anya_misic
Aktivan član
- Poruka
- 1.007
Tu su negde.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) , jer kako smo i saznali i O6 i Left Behindersi će snositi teške posledice ove greške. 
Ali verujem da ce imati smisla,sta god napravili.Za ove 4. sezone ne moze se reci da su izgubili nit.Samo su je mnogo zapetljali i ucvorili![]()

Možda ti ovaj link može pomoći :Jer moze neko da mi preprica danasnju posto nisam gledao. xD
Zahvaljujem unapred.
S obzirom da se Locke takođe nalazi na posteru (za razliku od Jina), postoji mogućnost da ga nisu ubili! A što se tiče njegove promene, pa svi su predsednici takvi kad se dokopaju fotelje;)

Hoćeš unapred da znaš?!Za svaki slučaj, evo odgovora u spoiler tabovima:E pošto sam ja negde na sredini 3. sezone, zanima me šta će biti sa Sun i njenom trudnoćom?
Sta bih ja dala da ne znam sta ce biti sa Sun
.Strpljenje,strpljenje
treba docekati Januar...meni je jos gore pored svih ovih informacija...Jojtreba docekati Januar...meni je jos gore pored svih ovih informacija...

Pa saznaćeš malo kasnije, nije fora da ti mi ovde prepričamo celu seriju, a i mnogo je bolje kada sam gledaš i provaljuješ šta se zbog čega desilo.
Zju....kakva epizoda!Jer moze neko da mi kaze zasto je Majkl ubio Ana Lusiju i plavusu????
I nisam video sta je ono na kraju uradio,kad je otvorio vrata gde je Henri,u sta je pucao??Da nije Majkl postao jedan od njih?Serija je extraaaaaaaaaaa.

Ja sam imala više naloga, pa mogu da biram radno mestoIzašli su konačni rezultati od Dharma-e. Svako može da skine svoj dosije sa sajta i da vidi koje mu je zaduženje u darmi. Ja sam Proof Reader. Mislim da to znači recezent.
:

A da li ste znali da Dharma znaci shvatanje vise istine,prirode ili Boga?
Od svih stvari koje mi nisu jasne,a ima ih mnogo,kopka me da li i zasto Richard ne stari...???![]()