Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo,ja kopam po zadnjim stranama,pokusavajuci da pronadjem neciji odgovor gde se mogu kupiti epizode...***.Tako da ako neko zna gde imaju da se kupe,neka napise. :)
A vi sto skidate sa neta epizode,da li su bez prevoda i kako ih skidate?Hvala vam na odgovorima.

P.S. Poslao sam mejl Fox-u i cekam odgovor.Pozz.

A vi sto skidate sa neta epizode,da li su bez prevoda i kako ih skidate?Hvala vam na odgovorima.

.[/QUOTE]

Mozes da skidas preko torenta,rapidshera,...skines epizodu pa skines prevod posebno...;)...I sve zavisi koji net imas...ako imas dial up zaboravi na skidanje,a bilo koji drugi ok...

Tri epizode posle te su:

Season 3, Ep 1: A Tale of Two Cities

Jack, Kate, and Sawyer are prisoners of the mysterious "Others." After their captors drug them and take blood samples, they are held in separate areas. The camp leaders--Ben (Henry Gale), Mr. Friendly and a new woman, Juliet--try to make the castaways adjust to their new circumstances.

Flashbacks reveal more about Jack's past with his father and his wife Sarah.

Prevod:

Jake, Kate i Sawyer su zarobljenici "Drugih". Prvo su ih uspavali i uzeli im uzorke krvi, pa ih razdvojili. Vođa "Drugih" - Ben (Henry Gale), Juliet, jedna od "Drugih" pokušava da im olakša zarobljeništvo tretirajući ih kao što su živeli pre dolaska na ostrvo.
Flashback-ovi otkrivaju više o Jack-ovoj prošlosti i vezi sa njegovim ocem i ženom Sarah-om.

Season 3, Ep 2: The Glass Ballerina

Sun and Jin's lives are put in danger when Sayid tries to locate Jack and the other missing castaways. Sayid also creates a plan in order to get the attention of the "Others" on the beach. Meanwhile, Henry (i.e. Ben) gives Jack an offer that is very tempting in exchange for his cooperation. Lastly, Kate and Sawyer must adjust to harsh conditions that are being forced upon them by "The Others."

Prevod:

Životi Sun i Jin-a su u opasnosti kada Sayid odlučuje da nađe Jack-a i ostale koji su otišli (oni idu sa njim). Sayid takođe smišlja plan kako da privuče pažnju "Drugih" na plaži. U međuvremenu, Ben daje primamljivu ponudu Jack-u pod uslovom da on sarađuje. Kate i Sawyer pokušavaju da se priviknu na uslove u kojima se nalaze dok su zarobljeni od strane "Drugih".

Mislim da je flashback bio o detinjstvu Sun.

Season 3, Ep 3: Further Instructions

Locke, Eko and Desmond are found scattered about the island after the implosion of the hatch. Locke receives a message from the Island asking him to fix the situation he caused. Hurley returns to the beach camp to report the imprisonment of Kate, Jack and Sawyer by the Others. Desmond has been fundamentally altered by the implosion, giving him a mysterious new power.

Prevod:

Locke, Eko i Desmond se bude razbacani po ostrvu posle eksplozije "otvora". Locke-u se obraća ostrvo (mislim da je bilo kroz Eko-ovog brata) i traži da popravi situaciju koju je izazvao. Hurley se vraća na plažu i prenosi ono što su mu "Drugi" rekli da kaže. Desmond dobija neobičnu moć posle eksplozije (nije mi jasno, on je ovu moć imao i pre nego što je došao na ostrvo, kako je onda nova?).

To sam ja sad preveo, pa nemojte zameriti ako ima nekih grešaka. ;)

Ma samo poslednje tri epizode :D
Nemojte sve da mi napisete.
Tuzicu vas!
Ma da. TV
Ne kapiram ko je Ben,poslednje sto sam gledala je kad je Majkl ubio one dve.
Znam zasto,da bi oslobodio Bena,ali ko su oni ljudi posle,ona plavusa,Dzulijet i sta hoce od ono troje.
Zdravo ljudi, pratim neko vreme sta pricate na ovoj temi, pa sam sad odlucila da se registrujem. :)

Moram ovde malo da intervenisem. Spisak epizoda imas ovde i ovde. Poslednja epizoda koja je isla na TV Foksu je 1. epizoda 3. sezone "A Tale Of Two Cities". Tu su Jack, Kate i Sawyer u zarobljenistvu kod Othersa, i prvi put se pojavljuje Juliet. Ove dve sledece epizode koje je messenger naveo tek treba da idu sledece nedelje.

Ako je poslednje sto si gledala per toga zaista ono kad je Majkl ubio Anu i Libi, onda si propustila 4 epizode (ili 5, ako nisi gledala ni "Tale of Two Cities" u petak)... sem ako ne mislis na flesbek epizodu u kojoj se objasnjava sta se desavala sa Majklom dok je bio kod Othersa (2.22 "Three Minutes"). U tom slucaju jesi propustila samo 3, i to:

- finale 2. sezone "Live Together, Die Alone", prikazano na Foksu kao dve epizode u kome se sve i svasta izdogadjalo...
- pomenuta 3.01 "A Tale Of Two Cities".

Mozes da procitas sinopsis na Lostpediji, ali ja ti zaista ne bih preporucila...Bolje skini pa gledaj.

Poslednja izmena:

Back