Meni je Keamy bljak, ali bilo je nekih riba koji su bile u fazonu "oh look at his biceps, he's so hot!"

Kao da u seriji nema dovoljno muskaraca koji imaju dobre misice, ali pored toga imaju i mozga i duse. A i faca mu je bila onako, bzvz, nista narocito.
Da, mnogi misle da je Richard sa Black Rocka... Taj Black Rock bi morao da bude vrlo vazan u prici... Mene zanima i ko/sta je u stvari Matthew Abbadon (poznat i kao "jezivi crnac"

), on je bas zanimljiv, i da mada kao zvanicno radi za Widmorea, mislim da u stvari ima svoje ciljeve koji veze nemaju s Widmorom, i da zna mnoge stvari koje ne znaju ni Widmore ili Ben. Mozda je i on ageless kao Richard, a mozda je putovao kroz vreme... dve najpopularnije teorije su da je Abbadon 1) bivsi rob sa Black Rocka, ili da je 2) Walt iz buducnosti.
Arzt je bio jako zabavan lik, smesno je bilo kako je o "klikama" na Ostrvu pricao kao srednjoskolac koji se zali sto nije deo "popularne ekipe"... ono kad je smarao Huga pricom "eto, i u skoli me svi ignorisu, ne samo djaci nego i ostali profesori, recimo onaj sto predaje fizicko, niko nece da sedi sa mnom na pauzi..."

A opet, bio je u pravu kad je rekao, ima nas preko 40, i mi "likovi iz pozadine" smo ljudi - dobar fazon je sto je to bio vise komentar na status likova u seriji nego na Ostrvu.
Jesi video "mobizode"? Arct se pojavljuje u dve od njih.