nisam pratio forum od pocetka,pa stoga nisam znao......To mi je prvo palo napamet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam pratio forum od pocetka,pa stoga nisam znao......To mi je prvo palo napamet
Zaje-bana teorija. Ako je to istina onda je basA šta mislite o najsvežijoj teoriji da čuvene brojeve (4 8 15 16 23 42 ) koje je francuski tim zajedno sa Ruso pratio do Ostrva izgovara Hurley?![]()
Sad sam malo pogledao Lostpediu i potpuno sam zbunjen,moze li mi neko da mi objasni sta se desava,sada se vracaju u neke godine kada nisu ni bili na ostrvu,mrtvaci se sve vise pokazuju,a na Foxu ce biti izgubljeni za jedno 20 godina,tako da moram da skidam ali barem da znam o cemu se radi...
Imas nekoliko opcija:Sad sam malo pogledao Lostpediu i potpuno sam zbunjen,moze li mi neko da mi objasni sta se desava,sada se vracaju u neke godine kada nisu ni bili na ostrvu,mrtvaci se sve vise pokazuju,a na Foxu ce biti izgubljeni za jedno 20 godina,tako da moram da skidam ali barem da znam o cemu se radi...
Alan Dale je zaduzen za uloge bogatih, mocnih skotova: The O.C., Ugly Betty, Lost...jel vam poznat ovaj cova?![]()
znate okle ova slika?gledam nocas finale x-filesa,i prije nego sam krenuo da gledam,prodje mi kroz vugla,da sam nasega cika widmora vec vidjeo nedje,u nekom poznatom filmu ili seriji,ali nikako da se upali lampica dje,i tako dodjem do scena sudjenja molderu,i imam sto vidjet,,jedan,od kako se kasnije ispostavilo zavjerenika,super-vojnika-mali gibson prajz ga je izvalio,je ovaj cika koji je bitan faktor u seriji ciju 6-tu epizodu 5-te sezone epizodu cemo sad vec sjutra gledat.kako nijesam bas bio siguran jeli to on,po'itao sam na imdb i dobio potvrdu:
Alan Dale
2002
"The X Files" .... Toothpick Man (3 episodes, 2002)
eto,nista posebno,ali cisto da podijelim sa vama.aj laka vi noc!
Ne. Prikazuje se veceras, znaci treba negde u sitne sate ocekivati da se pojavi na netu.i jer je izasla 6.-a epizoda?
Nije loša epizoda.
Priča o tome kako se vraćaju na ostrvo. Malo toga razjašnjeno, ali mnogo nejasnih stvari kao npr. kako su znali da dođu na aerodrom? Kako je Sayid znao da treba da dođe uz pratnju policije? Otkud Jin u Dharma kombiju u Dharma odelu? Koliko je prošlo na ostrvu kada se Jin ubacio u Dharmu toliko da može da uzme njihov kombi? Šta je bilo sa Aaronom? Da li se avion srušio? Frank Lapidus pilotira avionom, gde je on završio? Ko je pretukao Bena i zašto? I tako dalje...
Locke se obesio. To je uradio samo da bi menjao ulogu Jackovog oca u avionu.
Mislim da imamo novog lika u seriji...
Najsmešniji momenat:
JACK: How can you read?
BEN: My mother thought me.
Da, to i ja mislim...imam jak osecaj da se uvodi novi lik
i to onaj sto je izjavio saucesce Dzeku na aerodromu...
Harli...odkud on tu
i to sa gitarom...da li mu je Carli rekao...
zasto je Said u lisicama..izgleda da je on slucajno uleteo...
To je i moja pretpostavka.Izgleda da su se leftbehindersi posle Lokovog okretanja tocka pomerili u neko drahma vreme, mozda su flesevi prestali, pa su oni infiltrirali nekako u drahmu..
Mislim da se avion uopšte nije srušio, već da ih je Ostrvo nekako kidnapovalo sa leta u trenutku kada su se našli u njegovom dometua mozda su se flesevi i dalje nastavili , pa je ostrvo kada je avion preleteo preko tih kordinata jednostavno ih pokupilo i prebacilo u vreme sa jinom,sojerom i ostalima zbog prostorno vremenske ravnoteze koju ostrvo pokusava da uskladi..ili sta vec(sigurno postoji neka matematika i fizika koja sve to objanjava), a moguce da se avion srusio u originalnom vremenu u kom su bili O6 van ostrva...onaj fles kada su se otisli u buducnost , kada je kamp bio razrusen i kad su ih jurili u camcima oni other othersi, moguce da je to vreme nekoliko dana(nedelja) posle krasha aviona Aire
......ipak je ovo lost ko ce ga znati
Meni ipak deluje da je Bena možda pretukao Dezmond.Zar nisu na ostrvu nasli splav i flashicu vode sa logom avio kompanije,mora da je avion sleteo negde.
I da nije sayid mozda pretukao bena pa su ga zato priveli......a i to mi nije logicno....
We’re not going to Guam are we?![]()
![]()