Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jeste,oni su unistili Locke-a,pretvorili ga u djubre koje samo gleda sebe i nekako uvek ljudi koji su bliski sa njim,stadaju.Ali ipak mi je omiljen jer je najmisticniji,ima neku cudnu povezanost sa ostrvom,tragicnu zivotnu pricu i ume da bude pun mudrosti.Najbolji je bio u prvoj sezoni.
Jack-a sumnjam da ce eleminisati,kao ni Saywer-a,Kate i Sayida...Oni su nekako glavni,pogotovo Jack.Mada oni nikad ne prestaju da iznenadjuju...ko zna koga ce sve poubijati......:think:
Ali verujem da ce imati smisla,sta god napravili.Za ove 4. sezone ne moze se reci da su izgubili nit.Samo su je mnogo zapetljali i ucvorili:D

Čudno, ali ja to stvarno uopšte ne vidim (da je Lok toliko samoživ i "uništen" kao lik)
Mislim da je razumljivo zašto ostalim likovima na ostrvu njegovi postupci deluju totalno ludački, ali mi kao posmatrači imamo uvid u to šta ih motiviše. A to je snažna vera u samo ostrvo koje za njega predstavlja ono za čime je tragao čitavog života ( smisao, osećaj pripadanja i sl) i što mu je stalno izmicalo, bilo zbog njegove emocionalne slabosti i zabluda, bilo zbog životnih okolnosti. Uostalom, čudesno izlečenje je na neki način potvrda te vere. Ponekad ti postupci jesu radikalniji (dizanje podmornice u vazduh i sl.) ali ne vidim da je u tom smislu gori od ostalih-većina je ubila nekoga, čak i Dezmond, San i Džek. Niko nije potpuno dobar, ni potpuno zao. Jedina stvar koja mi je zasmetala i koja je po mom mišljenju bila totalno izvan njegovog karaktera je kada je ubio Naomi, s obzirom da je u više navrata insistirano na tome da on nije ubica npr. kada nije mogao da ubije svog oca ili onog policajca u Further Instructions kada je bio u komuni.
U četvrtoj sezoni je i pokazano kako je Lok bio u pravu kada je rekao Džeku da ne uspostavlja kontakt sa brodom (što je dovelo do pokolja pola ljudi na ostrvu da bi se samo njih šestoro spasilo, a drugi ostali izgubljeni ko zna gde i ko zna kada :)) , jer kako smo i saznali i O6 i Left Behindersi će snositi teške posledice ove greške.
Na kraju, užasno mi je žao zbog Lokove smrti i zbog toga što je većinu svog života bio neshvaćen i napaćen. :sad2:

Ali verujem da ce imati smisla,sta god napravili.Za ove 4. sezone ne moze se reci da su izgubili nit.Samo su je mnogo zapetljali i ucvorili:D

:klap:

Ma samo pogledaj kako je bezazleno delovao u prvoj sezoni.Veruj mi da se slazem sa tobom sto se tice svega sto si rekla.Al onaj Locke sa pocetka nije isti kao Locke iz 3. i 4. sezone.Ko da je ostrvo uticalo na njega.
I zbog toga mi je zao,jer vecina ljudi gleda samo STA je on radio,ali ne i ZBOG CEGA.Na to mislim kad "kazem"-unistili su ga.I tacno je da je bio neshvacen i napacen al nasao je svoju svrhu,svoje ja na tom ostrvu i to mu je bilo kao mala nagrada.Ja mislim da je on jedan od najduhovnijih,najsnaznijih,najkomleksnijih likova u toj seriji i nije u redu da su i njega eleminisali.:sad2:
Ali sve ima svoje zasto i svoj smsao,verujem da ga nisu ubili iz cefa..We will see:)

S obzirom da se Locke takođe nalazi na posteru (za razliku od Jina), postoji mogućnost da ga nisu ubili! A što se tiče njegove promene, pa svi su predsednici takvi kad se dokopaju fotelje;)
Od likova APSOLUTNI NUMBER 1 mi je Sawyer, a posle njega omiljeni su mi Desmond i President Šaban :lol:
Gotivan mi je Jack, ne znam što svima smeta, čovek ima svoje muke kao i svi drugi...
Nervira me Kate, nekako mi je skroz nedefinisana kao lik, hoće da istovremeno bude i ženski Rambo i "dama u nevolji". Mada mi je zanimljiva njena priča iz prošlosti.

E pošto sam ja negde na sredini 3. sezone, zanima me šta će biti sa Sun i njenom trudnoćom?

Jer moze neko da mi preprica danasnju posto nisam gledao. xD
Zahvaljujem unapred.
Možda ti ovaj link može pomoći :
http://www.lostpedia.com/wiki/Portal:Episodes

S obzirom da se Locke takođe nalazi na posteru (za razliku od Jina), postoji mogućnost da ga nisu ubili! A što se tiče njegove promene, pa svi su predsednici takvi kad se dokopaju fotelje;)
:hahaha:

E pošto sam ja negde na sredini 3. sezone, zanima me šta će biti sa Sun i njenom trudnoćom?
Hoćeš unapred da znaš?!Za svaki slučaj, evo odgovora u spoiler tabovima:
Jin je bio sterilan pre dolaska na ostrvo, ali jedno od specifičnih svojstva ostrva je i da je mogućnost začeća na tom mestu povećana, tako da je dete njegovo. Ali problem je što sve trudne žene na ostrvu umiru, ali pošto San na vreme napušta ostrvo bezbedno će se poroditi i dobiti devojčicu Ji Yeon.

Zju....kakva epizoda!Jer moze neko da mi kaze zasto je Majkl ubio Ana Lusiju i plavusu????
I nisam video sta je ono na kraju uradio,kad je otvorio vrata gde je Henri,u sta je pucao??Da nije Majkl postao jedan od njih?Serija je extraaaaaaaaaaa.

Pa moze se reci da ima smisla..Pogotovo za istinu i prirodu.Od svih stvari koje mi nisu jasne,a ima ih mnogo,kopka me da li i zasto Richard ne stari...???:confused::think:
Odgovor za Ninu-Ako u ponedeljak pogledas epizodu,bice ti razjasnjeno.Tek u sledecoj epizodi se lepo objasnjava zasto je uradio to.Budes li i tu propustila,objasnicemo ti,nema problema.
Mada ti savetujem da pogledas:)

Poslednja izmena:
Izašli su konačni rezultati od Dharma-e. Svako može da skine svoj dosije sa sajta i da vidi koje mu je zaduženje u darmi. Ja sam Proof Reader. Mislim da to znači recezent.
Ja sam imala više naloga, pa mogu da biram radno mesto :lol: :

Account 1 - (black swan) Proof Reader ...pa kolega, verovatno ćemo zaglaviti u Pearl station :roll::)
Account 2 - (white swan) Cinematographer
Account 3 - (white swan) Psychologist :D
Account 4 - (black swan) Mini bus driver :hahaha:

Ne znam da li onaj logo nekakve avio kompanije Aijra iz ovog najnovijeg promo videa ima veze sa ARG :think:
U svakom slučaju ja odustajem , ARG im je ove godine očajan. Dajem otkaz !:ljutko:

A da li ste znali da Dharma znaci shvatanje vise istine,prirode ili Boga?

Znam da termin ima nekakve veze sa budizmom i da je u suštini višeznačan, ali ne znam detalje.

Od svih stvari koje mi nisu jasne,a ima ih mnogo,kopka me da li i zasto Richard ne stari...???:confused::think:

Evo zašto ;) :
richard-1.jpg

:hahaha:

Back