Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne znam, nisam zapamtio.z:cry: Moguće je i da su pisali samo o toj glumici.:zstidljivko:

Mislim da je to i dalje za 4.sezonu. Prkazuju neke delove iz epizode "The Shape of Things to Come" a ta je večeras na Fox-u.z:lol:
Naravno da prikazuju scene iz 4. sezone... ne znam ni da li bi smeli da prikazuju iz 5. sve i ako ih već imaju... a i bilo bi glupo pošto još nisu ni izvrteli 4..tako da to ništa ne znači. Ne znam zašto bi najavljivali 9., 10. itd. epizodu 4. sezone kao "nove epizode", kad nisu "nove" kao ni ove koje su prikazali dosad, a koliko znam nije dosad išla ta najava. I zašto bi naglašavali da je u istom terminu? :confused: Najava jedino ima smisla ako nameravaju da za par meseci ili kad već počnu sa 5. sezonom.

Naravno da prikazuju scene iz 4. sezone... ne znam ni da li bi smeli da prikazuju iz 5. sve i ako ih već imaju... a i bilo bi glupo pošto još nisu ni izvrteli 4..tako da to ništa ne znači. Ne znam zašto bi najavljivali 9., 10. itd. epizodu 4. sezone kao "nove epizode", kad nisu "nove" kao ni ove koje su prikazali dosad, a koliko znam nije dosad išla ta najava. I zašto bi naglašavali da je u istom terminu? :confused: Najava jedino ima smisla ako nameravaju da za par meseci ili kad već počnu sa 5. sezonom.
Predpostavljam da je ta najava isla zbog pauze u prikazivanju koju su sigurno imali oko praznika.
Nema teorje da 5. sezonu prikazu pre jeseni. Do kraja maja ce je emitovati u Americi, znaci kod nas mogu tek posle toga, a to sigurno nece biti tokom leta.
Ako bi kojim cudom i poceli s prikazivanjem ranije, to nema sanse da bude u istom terminu, 5 puta nedeljno, vec eventualno samo jednom.
Sto se novih glumaca tice, ja sam cuo samo za samo za Reiko Aylesworth (poznata po seriji 24).

Poslednja izmena:
Predpostavljam da je ta najava isla zbog pauze u prikazivanju koju su sigurno imali oko praznika.
Nema teorje da 5. sezonu prikazu pre jeseni. Do kraja maja ce je emitovati u Americi, znaci kod nas mogu tek posle toga, a to sigurno nece biti tokom leta.
Ako bi kojim cudom i poceli s prikazivanjem ranije, to nema sanse da bude u istom terminu, 5 puta nedeljno, vec eventualno samo jednom.
Sto se novih glumaca tice, ja sam cuo samo za samo za Reiko Aylesworth (poznata po seriji 24).
Nije bilo nikakve pauze, serija je isla normalno i 31. decembra i 1.januara i 6. i 7. januara.

Ako prikazu 5. sezonu posle maja, to ce biti skoro... kod nas se nikad ne zna da li ce nove sezone serija biti prikazane za godinu dana, dve godine, ili nikad.

Ja znam od ranije da ce igrati Zuleikha Robinson (Rome, pre toga je se secam iz The Lone Gunman) http://www.imdb.com/name/nm0733196/ i francuski glumac Said Tagmaoui (igrao u Mrznji) http://www.imdb.com/name/nm0846548/ i jos jedan lik koga se secam iz Mulholland Drive, ne znam da li sam ga jos negde gledala. http://www.imdb.com/name/nm0279209/ Pojma nemam sta igraju, opisi su uglavnom vrlo neodredjeni.

Poslednja izmena:
Pa, da je obnovimo? Sad je pravi trenutak... z:)

I ja se pitam koliko je popularna na ovom forumu, sudeći po tome kako su likovi iz BSG prošli na TV turniru, slabo. z:(

Ima par svežijih tema o BSG (iz ove godine) na Naučnoj fantastici, ali na obe je bio slab odziv.
Što da ne, mogle bismo da vratimo temu iz mrtvih....
adama-pancarte001-1.gif

Ona tema na pdf Naučna fantastika se koliko sam ja razumela tiče samo toga ko je poslednji Sajlonac....

Ne znam, nisam zapamtio.z:cry: Moguće je i da su pisali samo o toj glumici.:zstidljivko:

Mislim da je to i dalje za 4.sezonu. Prkazuju neke delove iz epizode "The Shape of Things to Come" a ta je večeras na Fox-u.z:lol:

Obožavam "The shape of things to come" - to mi je jedna od najboljih epizoda četvrte sezone...z:)

A što se tiče Fringe/Lost, jedini zajednički glumac za koga ja znam je Lance Reddick (Matthew Abaddon) ..:confused:
i on će se sigurno pojavljivati u petoj sezoni
O novim glumcima koji će se takođe pojavljivati u 5. sezoni sam pisala par stranica unazad..ako nađem post postaviću link.

Nije bilo nikakve pauze, serija je isla normalno i 31. decembra i 1.januara i 6. i 7. januara.

Ako prikazu 5. sezonu posle maja, to ce biti skoro... kod nas se nikad ne zna da li ce nove sezone serija biti prikazane za godinu dana, dve godine, ili nikad.

Ja znam od ranije da ce igrati Zuleikha Robinson
Zuleika, Zuleika! :D

Hm, nije bilo pauze, i nisu ponavljali epizode?
Ko ce znati onda sta im taj promo znaci, necu se ni truditi da shvatim, verovatno ne znaju ni oni sami.
U svakom slucaju, to se odnosi na 4. sezonu, o petoj kod nas nema jos ni pojma.

Ko ce ga znati tako su i ovi sa b92 prikazali epizodu Make love not warcraft 2 dana posle prikazivanja u americi i pustili citavu 10. sezonu pre amera...Moze se desiti i da Fox odresi kesu i za 5. sezonu...
Pre Amera?! Jesi siguran?! Nema šanse da bi im to dozvolili. Britanski Sky One jeste prikazivao prvu sezonu BSG pola godine pre američkog SciFi kanala, ali Sky je bio jedan od finansijera serije zajedno sa SciFi kanalom.

Fox ni u ludilu ne bi mogao išta da prikaže pre ABC-ja, ali bi mogli da prikažu relativno vrzo posle premijernog prikazivanja u Americi. Tako su pre nekoliko godina nove epizode X-Files na Pinku išle dosta brzo posle prikazivanja u SAD. Ako Fox recimo krene sa 5. sezonom negde u maju ili čak aprilu, ne bi ni morali da menjaju termin na jednom nedeljno. S druge strane, ako promene termin na jednom nedeljno, ne bi ni morali da čekaju toliko, mogli bi da prikazuju nove epizode sa nekoliko dana zakašnjenja.

Poslednja izmena:
Pre Amera?! Jesi siguran?! Nema šanse da bi im to dozvolili. Britanski Sky One jeste prikazivao prvu sezonu BSG pola godine pre američkog SciFi kanala, ali Sky je bio jedan od finansijera serije zajedno sa SciFi kanalom.

Fox ni u ludilu ne bi mogao išta da prikaže pre ABC-ja, ali bi mogli da prikažu relativno vrzo posle premijernog prikazivanja u Americi. Tako su pre nekoliko godina nove epizode X-Files na Pinku išle dosta brzo posle prikazivanja u SAD. Ako Fox recimo krene sa 5. sezonom negde u maju ili čak aprilu, ne bi ni morali da menjaju termin na jednom nedeljno. S druge strane, ako promene termin na jednom nedeljno, ne bi ni morali da čekaju toliko, mogli bi da prikazuju nove epizode sa nekoliko dana zakašnjenja.

100% siguran..Pratio sam listing i na Comedy Centralu.Pustali su svaki dan ja se iznenadio...

Glasala za 15, koja vidim ionako pobeđuje...
ali malo je falilo odlučim da ne glasam iz protesta z:(( zbog izostavljanja takvih legendi Jackfacea kakve su
Scree.jpg
,
JackfaceLTDA.jpg
,
Carazay4py.jpg
i moja omiljena Džekfaca, koja prosto sugeriše "imam 30 unakaženih leševa u podrumu i ti si sledeći!!!":
Jackface.jpg

Back