Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nisam pratio forum od pocetka,pa stoga nisam znao......To mi je prvo palo napamet

To je inace iz nekog razloga jedna od najpopularnijih teorija na internetu jos otkad su u 4. sezoni pomenuli da je Charlotte nekad bila na ostrvu... Ali isto vazi i maltene svaki drugi zenski lik koji se pojavi u seriji, za svaku se odmah jave teorije da je Annie. Charlotte je Annie, Libby je Annie, Kate je Annie, Kateina keva je Annie... :eek:

A šta mislite o najsvežijoj teoriji da čuvene brojeve (4 8 15 16 23 42 ) koje je francuski tim zajedno sa Ruso pratio do Ostrva izgovara Hurley? :eek:

14y4ht4.jpg

Sad sam malo pogledao Lostpediu i potpuno sam zbunjen,moze li mi neko da mi objasni sta se desava,sada se vracaju u neke godine kada nisu ni bili na ostrvu,mrtvaci se sve vise pokazuju,a na Foxu ce biti izgubljeni za jedno 20 godina,tako da moram da skidam ali barem da znam o cemu se radi...

Sad sam malo pogledao Lostpediu i potpuno sam zbunjen,moze li mi neko da mi objasni sta se desava,sada se vracaju u neke godine kada nisu ni bili na ostrvu,mrtvaci se sve vise pokazuju,a na Foxu ce biti izgubljeni za jedno 20 godina,tako da moram da skidam ali barem da znam o cemu se radi...

Mislim da niko ne bi umeo da ti objasni šta se dešava, možda ovaj fini čikica zna nešto:

15yiutc.jpg

ali retki su oni koji mogu da zaista komuniciraju sa njim, a ni oni ti ionako ništa ne bi rekli.
Tako da ti jedino preostaje da skineš epizode i pogledaš. ;)

Ali svakako, putovanje kroz vreme je za sada glavna tehnika pripovedanja , a nazire se i neka zombi invazija....:D

Imas nekoliko opcija:
1) da cekas prikazivanje na FOX-u
2) da nekako odes u buducnost i da odgledas na FOX-u
3) da uplatis aranzman kod Ajira Airways pa gde te sudbina odvede
4) da skines sa neta
5) ili sasvim nesto peto
:) :cool:

ja ne znam smiju li se postavljat linkovi za download na forumu,ali posto vidjoh da se mogu skinuti titlovi,valjda nece smetat da lost fanovi skinu ovaj genijalan skrinsejver,koga zanima neka podje-odje :) ,mada pretpostavljam da znate za ovo:
http://www.e-axis.com/lost/#download
da bi izasli iz skrinsejvera,morate ukucat znate sta... ;)

i jos nesto,ovo sam prekopirao sa jednog drugog foruma,nadam se da mi nece zamjerit,jedna zanimljiva recenica jednog usera:

Na LOST fan sajtu stranom na kom postujem (da, toliki sam fan) postojala je tema gdje su ljudi postovali BROJEVE svakih 108 minuta. Poslije nekog vremena su ostali htjeli da ih ubiju.

jel vam poznat ovaj cova?:mrgreen:
znate okle ova slika?gledam nocas finale x-filesa,i prije nego sam krenuo da gledam,prodje mi kroz vugla,da sam nasega cika widmora vec vidjeo nedje,u nekom poznatom filmu ili seriji,ali nikako da se upali lampica dje,i tako dodjem do scena sudjenja molderu,i imam sto vidjet,:mrgreen: ,jedan,od kako se kasnije ispostavilo zavjerenika,super-vojnika-mali gibson prajz ga je izvalio,je ovaj cika koji je bitan faktor u seriji ciju 6-tu epizodu 5-te sezone epizodu cemo sad vec sjutra gledat.kako nijesam bas bio siguran jeli to on,po'itao sam na imdb i dobio potvrdu:
Alan Dale
2002
"The X Files" .... Toothpick Man (3 episodes, 2002)

eto,nista posebno,ali cisto da podijelim sa vama.aj laka vi noc!

Prilozi

• bscap030.jpg
    bscap030.jpg
    20,6 KB · Pregleda: 10
Poslednja izmena:
a evo se i jos jedan zlocko iz losta nasao u x-filesu u zadnjoj sezoni :mrgreen:

pamtite li velikog 'uvijek imam plan'-manipulatora u slicnom izdanju?:hahaha: bas mi je bio smijesan dok sam gledao ovu scenu...

Prilozi

• bscap009.jpg
    bscap009.jpg
    17,1 KB · Pregleda: 8
  • bscap010.jpg
    bscap010.jpg
    18,3 KB · Pregleda: 6
  • bscap011.jpg
    bscap011.jpg
    17,4 KB · Pregleda: 5
  • bscap012.jpg
    bscap012.jpg
    18,4 KB · Pregleda: 5
  • bscap013.jpg
    bscap013.jpg
    17,2 KB · Pregleda: 5
jel vam poznat ovaj cova?:mrgreen:
znate okle ova slika?gledam nocas finale x-filesa,i prije nego sam krenuo da gledam,prodje mi kroz vugla,da sam nasega cika widmora vec vidjeo nedje,u nekom poznatom filmu ili seriji,ali nikako da se upali lampica dje,i tako dodjem do scena sudjenja molderu,i imam sto vidjet,:mrgreen: ,jedan,od kako se kasnije ispostavilo zavjerenika,super-vojnika-mali gibson prajz ga je izvalio,je ovaj cika koji je bitan faktor u seriji ciju 6-tu epizodu 5-te sezone epizodu cemo sad vec sjutra gledat.kako nijesam bas bio siguran jeli to on,po'itao sam na imdb i dobio potvrdu:
Alan Dale
2002
"The X Files" .... Toothpick Man (3 episodes, 2002)

eto,nista posebno,ali cisto da podijelim sa vama.aj laka vi noc!
Alan Dale je zaduzen za uloge bogatih, mocnih skotova: The O.C., Ugly Betty, Lost...

Michael Emersona se ne secam, moracu to ponovo da pogledam... a mozda je nisam ni videla, izgleda da je u pitanju 9. sezona, a tad sam vec skoro digla ruke od serij pa sam propustala neke epizode.

Inace je potpuno bizarno da je Terry O'Quinn igrao 3 sasvim razlicite uloge u The X-Files (jednu u 2. sezoni, jednu u filmu Fight the Future, jednu u 9. sezoni) plus jednu od glavnih uloga u Millenniumu, koji je smesten u isti fiktivni univerzum kao XF (imali su crossover). :eek:

i jer je izasla 6.-a epizoda?
Ne. Prikazuje se veceras, znaci treba negde u sitne sate ocekivati da se pojavi na netu.

Epizoda se inace zove "316". Verovatni izvor naslova je Jevadjelje po Jovanu, 3.16:

"Jer Bogu tako omilje svijet da je i sina svojeg jednorodnog dao, da ni jedan koji ga vjeruje ne pogine, nego da ima zivot vjecni."

(Novi Zavet, prevod Vuka Karadzica)

Nije loša epizoda.
Priča o tome kako se vraćaju na ostrvo. Malo toga razjašnjeno, ali mnogo nejasnih stvari kao npr. kako su znali da dođu na aerodrom? Kako je Sayid znao da treba da dođe uz pratnju policije? Otkud Jin u Dharma kombiju u Dharma odelu? Koliko je prošlo na ostrvu kada se Jin ubacio u Dharmu toliko da može da uzme njihov kombi? Šta je bilo sa Aaronom? Da li se avion srušio? Frank Lapidus pilotira avionom, gde je on završio? Ko je pretukao Bena i zašto? I tako dalje...
Locke se obesio. To je uradio samo da bi menjao ulogu Jackovog oca u avionu.
Mislim da imamo novog lika u seriji...

Najsmešniji momenat:
JACK: How can you read?
BEN: My mother thought me.

Nije loša epizoda.
Priča o tome kako se vraćaju na ostrvo. Malo toga razjašnjeno, ali mnogo nejasnih stvari kao npr. kako su znali da dođu na aerodrom? Kako je Sayid znao da treba da dođe uz pratnju policije? Otkud Jin u Dharma kombiju u Dharma odelu? Koliko je prošlo na ostrvu kada se Jin ubacio u Dharmu toliko da može da uzme njihov kombi? Šta je bilo sa Aaronom? Da li se avion srušio? Frank Lapidus pilotira avionom, gde je on završio? Ko je pretukao Bena i zašto? I tako dalje...
Locke se obesio. To je uradio samo da bi menjao ulogu Jackovog oca u avionu.
Mislim da imamo novog lika u seriji...

Najsmešniji momenat:
JACK: How can you read?
BEN: My mother thought me.

da..objasnjenje kako su dosli..ali neko jalovo objasnjenje
opet se javlja mnostvo drugih pitanja..
kao sto su na primer ta koja si naveo..
Jin u plavom Darma kombiju i njihovoj uniformi
sta je sa ostalima iz ekipe
da im se i Frenk pridruzio..pretpostavljam da jeste
imam jak osecaj da se uvodi novi lik
i to onaj sto je izjavio saucesce Dzeku na aerodromu...
Sta je sa Aronom
ali gledajuci s druge strane, Kejt je u stvari ispunila zelju
od Kler..nemoj slucajno da si ga dovela nazad..secate se
Harli...odkud on tu
i to sa gitarom...da li mu je Carli rekao...
zasto je Said u lisicama..izgleda da je on slucajno uleteo...
da..sta se desilo Benu..
da nije u pitanju obecanje koje je dao Vildmoru
mozda je naudio Pen...
naravno onda i pitanje da li je avion pao..
kako je Elois nasla uopste onu Lamp Post stanicu
u svakom slucaju..zanimljiva epizoda...

imam jak osecaj da se uvodi novi lik
i to onaj sto je izjavio saucesce Dzeku na aerodromu...
Da, to i ja mislim...

Harli...odkud on tu
i to sa gitarom...da li mu je Carli rekao...
zasto je Said u lisicama..izgleda da je on slucajno uleteo...

Ne verujem ni da je Charlie rekao Hurleyu, ni da se Sayid tu našao slučajno. Neko ih je našao i objasnio sve to, ali ko je to mogao da bude sem Mrs.Hawking? Sayid je u ovom slučaju u ulozi Kate, a Hurley je ili u ulozi samog sebe ili u ulozi Charliea (iako ne vidim razlog zašto bi bio u ulozi Charliea, ali to je samo pretpostavka zbog gitare). Samo mi nije jasno zašto niko nije bio u ulozi Lockea tj. zašto neko nije nepokretan od ove ekipe. Takođe mislim da je onaj novi lik u ulozi Sayida. Taj glumac mi je strašno poznat odnekle, ali nisam siguran odakle...

Pretpostavljam da su ovi jednostavno nestali iz aviona zbog FLASHa. Verovatno je i Lapidus nestao sa njima i najverovatnije je da se avion srušio, ali ako ostrvo nije bilo TADA tu, ne vidim gde bi mogli da se sruše.

Pitanje je sada ko je u kojem vremenu zavrsio...Izgleda da su se leftbehindersi posle Lokovog okretanja tocka pomerili u neko drahma vreme, mozda su flesevi prestali, pa su oni infiltrirali nekako u drahmu..
a mozda su se flesevi i dalje nastavili , pa je ostrvo kada je avion preleteo preko tih kordinata jednostavno ih pokupilo i prebacilo u vreme sa jinom,sojerom i ostalima zbog prostorno vremenske ravnoteze koju ostrvo pokusava da uskladi..ili sta vec(sigurno postoji neka matematika i fizika koja sve to objanjava :D), a moguce da se avion srusio u originalnom vremenu u kom su bili O6 van ostrva...onaj fles kada su se otisli u buducnost , kada je kamp bio razrusen i kad su ih jurili u camcima oni other othersi, moguce da je to vreme nekoliko dana(nedelja) posle krasha aviona Aire
......ipak je ovo lost ko ce ga znati

Zar nisu na ostrvu nasli splav i flashicu vode sa logom avio kompanije,mora da je avion sleteo negde.
I da nije sayid mozda pretukao bena pa su ga zato priveli......a i to mi nije logicno....

We’re not going to Guam are we? :D :D

Izgleda da su se leftbehindersi posle Lokovog okretanja tocka pomerili u neko drahma vreme, mozda su flesevi prestali, pa su oni infiltrirali nekako u drahmu..
To je i moja pretpostavka.

a mozda su se flesevi i dalje nastavili , pa je ostrvo kada je avion preleteo preko tih kordinata jednostavno ih pokupilo i prebacilo u vreme sa jinom,sojerom i ostalima zbog prostorno vremenske ravnoteze koju ostrvo pokusava da uskladi..ili sta vec(sigurno postoji neka matematika i fizika koja sve to objanjava :D), a moguce da se avion srusio u originalnom vremenu u kom su bili O6 van ostrva...onaj fles kada su se otisli u buducnost , kada je kamp bio razrusen i kad su ih jurili u camcima oni other othersi, moguce da je to vreme nekoliko dana(nedelja) posle krasha aviona Aire
......ipak je ovo lost ko ce ga znati
Mislim da se avion uopšte nije srušio, već da ih je Ostrvo nekako kidnapovalo sa leta u trenutku kada su se našli u njegovom dometu :lol:
Samo, gde li su završili Ben, Sun i Sayid???

Zar nisu na ostrvu nasli splav i flashicu vode sa logom avio kompanije,mora da je avion sleteo negde.
I da nije sayid mozda pretukao bena pa su ga zato priveli......a i to mi nije logicno....

We’re not going to Guam are we? :D :D
Meni ipak deluje da je Bena možda pretukao Dezmond.
Kada su bili u crkvi Ben je rekao Džeku da ide da završi nešto što je obećao starom prijatelju.
Stari prijatelj=Vidmor
Obećanje=da će ubiti Peni

Da li je još nekome potpuno bolesna ona scena sa Kejt i Džekom u njegovom stanu? :eek:
Šta li se dogodilo sa Aaronom???:dontunderstand:
I kako je moguće da je Džek pristao da ne postavlja nikakva pitanja u vezi sa sestrićem?

Očigledno je da su uveli par novih misterija, koje će verovatno naknadno objašnjavati kroz flešbekove : otkud Sayid i Hurley na letu?šta se dogodilo sa Benom?zašto se Kejt predomislila?šta je sa Aaronom? i sl....

Back