aways to work on future projects together?

I would love to do something on stage with Michael [Emerson], anytime, anywhere

You’re both so experienced in theater—after Lost is off the air you could take the show to Broadway.

Michael and I could have a singing duel! As long as there are a few duets in there and the lights go out on a wonderful swan song.

You two have unfinished business on the show—is he going to bust into the love quadrangle?

Wouldn’t that be wonderful? I said to him, “You know the best thing would be if Juliet forgets all these guys and just ends up with Ben.” That would be the creepiest, but best thing. He’s like, [imitates Ben] “Yes, well, they’ll never do it.” Stranger things have happened.
Posle onog "You're mine"? Teško. :roll:

” Stranger things have happened" :per:

Juliet + Ben = koje je najbolje rešenje???:think: Buliet? Benet? :lol:

Shto se pomenutog ljubavnog chetvorougla tiche, bilo bi zanimljivo kad bi se u 5tom serijalu razvio po dijagonalama, tj. da se smuvaju Sojer i Dzhek, odnosno Dzhulijet i Kejt.

Shalim se naravno.

Ja za sada ne vidim Sawyera i Juliet kao romantični par, više kao prijatelje ili tako nešto, iako vidim da dosta ljudi navija da se između njih "nešto" dogodi. A i bilo bi mi skroz bzvz i pogubno po Juliet da je ponovo uvuku u vezu sa još jednim likom koji je zaljubljen u Kate...:roll:...stvarno ne bi imalo smisla....ah,te večite permutacije u četvorouglu..:dash:...na kraju će se Jack i Sawyer smuvati, a Kate i Juliet...:mrgreen:

Ja sam vidovit, zar ne? :mrgreen:

Uopšte mi se ne dopada ideja o Juliet i Sawyeru kao romantičnom paru, i stvarno se nadam da se to neće desiti. Ona zaslužuje bolje nego da opet bude "utešna nagrada"... :roll:

Njih dvoje će biti dobar par ako ostanu samo prijatelji.

Juliet + Ben = Buliet
Prikladno je, pošto podseća na glagol to bully - to je on praktično radio sa njom još otkako su se upoznali. :eek:

Ne znam tačno odakle su ove fotke (koji film ili serija je u pitanju?!) ali kada već spominješ Džekovu smešnu firzuru...
hahaha,vrh slike!:hahaha: kako mi je vazda interesantno vidjet lostase van losta ;)
a ovaj,jedno pitanje,jer sam zaboravio-again:lol: ,zasto je lok-ako je on uopste,udario saida sa ledja kad je pokusavao sa onim voki-tokijem da navata signal u prvoj sezoni,znam da mu je objasnio u jednoj epizodi,ali *ebi ga ko ce se sjetit svega,ne mogu se sjetit ni sto je bilo u because u left :hahaha:

Back