Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
To i ja radim i ne umem da objasnim zašto :rumenko:

Btw, malopre sam naišla na zanimljivu informaciju : natpis na Benovom kombiju ''Rainier-Canton'' je anagram za ''reincarnation'' . :p

izgleda da sam genije za propustanje nekih bitnih detalja koji su u lostu sve ;) ,znaci lok...hmmmm...

Prilozi

• bens-van-anagram.png
    bens-van-anagram.png
    137,7 KB · Pregleda: 18
sto se postovanja o epizodi tice mislim da treba da se radi onako kako svima odgovara, ja sam samo predlozio da se jedan dan ljudi ostavi prostora svima da odgledaju. a neko rece da je glupo da se ostali ustrucavaju u komentarisanju, zato mislim da ipak postoje tabovi ali ako se svi slazu da se odmah komentarise vidljivo ja nemam nista protiv uopste.
Ok, onda ja glasam da bude vidljivo & transparentno...:mrgreen:
Pošto sam naravno pristalica anti-spoiler-tab frakcije. Tabovi guše spontani i slobodni tok diskusije...:lol:
Jednostavno, onaj ko zaista ne želi da sebi "ispoilira" gledanje neće svraćati na temu za koju zna da sadrži potencijalno spoileričnu diskusiju dok ne pogleda epizodu.Pa i da je sve u spoiler tabovima, šta bi ta osoba tu radila - posmatrala oznake „prikaži sadržaj“ i napajala se osećajem sigurnosti i spokoja zato što su svi komentari uredno u spoiler tabovima...:eek:

za epizodu mi je interesantno sto je sarlot posle onog onesvescivanja bila vrlo dobro, cak nije imala vise probleme ni sa nosem. sta mislite da li se privikla na to i da ce i drugi tako da prodju ili je jednostavno to samo zatisje pred buru?

Pa ja ne bih rekla da je to pokazatelj da joj je bolje, čak mi se čini da joj se simptomi pogoršavaju: najpre je bila krv iz nosa, zatim i glavobolja, onda duži gubitak svesti posle koga se jedva povratila i osvestila gde & sa kim se nalazi ...moja laička dijagnoza je da joj može biti samo lošije.:(

izgleda da sam genije za propustanje nekih bitnih detalja koji su u lostu sve ;) ,znaci lok...hmmmm...
Pa nešto sumnjam da je većina to primetila ...
Ja znam da sigurno nisam. :rumenko:
A i ne znam koliko i da li je to bitno, ali svakako je zanimljivo. :D

evo interesantnog podatka o nazivu epizode..
"The Litle Prince" je istiomena knjiga od Antoin de Saint-Exupery
koju smo (ja se nadam) svi citali :).Iako je spolja decija knjiga,
ona je u stvari varijacija tema na ljudski zivot, percepciju
i ljudsku prirodu...
Exupery je bio francuz, kao i ekspedicija od Ruso
a "Besixdouze" ("B612")je po ostacima na plazi
ocigledno naziv njihovog potopljenog broda..
inace po knjizi, to je naziv asteroida na kome je mali princ ziveo...

Meni je treća najbolja, zatim prva, ali sve su mi dobre. Zasad je peta sezona odlična. :)

Istina, u ovoj epizodi me je malo toga iznenadilo, ali mi je drago što se sve odvija onako kako je po meni logično i kako sam pretpostavljala. Ipak se nadam da će sledeća da me nečim iznenadi, kao prošli put ono sa Vidmorom, bombom, i Faradejevom kevom (?).

A nisam bila na temi zato što sam juče bila u TV overdriveu, pored epizode Losta sam gledala i poslednje 4 epizode Heroes uključujući ovu novu (11-14), pa nisam imala vremena za forum, a i morala sam da ustanem relativno rano da idem na neko testiranje za posao.

Poslednja izmena:
Baš sam očekivala suprotno tj. da će lagati, valjda mu je to u interesu - da ne razotkriva svoju manipulaciju kako ne bi ugrozio svoj plan (tj. valjda da zaplaši Kate kako bi ona u očaju pristala da se vrati na Ostrvo). Zato me je i iznenadio.Sada će mu biti teže da je ubedi. Ben u poslednje vreme zabrinjavajuće često govori istinu :eek:. (kao npr. i u onoj sceni kada ga Hurley gađa pitom :hahaha:)
Možda je pročitao moje kritike zbog toga što previše često laže i komplikuje... ;) pa otišao previše u drugi ekstrem. :lol:

Svakako da nije dosadna, ali nije ni najbolja, naravno po meni :) Prva mi je najzanimljivija :)

kako ste svi krenuli da poredite i ocenjujete... mogli bi da otvorimo nove teme samo za to :)
kao na lost-forumu "Love it? Hate it? RATE IT!" :D

aj da kazem i meni je 3-ca ep najaca ali ...videcemo jos, ne znam zasto vecina vas ne voli mnogo Kate epizode, ja bas volim naravno zbog Kate... Evangeline Lilly je mnogo dobra riba :worth:

Uzgred budi rečeno, šta mislite o Kejt i njenom ponašanju? Uvek sam se pitala kako su došli na ideju da lažu da je Aron njen sin... Mislila sam da je ne treba osuđivati pre nego što vidimo zašto - da će možda postojati opravdanje, da su na pr. Kejt ili neko drugi tokom boravka na ostrvu čuli od Kler da nema oca i da joj je majka u komi iz koje se verovatno neće probuditi, pa su mislili da Aron nema rođake i da bi ionako bio usvojen... Ali, sad vidimo da uopšte nisu ni razmišljali o tome, i još je Kejt nagovorila Džeka da laže, u fazonu "Jao jadna ja, nemam nikog kod kuće, izgubila sam Sojera, neću da izgubim ovo dete (o kome se brinem već čitavih nekoliko sati/dana)... Naravno da ću ti pomoći da nagovoriš ostale da lažu! Ako i ti meni pomogneš da lažem da je Aron moj..." z:hm: Jedino opravdanje joj je bilo "Znaš da je Kler htela da ga da na usvojenje?" Kao, zbog toga je sve u redu. :roll:

A posle , kad je videla Klerinu mamu, ponašala se kao da je ona negativac, kao, jao, ta grozna žena hoće da mi oduzme moje dete! A u stvari je Kejt jadnoj ženi praktično kidnapovala unuče. :thumbdown:

Shta mislite, kako ce se serija zavrshiti, na kraju 6.te sezone? Rekao bih da ce svi izginuti s obzirom da je do su do sada nemilosrdno stradali sporedni i glavni likovi. Chak je i Dzhon Lok mrtav, a on je drugi ili treci lik po vazhnosti. Takodje smrt svih likova bi opravdala naziv serije. Moguce da ''prezhivi'' jedino Ben, poshto je zlo neunishtivo.

U Lost-u je sve to relativno, da li je neko živ ili ne. Što se tiče Loka, i ja lično mislim da je živ, e sad u kom vremenu i kako :think:, valjda ima da saznamo u narednim epizodama.
A i da malo i ja prokomentarišem četvrtu epizodu, i meni je najjača scena sa Sojerom kad se zahvaljuje bogu, pa povlači reč :hahaha: :hahaha:. Ali kao i u svakoj epizodi Lost-a, nešto smo saznali novo, a dosta još uvek ne znamo. Baš me zanima šta će Sun da uradi, mada će je verovatno Ben ubediti da svi moraju da se vrate. A i Hugo mi je nedostajao u epizodi, samo se nakratko pojavio.

Shta mislite, kako ce se serija zavrshiti, na kraju 6.te sezone? Rekao bih da ce svi izginuti s obzirom da je do su do sada nemilosrdno stradali sporedni i glavni likovi. Chak je i Dzhon Lok mrtav, a on je drugi ili treci lik po vazhnosti. Takodje smrt svih likova bi opravdala naziv serije. Moguce da ''prezhivi'' jedino Ben, poshto je zlo neunishtivo.

mislim da ce se 5-ta sezona zavrsiti isto kao i 4-ta ali u suprotnom smeru, elem pretpostavljam da ces se na kraju 5-te sezone 06 vratiti na ostrvo...naravno uz gomilu zanimljivih stvari koje ce se desiti..a onda u 6-toj ...who know what-s gona happen

Imam veliki problem!!! KRIZA!!!:D svaki put kad ocu da skinem novu epizodu losta na bilo kom sajtu (rapid, netload, megaupload) izadje mi download limit reached...mislila sam da je zato shto skidam mnogo serija dnevno ali ne! ove nedelje nisam NISHTA skidala i za 4tu epizodu mi izlazi isto :@
inache, nisam mogla da izdrzhim da ne prochitam vashe komentare tako da sad znam pola shta ce se desiti :(

Back