Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Glasajte za najsmešniju "jackface" ovde ,,,:tease:

Previše su dobre da bih se odlučila samo za jednu!!! z:mrgreen:
Na slici 15 izgleda da neuspešno kopira Benov bug-eyed look, 6 i 16 su scene iz "Exorcism", devetka bi i Smokey-ja mogla isprepadati, a na 14 mu je neko očito izbio zube (possibly Lock)!!!

Inače, šta mu je ono sinoć značilo "ja sam poslao Saida i Dezmonda u taj helikopter, to je bila moja odluka..."? Pa oni su big boys, sami su hteli da idu na brod, a Džek je umislio da je cela ova planeta izgleda njegova odgovornost, svašta. Kao da bi ga Said poslušao da mu je zabranio nešto.

Na slici 15 izgleda da neuspešno kopira Benov bug-eyed look, 6 i 16 su scene iz "Exorcism", devetka bi i Smokey-ja mogla isprepadati, a na 14 mu je neko očito izbio zube (possibly Lock)!!!

Inače, šta mu je ono sinoć značilo "ja sam poslao Saida i Dezmonda u taj helikopter, to je bila moja odluka..."? Pa oni su big boys, sami su hteli da idu na brod, a Džek je umislio da je cela ova planeta izgleda njegova odgovornost, svašta. Kao da bi ga Said poslušao da mu je zabranio nešto.
Zar nije to i bila Saidova ideja? Ili se ja pogrešno sećam epizode? :confused:

.

Mora mu se priznati da ima neverovatnu moc mimike,to za jednog glumca moze biti samo pohvalno.
Koliko razlicitih faca i svaka je autenticna.
To sto me nervira kao lik je druga prica.

Posle ponovnog gledanja prvog dela drugog dela :lol: There's No Place Like Home, nekoliko komentara:

- Pobogu, zar u ovoj seriji niko nije dovoljno pametan da proveri da li je neprijatelj koga su upravo "ubili" zaista mrtav?! z:hm: Što nikad niko lepo ne overi "mrtvaca" u glavu? Čak i Ričard, najstariji i najiskusniji z;) pravi istu glupu grešku...

- Ne kapiram zašto je Kimi mislio da će to što bi njegova smrt izazvala ekploziju teretnjaka da ga zaštiti od Bena ili koga već na Ostrvu? Prilično glup plan... Nije valjda naseo da ono "I don't kill innocent people"?

- Nadam se da neće ispasti kao da opet hejtujem Džeka, ali ona rečenica je bila stvarno glupa: "Odveo si polovinu naših ljudi preko Ostrva, većina ih je pobijena..." Na stranu tačnost same izjave (koliko ih je u stvari), šta, Lok je kriv za to, a da ih nije odveo, bili bi kao živi?! Da ih nije odveo, plaćenici bi ih sve napali na plaži, pošto bi i Ben ostao tamo, samo bi ih pobili mnogo više, pošto tamo tek nisu imali nikakvu zaštitu, a i Džek je mislio da dolaze sa prijateljskim namerama... Može samo da bude zahvalan Loku.

- Sa svoje strane, Lok se baš i nije potrudio da ubedi Džeka da ostane, ili da mu objasni da će pomeriti Ostrvo! Jeste Džek tvrdoglav kao mazga i jeste da bi mu samo rekao da je lud, ali nije baš kao da se Džon tu nešto trudio.

- Ono kad Đin kaže "Rekao sam ti da ću te odvesti sa Ostrva" i nema nekog smisla... Jeste on naterao Šarlot da mu obeća da će spasiti San, ali Danijel je i ovako prevozio ljude, a Džulijet je bila ta koja je tražila da San ide prva. Šarlot nije s tim imala nikakve veze. Čemu onda uopšte taj zaplet sa Šarlot i Đinom valjda samo zato da saznamo da ima nešto između Šarlot i Danijela, i da Šarlot govori korejski?

- Greška u kontinuitetu: Džekova bradica na Ostrvu je proseda, a u flešforvardima mu je čuvena brada skroz crna! z:D

Možda bi ovo trebalo u spoiler tagove...

U Sneak Peak #5 se ruši avion u kome je Eko-ov brat dok Locke to posmatra što znači da su se 100% vratili kroz vreme.
U to sam ionako već odavno bila sigurna, posebno posle onih trejlera... a i pre toga - gde bi se to Ostrvo pomerilo, ako ne kroz vreme? Posebno posle dr Čengovih video klipova i priče o zekama koji putuju kroz vreme. z:) Trejleri su samo potvrdili da je u pitanju prošlost, što je mnogo zanimljivija varijanta za priču pošto omogućava da saznamo svašta o prošlosti Ostrva.

Baš me zanima da li će i sad biti tvrdnji da Lost nije SF... :p

Sinhronizacija je stvarno očaj živi u sneak peaku 7, je l to neko loše skinuo sa ABC sajta? Ne mogu da verujem da bi ozbiljna stanica to tako pustila...

Poslednja izmena:
Kombinovani intervju (iz dva dela) sa većinom glumačke ekipe (izostavljeni su Terry, Yunjin & verovatno još neko...) & producentima serije na temu pete sezone. Blago spoileričnog sadržaja.

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/kWqzf3unaps&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/kWqzf3unaps&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
[/YOUTUBE]

Uočila sam jedan mogući spoiler :
Damon kaže (možda i nije baš tačan citat, ali otprilike): ...
"Which members of the Oceanic 6 go back, which stay behind, that's anyone's guess."
Mislila sam da će se svi vratiti.....:eek:

I još jedno opažanje: Jeremy Davies se ponaša i govori identično kao Daniel Faraday...z:D

Kombinovani intervju (iz dva dela) sa većinom glumačke ekipe (izostavljeni su Terry, Yunjin & verovatno još neko...) & producentima serije na temu pete sezone. Blago spoileričnog sadržaja.

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/kWqzf3unaps&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/kWqzf3unaps&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
[/YOUTUBE]

"Which members of the Oceanic 6 go back, which stay behind, that's anyone's guess."

I još jedno opažanje: Jeremy Davies se ponaša i govori identično kao Daniel Faraday...z:D

Ako si gledala Solaris iz 2002 god,on glumi i indentican je kao u Lostu.
Tako da sam jos ranije dosla do zakljucka da je covek prosto takav,daleko da su to specificnosti koje lik nalaze.
Malo razocaravajuce:)

Još 30 puta treba ukucati
Thenumbers.jpg

...i eto nove epizode!

A i Daniel Faraday i Jeremy Davies se ponašaju i govore identično kao svi ostali likovi koje je Jeremy Davies igrao u raznim filmovima. z:p
I onda neki ljudi kažu da su mrzeli Ana Lusiju navodno zato što Michelle Rodriguez uvek igra isti lik... z:hm:

Nedostaje i Rebecca Mader, što će verovatno dodatno pojačati nagađanja da će ona ubrzo da umre... što bi bilo stvarno idiotski. z:hm:

Što se tiče ovo spojlera,
znamo da treba da se svi vrate, pitanje je da li će svi hteti da se vrate. A i kad bi unapred znali da će se svi stvarno vratit, onda ne bi bilo uzbudljivo, zar ne?

Intervju sadrži dosta spojlera za one koji nisu gledali promo klipove i sneak peekove, za ostale ne toliko, više su potvrdili dosta stvari. Michael Emerson je najviše objašnjavao, a meni je najinteresantniji blagi spoiler ono što je rekla Evangeline
da se pojavljuje (nova?) grupa likova, koji su do te mere integralni za priču, kako sam razumela, više nego ijedni dosad.

Na kraju, nekoliko sasvim površnih zapažanja: Henry Ian Cusick super izgleda, kosa mu je bolja nego ikad :ok: , Naveenu (koji je inače pre par dana napunio 40 godina - srećan rođendan!) :rodjendan: super stoji crna kožna jakna :zaljubljena: , Elizabeth izgleda fantastično, kosa joj je mnogo lepa; Matthew Fox, sa druge strane, hitno treba da ode kod frizera. Josh deluje kao da se malo potšišao... a izgleda da se u on u baš svakom intervjuu stalno smeje i pokazuje jamice. z:) Da li su Ken Leungu zubi zaista tako blistavo beli?! Pomalo me i plaše.. :eek: z:ppa i ostali imaju blještavo bele zube, Josh recimo, mada se manje primećuju - valjda im, pošto su TV zvezde, stalno izbeljuju zube.

Inače, pre par noći sam sanjala Loka - mislim da mi je to prvi Lost san. Ne sećam se skoro ničeg, samo da nisam ništa pričala s njim ili slično, bilo je više kao da uživo gledam epizodu koja nikad nije postojala. Sećam se samo da je u jednom momentu i Naomi bila tu, živa, kao oporavljala se, i još su njih dvoje najnormalnije razgovarali. :eek: :o
Mora da sam ga sanjala zato što sam to veče u klubu Žica pričala s jednom drugaricom o Lostu, BSG i Heroes, i baš smo pričale o Loku, a onda sam se vratila kući i gledala one sneek peekove.

The Writers Comment Fans Favorite Episodes
Dopada mi se sto se uvek zezaju na svoj racun i sami pominju greske koje su pravili, tipa epizoda Stranger In A Strange Land itd.

Prvih 5 nisu iznenadjenje, ali zaista me je iznenadilo sto je Daddy Issues plasirana tako visoko... nije mi cak ni jedna od upecatljivijih epizoda 1. sezone. Po meni, The Man Behind The Curtain bi trebalo da bude u vrhu. Ali zeznuli su se kad su rekli da nema epizoda 3. sezone, a sta je Through the Looking Glass (koja je na prvom mestu!)??

Dopada mi se sto se uvek zezaju na svoj racun i sami pominju greske koje su pravili, tipa epizoda Stranger In A Strange Land itd.

Prvih 5 nisu iznenadjenje, ali zaista me je iznenadilo sto je Daddy Issues plasirana tako visoko... nije mi cak ni jedna od upecatljivijih epizoda 1. sezone. Po meni, The Man Behind The Curtain bi trebalo da bude u vrhu. Ali zeznuli su se kad su rekli da nema epizoda 3. sezone, a sta je Through the Looking Glass (koja je na prvom mestu!)??

Iako je i mene iznenadilo da se epizoda "All the Best Cowboys Have Daddy Issues" našla u samom vrhu, ipak mislim da je bila jedna od solidnijih u prvoj sezoni (barem meni).
A mislim da je "Walkabout" (koja je na drugom mestu) malčice precenjena epizoda. Odmah da naglasim :ne kažem da je loša, daleko od toga-mislim da je ta epizoda zacementirala :lol: moju navučenost na Lost u početku, nego da se tolika popularnost uglavnom bazira na efektnoj završnoj sceni koja je verovatno jedna od najboljih završnih Lost scena do sada (i da ne zaboravim Lokov susret sa Dimkom), dok se epizoda posmatrano kao celina ne izdvaja baš toooliko po kvalitetu. Takođe, mislim da Lok ima i jače flešbek-priče u nekim drugim epizodama.
Znači, ne bih je stavila na moju listu prvih 5-6 omiljenih, ali možda u prvih 10. :mrgreen:

Slažem se za The Man Behind The Curtain - definitivno zaslužuje da se nađe na listi.

Michael Emerson & zlobni smešak na početku.....:hahaha:

Ako si gledala Solaris iz 2002 god,on glumi i indentican je kao u Lostu.
Tako da sam jos ranije dosla do zakljucka da je covek prosto takav,daleko da su to specificnosti koje lik nalaze.
Malo razocaravajuce:)
Da,sad si me podsetila, gledala sam ga ranije u nekim filmovima: Solaris, Secretary, Saving Private Ryan ...(možda i u još nekom), ali nisam do sada obratila pažnju na to.Izgleda da je on specijalizovan za određeni tip uloga: ekscentrik, ludi naučnik i sl...:D

Još 30 puta treba ukucati
Thenumbers.jpg

...i eto nove epizode!

:vatromet::vatromet::vatromet:

Back