Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
a nece ni dao Bog!Išla je epizoda 4.12 "Cabin Fever".
Sutra ide prvi deo finala 4 .sezone (koje će verovatno ići iz tri dela).
05-17-42-20
imate li petarada?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a nece ni dao Bog!Išla je epizoda 4.12 "Cabin Fever".
Sutra ide prvi deo finala 4 .sezone (koje će verovatno ići iz tri dela).

Glasajte za najsmešniju "jackface" ovde ,,,![]()

Zar nije to i bila Saidova ideja? Ili se ja pogrešno sećam epizode?Previše su dobre da bih se odlučila samo za jednu!!!
Na slici 15 izgleda da neuspešno kopira Benov bug-eyed look, 6 i 16 su scene iz "Exorcism", devetka bi i Smokey-ja mogla isprepadati, a na 14 mu je neko očito izbio zube (possibly Lock)!!!
Inače, šta mu je ono sinoć značilo "ja sam poslao Saida i Dezmonda u taj helikopter, to je bila moja odluka..."? Pa oni su big boys, sami su hteli da idu na brod, a Džek je umislio da je cela ova planeta izgleda njegova odgovornost, svašta. Kao da bi ga Said poslušao da mu je zabranio nešto.
a nece ni dao Bog!
05-17-42-20
imate li petarada?![]()

Mora da među scenaristima ima fanova...Zar nije to i bila Saidova ideja? Ili se ja pogrešno sećam epizode?![]()
Previše su dobre da bih se odlučila samo za jednu!!!
Na slici 15 izgleda da neuspešno kopira Benov bug-eyed look, 6 i 16 su scene iz "Exorcism", devetka bi i Smokey-ja mogla isprepadati, a na 14 mu je neko očito izbio zube (possibly Lock)!!!
.
There's No Place Like Home, nekoliko komentara:
Što nikad niko lepo ne overi "mrtvaca" u glavu? Čak i Ričard, najstariji i najiskusniji
pravi istu glupu grešku...

U Sneak Peak #5 se ruši avion u kome je Eko-ov brat dok Locke to posmatra što znači da su se 100% vratili kroz vreme.
Trejleri su samo potvrdili da je u pitanju prošlost, što je mnogo zanimljivija varijanta za priču pošto omogućava da saznamo svašta o prošlosti Ostrva.

Kombinovani intervju (iz dva dela) sa većinom glumačke ekipe (izostavljeni su Terry, Yunjin & verovatno još neko...) & producentima serije na temu pete sezone. Blago spoileričnog sadržaja.
[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/kWqzf3unaps&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/kWqzf3unaps&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
[/YOUTUBE]
Uočila sam jedan mogući spoiler :
Damon kaže (možda i nije baš tačan citat, ali otprilike): ...
"Which members of the Oceanic 6 go back, which stay behind, that's anyone's guess."
Mislila sam da će se svi vratiti.....
I još jedno opažanje: Jeremy Davies se ponaša i govori identično kao Daniel Faraday...![]()

A i Daniel Faraday i Jeremy Davies se ponašaju i govore identično kao svi ostali likovi koje je Jeremy Davies igrao u raznim filmovima.Kombinovani intervju (iz dva dela) sa većinom glumačke ekipe (izostavljeni su Terry, Yunjin & verovatno još neko...) & producentima serije na temu pete sezone. Blago spoileričnog sadržaja.
Uočila sam jedan mogući spoiler :
Damon kaže (možda i nije baš tačan citat, ali otprilike): ...
"Which members of the Oceanic 6 go back, which stay behind, that's anyone's guess."
Mislila sam da će se svi vratiti.....
I još jedno opažanje: Jeremy Davies se ponaša i govori identično kao Daniel Faraday...![]()

, Naveenu (koji je inače pre par dana napunio 40 godina - srećan rođendan!)
super stoji crna kožna jakna
, Elizabeth izgleda fantastično, kosa joj je mnogo lepa; Matthew Fox, sa druge strane, hitno treba da ode kod frizera. Josh deluje kao da se malo potšišao... a izgleda da se u on u baš svakom intervjuu stalno smeje i pokazuje jamice.
Da li su Ken Leungu zubi zaista tako blistavo beli?! Pomalo me i plaše..
pa i ostali imaju blještavo bele zube, Josh recimo, mada se manje primećuju - valjda im, pošto su TV zvezde, stalno izbeljuju zube.

Dopada mi se sto se uvek zezaju na svoj racun i sami pominju greske koje su pravili, tipa epizoda Stranger In A Strange Land itd.The Writers Comment Fans Favorite Episodes
Jeste, ovo na Foksu je bio kraj 4. sezone.Jer se to danas zavrsila 4. sezona???
Dopada mi se sto se uvek zezaju na svoj racun i sami pominju greske koje su pravili, tipa epizoda Stranger In A Strange Land itd.
Prvih 5 nisu iznenadjenje, ali zaista me je iznenadilo sto je Daddy Issues plasirana tako visoko... nije mi cak ni jedna od upecatljivijih epizoda 1. sezone. Po meni, The Man Behind The Curtain bi trebalo da bude u vrhu. Ali zeznuli su se kad su rekli da nema epizoda 3. sezone, a sta je Through the Looking Glass (koja je na prvom mestu!)??
moju navučenost na Lost u početku, nego da se tolika popularnost uglavnom bazira na efektnoj završnoj sceni koja je verovatno jedna od najboljih završnih Lost scena do sada (i da ne zaboravim Lokov susret sa Dimkom), dok se epizoda posmatrano kao celina ne izdvaja baš toooliko po kvalitetu. Takođe, mislim da Lok ima i jače flešbek-priče u nekim drugim epizodama. 

Da,sad si me podsetila, gledala sam ga ranije u nekim filmovima: Solaris, Secretary, Saving Private Ryan ...(možda i u još nekom), ali nisam do sada obratila pažnju na to.Izgleda da je on specijalizovan za određeni tip uloga: ekscentrik, ludi naučnik i sl...Ako si gledala Solaris iz 2002 god,on glumi i indentican je kao u Lostu.
Tako da sam jos ranije dosla do zakljucka da je covek prosto takav,daleko da su to specificnosti koje lik nalaze.
Malo razocaravajuce![]()
Još 30 puta treba ukucati
![]()
...i eto nove epizode!